طلیعه ۱۳۷۷ – ۹۸۰۲۱۹

ماه مبارک رمضان فرصتی کم نظیر و استثنایی برای تبلیغ و ترویج معارف در جامعه اسلامی است. دلهای مومنین در آمادگی باطنی و معنوی خاصی به سر می‌برد و منتظر جذب نورانیت و معرفت است. بار سنگین این تبلیغ و ترویج معارف بر دوش علمای دین و مبلغان حوزه‌های علمیه است.

با پیروزی انقلاب اسلامی و نابودی مظاهر غفلت و دین ستیزی بسترهای مناسبی برای رشد باورهای مذهبی و تقویت دینداری مردم ایجاد شد. مدارس، دانشگاه ها، پادگان‌ها، رسانه‌ها همه بستری برای ترویج دین قرار گرفتند و فرصت مغتنمی برای مروجان معارف اسلامی فراهم کردند. امروز ثمرات این رشد معنوی در مراسمات بزرگی چون شب‌های قدر اعتکاف‌ها و دیگر مناسبت‌های مذهبی خود را نشان داده است.

 برای استفاده بهینه و پر بهره از این عرصه‌های جدید پیش روی روحانیت، نیاز مبرمی وجود دارد که علمای دین با توشه‌ای پر بار و با کسب توانایی‌هایی به روز پای در میدان ترویج معارف اهل بیت بگذارند. موج گسترده حملات رسانه‌ای منحرفان و دین ستیزان، به گونه‌ای است که لحظه‌ای غفلت، ضربه سنگینی به باورها و اعتقادات مذهبی مردم خواهد زد. صدها شبکه ماهواره‌ای وارد میدان معارضه با دین مردم شده‌اند و برخی‌ها با نقاب و ادعای دینداری، دینی تهی از معرفت و اسلامی سازشکار و امریکایی را تبلیغ می‌کنند.

پاسداری از جبهه حق و معارف الهی در دنیای تحت سیطره ماهواره‌ها و اینترنت امری خطیر و حرکت در مسیری پر سنگلاخ است. علی رغم آنکه منبر یکی از قدیمی ترین و اصیل‌ترین ابزارهای تبلیغ دین می‌باشد ولی نباید از ظرفیت‌های عظیم دیگر رسانه‌ها غفلت کرد. براین اساس لازم است که در امر تبلیغ، به ابزار مدرن و به روز مسلح شویم و با حداکثر اهتمام، گزینش مخاطب و گزینش محتوا را مورد توجه قرار بدهیم. امروز به برکت انقلاب اسلامی و برپایی جمهوری اسلامی، حوزه‌های علمیه، بیش از پیش فرصت و فضا برای نشر معارف الهی در اختیار دارند. بنابراین باید شکر گزار این نعمت بزرگ باشیم و با همه توان به مجاهدت در امر تبلیغ دین بپردازیم. (خ-۱۳۷۷)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *