Rahbar

تأکید جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر تداوم حضور مردم در میدان

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور پیامی ضمن تأکید بر اهمیت حضور گسترده و ادامه‌دار مردم در تجمعات دشمن شکن ابراز داشت: دشمنان همچنان خیال خام خالی ماندن میدان را به گور خواهند برد و ملت غیور، با بصیرت و عمل به هنگام، دست طمع مزدوران و مفسدان جیره خوار استکبار را قطع خواهد کرد.
لوگوی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه مدرسین با صدور پیامی بر اهمیت حضور گسترده و ادامه‌دار مردم در تجمعات دشمن شکن تأکید کرد.

متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دشمنان ملت ایران بارها از اقتدار و حضور حماسی مردم زخم خورده‌اند و طعم شکست را چشیده‌اند. حضور مردم در میدان حمایت و پشتیبانی از انقلاب اسلامی، مصداق بارز «إِن تَنصُرُواْ ٱللَّهَ يَنصُرۡكُم» است که نصرت خداوند را بی‌شک محقق خواهد کرد.

دشمنان اما همچنان خیال خام خالی ماندن میدان را به گور خواهند برد و ملت غیور، با بصیرت و عمل به هنگام، دست طمع مزدوران و مفسدان جیره خوار استکبار را قطع خواهد کرد.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تقدیر از مردم فهیم و رشید ایران بر حضور گسترده و ادامه‌دار در تجمعات دشمن شکن تأکید و برای امت اسلامی، عزت، پیروزی و فتح قریب را آرزومند است.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *