شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»

آیت الله حسینی بوشهری:

حقوق‌ها باید متناسب با نرخ تورم ترمیم شود

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر لزوم ترمیم حقوق‌ها متناسب با نرخ تورم، گفت: این اقدام مانع از آسیب دیدن معیشت مردم خواهد شد.
آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری و رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، عصر سه‌شنبه ۴ آذر ماه در دیدار رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر، با اشاره به نقش کلیدی این سازمان در پیشبرد امور اجرایی کشور گفت: سازمان برنامه و بودجه با برنامه‌ریزی دقیق و تخصیص اعتبارات، موتور محرک دستگاه‌های اجرایی محسوب می‌شود.

وی با انتقاد از تأخیر در تخصیص برخی اعتبارات افزود: گاهی عدم تخصیص به‌موقع منابع، سبب توقف یا کندی در اجرای پروژه‌ها می‌شود، لذا باید پروژه‌هایی که برای مردم اهمیت بیشتری دارند، در اولویت قرار گیرند.

امام جمعه قم همچنین با تأکید بر لزوم ترمیم حقوق‌ها متناسب با نرخ تورم، خاطرنشان کرد: این اقدام مانع از آسیب دیدن معیشت مردم خواهد شد.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به ضعف اطلاع‌رسانی درباره خدمات دولت و دستگاه‌های اجرایی ابراز داشت: فعالیت‌های ارزشمند بسیاری در کشور انجام می‌شود، اما به دلیل نبود اطلاع‌رسانی دقیق، این خدمات به‌درستی برای مردم تبیین نمی‌شوند.

وی همچنین خواستار ارائه گزارش شفاف از هزینه‌کردن عوارض و مالیات‌ها شد و این کار را سبب تقویت اعتماد عمومی ارزیابی کرد.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم استفاده از ظرفیت خیرین در کنار بودجه‌های ملی را امری مهم دانست و افزود: باید خیرین را با آغوش باز دعوت و برای مشارکت در پروژه‌های عام‌المنفعه دلگرم کرد، تا بتوان هم‌افزایی میان منابع مردمی و دولتی ایجاد کرد.

منبع: تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *