حجتالاسلام والمسلمین محمود عبداللهی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در درس اخلاق روز چهارشنبه مورخ ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ با اشاره به آیه شریفه «وَ أَلَّفَ بَیْنَ قُلُوبِهِمْ لَوْ أَنْفَقْتَ ما فِی الْأَرْضِ جَمیعاً ما أَلَّفْتَ بَیْنَ قُلُوبِهِمْ وَ لکِنَّ اللَّهَ أَلَّفَ بَیْنَهُمْ إِنَّهُ عَزیزٌ حَکیمٌ» (انفال ۶۳) اظهار داشتند: «اشاره این آیه شریفه به این نکته کلیدی است که این خداوند متعال است که تالیف بین قلوب میکند و اگر چنانچه انسانها همه آنچه در زمین است را هزینه کنند موفق بر تالیف بین قلوب نخواهند شد. اوست که حاکم غیر محکوم و غالب غیرمغلوب است. اوست که میداند کجا سبب ها را فراهم کند»
عضو جامعه مدرسین در ادامه افزودند: «این آیه کریمه علاوه بر اینکه در زمان حضرات معصومین علیهم السلام مصادیقی داشته ولی امروز هم شاهد مصادیق بارزی از آن هستیم که از جمله آنها میتوان به اجتماع پرشور و شعور ملت قهرمان ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن اشاره کرد. »
ایشان با اشاره به راهپیمایی گسترده مردم در سراسر کشور اظهار داشتند: «در اصفهان سیل جمعیت که به سمت میدان امام در حرکت بودند به قدری بود که بنده در یکی از خیابانهای منتهی به میدان متوقف شدم و دیگر امکان حرکت نبود. تراکم جمعیت به نحوی بود که انسان را به یاد مطاف و کثرت جمعیت آنجا میانداخت. البته در بعضی از اجتماعات به صورت سنتی جمعیت قابل توجهی جمع میشوند اما آنچه که در راهپیماییهای کشورمان مخصوصا در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن مشاهده میشد یک حضور واقعا مشتاقانه، آگاهانه و همراه با احساس وظیفه بود. انگار که کوچک و بزرگ این جمعیت دارای پیامهایی هستند. »
ایشان با اشاره به پیامهای مختلف راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشتند: «این حضور باشکوه پیامهای مختلفی دارد: اولا در فضای بین المللی، عزت و اقتدار مردم ایران را نشان میدهد و به دشمنان ما هم ثابت میکند که مردم ایران علی رغم همه فشارها، همچنان پای آرمانهای خود ایستادهاند. ثانیا پیامی هم برای بعضی مسئولین دارد که علیرغم بدعهدی و رذالت طرفهای غربی، باز هم دم از مذاکره میزنند و نقطه ضعف به دشمن نشان میدهند.»
حجتالاسلام والمسلمین عبداللهی در بیان پیام سوم راهپیمایی مردم در ۲۲ بهمن، گفتند: «این حرکت پیامهائی نیز برای حوزههای علمیه دارد، آنهم این است که اقشار مختلف مردم حتی کسانی که ممکن است بعضی از سلوکهای اجتماعی آنها مورد پسند ما نباشد، در این راهپیمائی حاضر میشوند و با قاطعیت از نظام و اسلام و انقلاب دفاع میکنند. پس باید توجه کنیم که مردم در سطوح مختلف دلبسته این نظام و انقلاب هستند و اگر اختلافاتی هم وجود دارد به این علت است که به بعضی مسائل توجه کافی نمیشود. بنابراین بر ما لازم است که مردم را اقناع و ارزشهای دینی و اسلامی را با بیان مناسب، به نسلهای جدید منتقل کنیم.»
ایشان با تاکید بر اینکه باید قدردان انقلاب اسلامی و مردم همیشه در صحنه کشورمان باشیم، گفتند: «باید توجه داشت که این یک فرصت بسیار عظیمی است که در طول تاریخ بینظیر بوده است. قرآن کریم در آیات مختلف حکایت میکند که مردم چه برخوردی با دعوت پیامبران داشتند. به عنوان مثال حضرت نوح(ع)، ۹۵۰ سال پیامبری داشتند اما پاسخ مردم به ایشان چنین بوده که: «قالُوا لَئِنْ لَمْ تَنْتَهِ یا نُوحُ لَتَکُونَنَّ مِنَ الْمَرْجُومین» (شعراء ۱۱۶): گفتند: ای نوح! اگر (از حرفهایت) دست برنداری، سنگباران خواهی شد!» کما اینکه به حضرت ابراهیم هم گفت: قَالَ أَرَاغِبٌ أَنْتَ عَنْ آلِهَتِی یَا إِبْرَاهِیمُ لَئِنْ لَمْ تَنْتَهِ لَأَرْجُمَنَّکَ وَاهْجُرْنِی مَلِیًّا : گفت اى ابراهیم آیا تو از خدایان من متنفرى اگر باز نایستى تو را سنگسار خواهم کرد و [برو] براى مدتى طولانى از من دور شو (مریم ۴۶) و همچنین خطاب به حضرت شعیب (ع) میگفتند: «قالُوا یا شُعَیْبُ ما نَفْقَهُ کَثیراً مِمَّا تَقُولُ وَ إِنَّا لَنَراکَ فینا ضَعیفاً وَ لَوْ لا رَهْطُکَ لَرَجَمْناکَ: اگر (ملاحظه) طایفه تو نبود سنگسارت میکردیم، که تو را نزد ما عزت و احترامی نیست. (هود ۹۱ )»
عضو جامعه مدرسین ادامه دادند: «پس این یک نعمت بزرگ الهی است که ما در زمانهای زندگی میکنیم و فرصتی برای تبلیغ معارف الهی داریم که برای انبیاء اولوالعزم هم پیش نیامده بود. امروز مردم پیام رهبر دینی را دریافت می کنند و عکس العمل مشتاقانه و هوشمندانه نشان میدهند.»
ایشان در پایان تاکید کردند: «امام راحل عظیم از این سرمایه عظیم مردمی استفاده و انقلاب را مدیریت کردند. این سرمایه همچنان باقیست و مسئولان کشور، حوزههای علمیه و روحانیت نیز باید از آن استفاده کنند»