شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»

یادداشت؛

دوحه؛ بیانیه تکراری یا پاسخ به تجاوز

قطع کامل روابط اقتصادی، امنیتی و دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی، ایجاد پیمان دفاعی مشترک میان کشورهای اسلامی برای مقابله با تجاوزات اسرائیل و ایجاد فرایند همگرایی مردمی و دولتی در حمایت از مقاومت ملت فلسطین، تصمیمات سرنوشت‌سازی است که نه تنها در دفاع از کودکان و زنان غزه و پایان دادن به پروژه «اسرائیل بزرگ» ضروری است، بلکه مستقیماً به بقای امنیت ملی و آینده کشورهای اسلامی گره خورده است.
دوحه؛ بیانیه تکراری یا پاسخ به تجاوز - یادداشت آیت الله عباس کعبی پیرو برگزاری اجلاس فوق‌العاده سران کشورهای  اسلامی در دوحه پایتخت قطر

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت الله عباس کعبی نایب رئیس جامعه مدرسین در یادداشتی که در صفحه رسمی خود در فارس‌من منتشر کرد، به بهانه اجلاس اضطراری و فوق‌العاده سران کشورهای  اسلامی و عربی در دوحه پایتخت قطر که پیرو حمله رژیم صهیونیستی به مقر دفتر سیاسی حماس در حال برگزاری است، به بررسی وضعیت کشورهای اسلامی و جهان اسلام و اقدامات لازم برای مقابله با رژیم جنایتکار صهیونی پرداخت.

متن این یادداشت بدین شرح است:

حمله رژیم صهیونیستی به دوحه ــ شهری که میزبان بزرگ‌ترین پایگاه نظامی آمریکا در غرب آسیاست، نشان داد که دیگر هیچ‌یک از دولت‌های عربی و اسلامی در حاشیه امنیت قرار ندارند. رژیم صهیونی به طور آشکارتری بعد از شکست سنگین و تاریخی طوفان الاقصی، به طور جنون آمیز؛ همه مرزها، معاهدات و قواعد بازی دیپلماتیک و حقوق و عرف بین الملل و حقوق بشر دوستانه و حقوق بشر غربی را پایمال نمود و در حمله اخیر به دوحه نشان داد حتی هم پیمانان امریکا و اسرائیل و واسطه‌ها نیز برایش ارزشی ندارند.

دوران برخورداری از امنیت استکباری و فروش امنیت و یا اجاره آن و حمایت آمریکا از امنیت کشورهای هم پیمان در منطقه به پایان رسیده است.

این تحول، بیش از هر چیز بی‌اعتنایی آمریکا به امنیت کشورهای منطقه وتحقیر آنان وحمایت آشکار از صهیونی‌ها را آشکار ساخت؛ پایگاه‌های نظامی آمریکا، سرمایه‌گذاری‌های کلان اقتصادی و پیمان‌های عادی‌سازی با اسرائیل، هیچ‌یک نتوانستند امنیت کشورهای عربی را تضمین کنند.

مقاومت مسلحانه تنها راه است

امروز وجدان‌های بیدار، افکار عمومی جهانی و آحاد امت اسلامی از پاسخ قاطعانه مسلحانه به صهیونی‌ها حمایت می‌کنند. مقاومت اسطوره‌ای حماس و جهاداسلامی و حزب الله لبنان و انصار الله یمن و پاسخ قاطعانه جمهوری اسلامی ایران، تنها راه برای ایجاد بازدارندگی است.

حداقل انتظار از اجلاس فوق العاده دوحه؛ همسوئی و حمایت قاطع از جبهه مقاومت است.

سکوت یا اکتفا به بیانیه‌های محکومیت، رژیم صهیونی را جری‌تر خواهد کرد

همبستگی و ائتلاف نیروهای مسلح کشورهای اسلامی و همبستگی و ائتلاف عملی، ضرورت تاریخی و فوری دارد. پیام اقتدار و پاسخ کوبنده موشکی جمهوری اسلامی ایران به حملات ددمنشانه صهیونی، با ائتلاف و اراده کشورهای اسلامی قابل تکرار است. اعتماد و تکیه بر غرب برای خرید امنیت، سراب و توهمی باطل است‌. سکوت و توجیه ذلت بار و یا صرفا بیانیه‌های محکومیت نیز رژیم صهیونی را جری‌تر خواهد کرد.

امروز افکار عمومی جهانیان، از مسلمان و غیر مسلمان، در برابر جنایات صهیونی‌های وحشی، انتظار عکس العمل شدید و پاسخ کوبنده دارند. سکوت در برابر این همه خون و ویرانی، لکه ننگی تاریخی برای بشریت و دولت‌های اسلامی خواهد بود.

دفاع مشروع و پاسخ متقابل در حقوق و عرف بین الملل و نیز به حکم عقل و شرع، اجتناب ناپذیر و حق مسلم و محفوظ است. خداوند متعال اذن قتال و جهاد بر علیه صهیونی‌ها را داده است و وعده تخلف ناپذیر خداوند پیروزی قطعی است -أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ (حج؛ ٣٩)- و پیامبر اسلام صلی‌الله علیه‌وآله نیز تکلیف امت و کشورهای اسلامی را در برابر وحشی گری و نسل کشی و اقدام برای نابودی کامل غزه توسط رژیم صهیونی و تجاوز به لبنان و سوریه و ایران و قطر را روشن کرده است:

«مَنْ سَمِعَ رَجُلًا ینادی یا لَلْمُسْلِمین فَلَمْ یجِبْهُ فَلَیسَ بِمُسْلِم». و نیز می‌فرماید:

مَثَلُ المُؤمِنينَ في تَوادِّهِمْ وَ تَعاطُفِهِمْ وَ تَراحُمِهِمْ مَثَلُ الجَسدِ؛ إذا اشتكى مِنهُ عُضوٌ تَداعى سائرُ الجَسَدِ بالسَّهَرِ و الحُمّى.

لزوم ایجاد پیمان دفاعی مشترک میان کشورهای اسلامی برای مقابله با تجاوزات اسرائیل

در چنین شرایطی، اجلاس دوحه می‌تواند نقطه عطفی در تاریخ معاصر امت اسلامی باشد؛ فرصتی برای تصمیمات سرنوشت‌ساز از کشورهای اسلامی در اجلاس دوحه انتظار می‌رود:

۱) روابط اقتصادی، امنیتی و سیاسی با رژیم صهیونیستی را به طور کامل قطع نمایند و از توافقات سازش همچون «پیمان ابراهیم» به طور سریع و بدون هیچ ملاحظه و تردید خارج شوند؛ عادی سازی روابط با رژیم صهیونی خیانت به امت اسلامی و آرمان فلسطین و مردم مظلوم غزه و تهدیدی برای امنیت ملی کشورهای اسلامی است.

۲) پیمان امنیتی-دفاعی مشترک برای مقابله با تجاوزگری رژیم صهیونی تشکیل و مقدمات اجرایی آن را به طور سریع فراهم سازند.

۳) فرایند همگرایی مردمی و دولتی در حمایت از مقاومت ملت فلسطین و پایان تجاوز به غزه رافراهم سازند.

این تصمیمات، نه تنها در دفاع از کودکان و زنان غزه و پایان دادن به پروژه «اسرائیل بزرگ» ضروری است، بلکه مستقیماً به بقای امنیت ملی و آینده کشورهای اسلامی گره خورده است.

امروز انتخاب میان سکوت ننگین یا مقاومت تاریخی است. اگر دولت‌های اسلامی در دوحه اراده‌ای جدی نشان دهند، این اجلاس می‌تواند به نقطه آغاز تحول بزرگ برای ائتلاف ملل اسلامی و باز سازی امت اسلامی در منطقه بدل شود.

حداقل انتظار از آقای دکتر پزشکیان به عنوان نماینده ملت مقاوم ایران این است که آمادگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای تامین امنیت منطقه در قالب قراردادهای مشترک امنیتی و دفاعی و حمایت قاطع از محور مقاومت و ائتلاف نیروهای مسلح کشورهای اسلامی در برابر تجاوزات رژیم صهیونی با صدای رسا و فریاد بلند مجاهدانه در اجلاس دوحه را اعلام نمایند.

وَ اعْتَصِمُوا بِاللَّهِ هُوَ مَوْلَاكُمْ فَنِعْمَ الْمَوْلَى وَ نِعْمَ النَّصِيرُ (حج؛ ٧٨)

۲۴/ ۶/ ۱۴۰۴
عباس کعبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *