شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»
Emam&Agha

آیت‌الله کعبی مطرح کرد:

لزوم ایجاد جبهه رسانه‌ای در سطح منطقه و بین‌الملل / رسانه‌های دشمن باید تحریم شوند

نایب‌ رئیس جامعه مدرسین گفت: همان‌طور که در بین ملت ایران پویش‌هایی شکل گرفته، باید پویش‌هایی با عنوان رسانه مجاهد و رسانه انقلابی نیز شکل بگیرد. توجه و تأثیرپذیری از رسانه‌های تضعیف‌کننده روحیه مردم از نظر شرعی جایز نیست و باید تحریم شوند.
آیت الله عباس کعبی

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله عباس کعبی در گفت‌وگویی اظهار کرد: یکی از میدان‌های مهم مقابله با تجاوز صهیونیست‌ها، میدان و جبهه رسانه‌ای است. اسلام دین بیان، منطق و حکمت است و ما ملتی اهل منطق و خرد هستیم و اسلام دین منطق و خرد است و ما خواهان پیشرفت، عدالت، صلح، امنیت و تحقق عدالت در روابط بین‌الملل هستیم؛ اصل بنیادینی که به آن تمسک می‌کنیم این است که «نه ظلم می‌پذیریم و نه به کسی ظلم می‌کنیم».

نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: ما در این چهل و شش سال مسیر خود را پیموده‌ایم، اما جبهه استکبار و صهیونیست‌ها سد راه ملت ایران شده و تجاوز کرده‌اند. این حقانیت ملت ایران و حرکت تمدنی آن باید بر پایه یک جبهه رسانه‌ای جهانی تبیین شود و بحمدالله رسانه ملی فرماندهی این جبهه را بر عهده گرفته اما این کافی نیست؛ همه مردان و زنان کشور، در داخل و خارج، باید با زبان گویا و بهره‌گیری مؤثر از فضای بین‌المللی، صدای ملت ایران را به جهان برسانند و جبهه استکبار و صهیونیست‌های متجاوز را به انزوا بکشانند.

وی با بیان چند محور اساسی در این زمینه گفت: محور نخست، وجود رسانه ملی مجاهد، هوشمند و گویاست که نشان داده امروز جبهه رسانه‌ای چقدر در رسوایی بین‌المللی صهیونیست‌ها و استحکام جبهه داخلی مؤثر است و باید از خبرنگاران و مجریان شجاع و مؤمن خود تقدیر کنیم و یاد شهدای خبرنگاری را که با خون خود حقانیت ملت ایران را منتشر کردند، گرامی بداریم.

لزوم ایجاد جبهه رسانه‌ای در سطح منطقه و بین‌الملل

استاد حوزه علمیه قم، محور دوم را تحریم رسانه‌های دشمن دانست و گفت: همان‌طور که در بین ملت ایران پویش‌هایی شکل گرفته، باید پویش‌هایی با عنوان رسانه مجاهد و رسانه انقلابی نیز شکل بگیرد. توجه و تأثیرپذیری از رسانه‌های تضعیف‌کننده روحیه مردم از نظر شرعی جایز نیست و باید تحریم شوند.

آیت‌الله کعبی تأکید کرد: محور سوم، پرهیز از بازنشر اخبار تضعیف‌کننده و حفظ محرمانگی اخبار ویژه است. محور چهارم، الگوسازی رسانه‌ای از شهدای خبرنگار و مجریان شجاع و معرفی آن‌ها به‌عنوان الگوی رسانه‌های جهادگر است.

وی افزود: محور پنجم، ایجاد جبهه رسانه‌ای در سطح منطقه و بین‌الملل به زبان‌های زنده دنیاست که این جبهه محدود به دولت‌ها نبوده و ملت‌ها و فعالان رسانه‌ای نیز باید نقش‌آفرینی کنند.

ضرورت بازنشر گسترده اخبار پیروزی‌ها و روشنگری‌ها

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری محور ششم را بازنشر گسترده اخبار پیروزی‌ها و روشنگری‌ها و تقویت روحیه ملی عنوان کرد و گفت: این کار شراکت در امر جهاد، مقاومت و جنگ رسانه‌ای است.

وی همچنین حاکمیت فضای مجازی متناسب با شرایط جنگی را محور هفتم دانست و گفت: متأسفانه فضای مجازی رها شده بستر نفوذ دشمنان است و امروز این فضا باید متناسب با شرایط جنگی مدیریت شود.

آیت‌الله کعبی نقش حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و روحانیت در جهاد تبیین را محور هشتم دانست و گفت: بحمدالله امروز حوزویان و دانشگاهیان متحد در میدان حضور دارند و جبهه «بلاغ مبین» و جبهه رسانه‌ای قوی تشکیل داده‌اند.

بهره‌گیری از ظرفیت هنر و هنرمندان برای انتقال پیام امید و مقاومت ملت ایران

وی افزود: ایفای نقش ویژه چهره‌های مؤثر و پرطرفدار اعم از ورزشکاران، هنرمندان و شخصیت‌های شناخته‌شده، نهمین محور این جهاد است که باید از جایگاه مردمی خود برای تقویت وحدت ملی و حمایت از نیروهای مسلح مقتدر استفاده کنند.

نائب‌ رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان گفت: دهمین محور، بهره‌گیری از ظرفیت هنر و هنرمندان در حوزه‌هایی مانند گرافیک، نقاشی، شعر، بازیگری و نمایش برای انتقال پیام امید، صبر و مقاومت ملت ایران است که این جبهه رسانه‌ای به فرماندهی رسانه ملی و با ایفای نقش همه‌جانبه می‌تواند منجر به پیروزی در برابر صهیونیست‌های جنایتکار شود.

منبع: حوزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *