Rahbar

دیدار وزیر علوم با آیت‌الله حسینی بوشهری / تأکید بر نقش دانشگاه در پیشرفت کشور و ضرورت پرهیز از دعواهای حزبی و سیاسی در محیط‌های علمی

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در این دیدار، با تأکید بر نقش دانشگاه‌ها در پیشرفت و اقتدار کشور، خواستار صیانت از فضای علمی دانشگاه‌ها و پرهیز از کشاندن اختلافات حزبی و سیاسی به محیط‌های علمی شد و تأکید کرد: دشمن با علم و دانش و دانشجوی طرفدار ایران قوی مخالف است.
دیدار وزیر علوم با آیت‌الله حسینی بوشهری / تأکید بر نقش دانشگاه در پیشرفت کشور و ضرورت پرهیز از دعواهای حزبی و سیاسی در محیط‌های علمی

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ساعاتی پیش، دکتر حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار و گفت و گو کرد.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه پس از شهادت رهبر انقلاب رستاخیزی در مجامع مختلف ایجاد شد، ابراز داشت: بر خلاف توطئه دشمن برای فاصله انداختن میان جمهوری اسلامی و ایران، جمهوری اسلامی در این برهه از تاریخ حافظ ایران شد.

وی با اشاره به نقش دانشگاه در پیشرفت کشور اظهار داشت: خلاقیت‌ها و ابتکاراتی که دانشمندان ما در عرصه‌های مختلف بروز داده‌اند، عامل حملات دشمنان به دانشگاه‌های ما بود و این یعنی دشمن با علم و دانش و دانشجوی طرفدار ایران قوی مخالف است.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: محیط دانشگاه باید مختص به فعالیت‌های علمی باشد و منزه از دعواهای حزبی و سیاسی باشد و به صورت منسجم و با حفظ وحدت پیش برود.

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، دکتر سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گزارشی از شرایط دانشگاه‌ها، آزمون‌ها و کنکورهای برگزار شده و آخرین وضعیت رتبه علمی کشور ارائه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *