گزارش کمیسیون ترویج و تحقق اقتصاد مقاومتی و معیشت جامعه

حجت الاسلام والمسلمین نبوی مصوبات کمیسیون ترویج و تحقق اقتصاد مقاومتی و معیشت جامعه،  را تشریح کرد.

 

 

 

 

 

 

 

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین نبوی، در نوبت عصر اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین و علمای بلاد که در قم در حال برگزاری است، مصوبات کمیسیون ترویج و تحقق اقتصاد مقاومتی و معیشت جامعه را تشریح کرد.

وی ارائه و تبیین مبانی فقهی و تولید نظر برای مبانی فقهی اقتصاد مقاومتی، ایجاد واحدهای پژوهشی فقه و اقتصاد، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در خصوص اقتصاد مقاومتی را از مهم ترین موارد مطرح شده در کمیسیون برشمرد.

وی اضافه کرد: درخصوص ضرورت پرداختن به فقه اقتصاد، خاستگاه نظریه پردازی علمی، اهمیت پرداختن به فقه معاصر، شناسایی طلاب مستعد جهت تحصیل و پژوهش در خصوص ابعاد فقه مقاومتی نیز نکات ارزشمندی در کمسییون مربوطه ارائه شد.

وی ضرورت شناسایی آسیب های اقتصاد وابسته از دیگر موضوعات مطرح شده در کمیسیون دانست و گفت: تبیین مفهوم خودکفایی و هدایت اقتصاد ایران به سمت استقلال اقتصادی به عنوان اصل عزت مندی جامعه و مقابله با اقتصاد و معیشت وابسته از دیگر موارد مطرح شده بود.

حجت الاسلام والمسلمین نبوی بیان داشت: در خصوص راهکارهای الزام نهادها در تحقق اقتصاد مقاومتی، استفاده از مدیران متعهد، تشویق مدیران جهادی، تدوین الگوی مدیران موفق با ارائه مدل های اسلامی، احیای جهاد سازندگی با استفاده از تجربه درخشان اوائل انقلاب نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

وی بازتعریف شاخصه های معیشت مناسب از منظرسبک زندگی اسلامی را از دیگر موضوعات مطرح شده در این کمیسیون دانست و گفت: تبیین سلامت اقتصادی و مقابله با فساد اقتصادی از دیگر موضوعاتی بود که در کمیسیون بدان پرداخته شده و راهکارهای آن نیز تبیین شد.

حجت الاسلام والمسلمین نبوی حذف امضاهای طلایی، لزوم مبارزه با فساد، الزامات فرهنگی تحقق اقتصاد مقاومتی، تاکید بر مصرف تولیدات داخلی، ترویج آموزه های اقتصاد مقاومتی از طریق نظام رسانه ای کشور، آموزش بازاریان در جهت اقتصاد مقاومتی و اسلامی از دیگر موضوعاتی بود که اعضای کمیسیون به ابعاد مختلف آن پرداخته و راهکارهای آن را نیز ارائه کردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در کمیسیون ضمن اشاره به برکات و دستاوردهای اجلاسیه های جامعه مدرسین حوزه علمیه قم این نکته مطرح شد که بهتر است حوزه های علمیه فرآورده های علمی خود را با نظام و حاکمیت گره بزند. جامعه مدرسین از دولت مطالبه کند که از ظرفیت های علمی برآمده از زحمات این چهار دهه در حوزه های علمیه در جایگاه های مرتبط به خوبی استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *