شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»
Emam&Agha

آیت‌الله حسینی خراسانی در آیین اختتامیه طرح تبلیغ تخصصی فاخر:

نقش رهبر معظم انقلاب در احیای نهضت قرآنی / طلاب پاسخگوی شبهات علیه مکتب اهل‌بیت(ع) باشند

عضو جامعه مدرسین گفت: علما، طلاب و مبلغان حوزوی باید جریان قرآن را در متن جامعه تقویت کرده و با حضور علمی، دقیق و حکیمانه، پاسخگوی شبهات و اتهامات نادرست علیه مکتب اهل‌بیت(علیهم‌السلام) باشند.
آیت الله سید احمد حسینی خراسانی

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله سیداحمد حسینی خراسانی در آیین اختتامیه طرح تبلیغ تخصصی فاخر ماه رمضان ۱۴۴۶ که همزمان با پاسداشت یکصدمین سال باز تاسیس حوزه علمیه قم در دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) قم برگزار شد، با استناد به آیه شریفه «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یَهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ» تأکید کرد: هدایت قرآن کریم، به سوی راهی استوار، جامع و اصیل است که هم در سطح فردی و هم در عرصه اجتماعی، سیاسی و مدیریتی راهگشا خواهد بود.

عضو فقهای شورای نگهبان با انتقاد از برخی جریان‌ها که دانسته یا نادانسته، شیعه و حوزه‌های علمیه شیعه را به بی‌توجهی نسبت به قرآن متهم کرده‌اند، گفت: در مقاطعی شرایطی پیش آمد که برخی دانسته و هدفمند و برخی نادانسته و جاهلانه، شیعه را عموماً و حوزه علمیه تشیع را خصوصاً به بی‌ارتباطی با قرآن عزیز متهم کرده و می‌کنند؛ در حالی ‌که شیعه همواره قرآن را در جامعه جاری، ساری و حاکم ‌دانسته است.

وی افزود: فعالیت‌های تفسیری اخیر در حوزه‌های علمیه، پاسخی مؤثر به این اتهامات است و فرصتی طلایی برای بازگرداندن جایگاه قرآن در جامعه فراهم شده است: اکنون فرصت مناسبی در اختیار ماست تا قرآن و معارف آن را در جامعه به جریان بیندازیم و این اتهامات را از ساحت شیعه بزداییم. این فرصت، فرصت نظام جمهوری اسلامی است، به دور از هرگونه تعصب و شعار، بلکه با رویکرد علمی، تبلیغی و بهره‌مندی از نعمت وجود رهبری که خود قرآنی است.

نقش رهبر معظم انقلاب در احیای نهضت قرآنی

آیت‌الله حسینی خراسانی در ادامه با تمجید از نقش رهبر معظم انقلاب اسلامی در تقویت جریان قرآنی در کشور، اظهار داشت: بعید می‌دانم کسی در قرآنی بودن رهبر فرزانه، حکیم، ادیب و فقیه انقلاب تردید داشته باشد. ایشان علمدار نهضت قرآنی در کشورند و بسیاری از تحولات قرآنی در حوزه‌ها با راهنمایی‌ها و پشتیبانی‌های ایشان شکل گرفته است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تفسیر آیه شریفه «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یَهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ»، بر پایه نظرات علامه طباطبایی(ره) و منابع قرآنی و روایی گفت: علامه طباطبایی اشاره کرده‌اند که درباره مفردات این آیه نظرات مختلفی وجود دارد، ولی ایشان معناهایی نظیر ملت اقوم، امامت و ولایت را مورد بررسی قرار داده‌اند. اما آنچه به نظر حقیر می‌رسد این است که معنا را باید «الطریقة التی هی اقوم» دانست؛ یعنی روشی که در همه زمینه‌ها استوارترین است.

طلاب پاسخگوی شبهات علیه مکتب اهل‌بیت(ع) باشند

آیت‌الله حسینی خراسانی افزود: در تربیت فردی و خانوادگی، در آموزش و اجتهاد و فقه، در اجتماع و سیاست و حکمرانی، این قرآن است که هدایتگر به سوی شیوه و مسیر است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان گفت: علما، طلاب و مبلغان حوزوی از این فرصت بهره ببرند و جریان قرآن را در متن جامعه تقویت کرده و با حضور علمی، دقیق و حکیمانه، پاسخگوی شبهات و اتهامات نادرست علیه مکتب اهل‌بیت(علیهم‌السلام) باشند.

منبع: حوزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب