آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار جمعی از اساتید حوزه علمیه قم:

همه ما موظفیم نقشی مؤثر در حفظ دین الهی ایفا کنیم

این مرجع تقلید با تأکید بر ضرورت هوشیاری همگان در حفظ دین و ارزش‌های اسلامی گفت: کوتاهی در حفظ دین، خطر واگذاری این وظیفه به دیگران را به همراه دارد؛ همه ما مسئولیم تا با دعا و تلاش، نقشی مؤثر در حفظ دین الهی ایفا کنیم.
آیت الله العظمی عبد الله جوادی آملی

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اسراء، جمعی از اساتید حوزه علمیه قم با حضور در بیت آیت‌الله العظمی جوادی آملی، با ایشان دیدار و گفتگو کردند.

آیت‌الله العظمی جوادی آملی در این دیدار بر اهمیت حفظ حوزه‌های علمیه تأکید کرده و فرمودند: حوزه‌ علمیه حاصل زحمات علماء و بزرگانی است که برای حفظ آن تلاش و کوشش فراوان کرده اند، ما هم وظیفه داریم حوزه و جایگاه آن را حفظ کنیم.

ایشان همچنین با اشاره به اهمیت دعا و انابه برای حفظ دین، بیان داشتند: همان‌طور که برای رفع مشکلات جهانی نظیر حوادث غزه و لبنان و امثال آن دعا می‌کنیم، باید برای حفظ اصل دین نیز ناله و دعا کنیم، تا دین خدا محفوظ بماند، حال که خداوند فرموده من دین خود را حفظ خواهد کرد، چرا این حفظ به دست ما نباشد؟!

معظم له با اشاره به آیه ﴿إِنْ تَتَوَلَّوْا یَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَیْرَکُمْ﴾ یادآور شدند : کوتاهی در حفظ دین، خطر واگذاری این وظیفه به دیگران را به همراه دارد؛ اگر ملتی کوتاهی کند، بیراهه برود یا راه کسی را ببندد، خداوند حفظ دین را به دست قومی دیگر خواهد سپرد، این وعده الهی است ﴿إِنْ تَتَوَلَّوْا یَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَیْرَکُمْ﴾؛ تاریخ اندلس نمونه‌ای از این امر است که دین در آن سرزمین برچیده شد.

ایشان همچنین بر نقش کار خیر در تثبیت ایمان تأکید کرده و فرمودند: هر عمل خیری که با نیت قرب الهی انجام شود، موجب تثبیت دین انسان خواهد بود، اما گاهی کسی که میخواهد کار خیری انجام دهد، از همان ابتدا قصد قربت کرده و از خداوند طلب می کند که در این مسیر چنان ریشه دار باشد که ثابت قدم بماند و در هیچ کجا نلغزد ﴿وَمَثَلُ الَّذِینَ یُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ وَتَثْبِیتًا مِنْ أَنْفُسِهِمْ﴾.

آیت‌الله العظمی جوادی آملی در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه والای عالم اشاره کرده و اظهار داشتند: شهید خیلی مقالم والایی دارد، شهید زنده است و ﴿احیاء عند ربهم یرزقون﴾ هستند، اما خداوند به خون شهید قسم نخورده، بلکه به قلمی که شهید پرور است قسم خورده است: ﴿​​​​​​​ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ﴾ این نشان‌دهنده اهمیت علم و جایگاه عالم است.

ایشان در پایان بر ضرورت هوشیاری همگان در حفظ دین و ارزش‌های اسلامی تأکید کردند و افزودند: همه ما مسئولیم تا با دعا و تلاش، نقشی مؤثر در حفظ دین الهی ایفا کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *