شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»
Emam&Agha

آیت‌الله رجبی در درس اخلاق خود:

حضرت معصومه (س) الهام‌بخش بانوانی است که در مسیر کمال، علم و عفاف گام برمی‌دارند

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه باید حرم مطهر حضرت معصومه را منشأ نورانیت، تربیت و رشد معنوی و علمی شناخت، گفت: حضرت فاطمه‌معصومه (س) الهام‌بخش بانوانی است که در مسیر کمال، علم، عفاف و اخلاص گام برمی‌دارند.
آیت الله محمود رجبی
به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله محمود رجبی عضو جامعه مدرسین در جلسه درس اخلاق که شامگاه سه‌شنبه، همزمان با ایام فرخنده میلاد حضرت فاطمه‌معصومه سلام‌الله‌علیها و امام رضا علیه‌السلام در مدرسه معصومیه برگزار شد با اشاره به جایگاه رفیع اهل‌بیت علیهم‌السلام در مسیر سلوک الی‌الله، بر لزوم بهره‌گیری از شفاعت و عنایت معصومین علیهم‌السلام در عرصه‌های مادی و معنوی تاکید کرد.
وی با تسلیت حادثه تلخ درگذشت جمعی از هم‌وطنان در بندر شهید رجایی، این ایام را فرصتی برای تعمیق پیوند قلبی با خاندان عصمت و طهارت دانست و گفت: همان‌گونه که برای رفع مشکلات دنیوی به اهل‌بیت رجوع می‌کنیم، باید در مسائل معنوی نیز از آنان استمداد طلب کنیم.
آیت‌الله رجبی حضرت فاطمه‌معصومه سلام‌الله‌ علیها را یکی از بزرگ‌ترین مظاهر هدایت برشمرد و با اشاره به فرمایش امام کاظم علیه‌السلام مبنی بر “فداها ابوها” و مضمون زیارت‌نامه ایشان با عبارت “فإنّ لك عند الله شأنًا من الشأن”، افزود: این عبارات نشانه جایگاه بلند ایشان نزد خداوند است.
وی همچنین به حدیث امام رضا علیه‌السلام اشاره کرد که فرمودند: «من زارها عارفًا بحقّها فله الجنة»، و آن را دلیلی بر اهمیت معرفت نسبت به مقام حضرت فاطمه‌معصومه سلام‌الله‌علیها در بهره‌مندی از شفاعت و دخول بهشت دانست.
آیت‌الله رجبی، قم را از برکات وجود حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها معرفی کرد و با بیان اینکه شخصیت‌هایی همچون امام خمینی(ره) در فضای نورانی این حرم مطهر رشد یافته‌اند، تصریح کرد: این بانوی بزرگوار الهام‌بخش بانوانی است که در مسیر کمال، علم، عفاف و اخلاص گام برمی‌دارند.
وی با اشاره به سیره علما و بزرگان در ارادت به حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها افزود: مرحوم آیت‌الله بهجت(ره) پس از نماز صبح تا طلوع آفتاب در حرم ایشان به عبادت می‌پرداخت و حتی خاک پای زائران را برای تبرک بر صورت می‌مالید.
آیت‌الله رجبی با ذکر نمونه‌ای از توسل ملاصدرا به حضرت فاطمه‌معصومه سلام‌الله‌علیها برای حل مسائل علمی، تأکید کرد: باید این حرم مطهر را نه‌تنها محلی برای زیارت، بلکه به عنوان منشأ نورانیت، تربیت و رشد معنوی و علمی شناخت و از ظرفیت بی‌نظیر آن در مسیر تعالی بهره‌مند شد.
این استاد حوزه علمیه با تأکید بر اهمیت تمسک به اهل‌بیت علیهم‌السلام در مسیر سلوک الی‌الله، اظهار داشت: در مسیر پر فراز و نشیب قرب به خداوند، نخستین نیاز ما، شناخت صحیح راه و نقشه‌ آن است که این مهم، تنها از طریق هدایت اهل‌بیت علیهم‌السلام ممکن است. اهل‌بیت علیهم‌السلام نه تنها در تبیین دین، بلکه در رفع اختلافات و ابهامات در فهم دین نیز نقش بی‌بدیلی دارند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با استناد به حدیث معروف سلسله‌الذهب امام رضا علیه‌السلام، «کلمه لا إله إلا الله حصنی، فمن دخل حصنی أمن من عذابی، بشرطها و شروطها و أنا من شروطها»، به این نکته اشاره کرد که ولایت اهل‌بیت علیهم‌السلام، شرط اصلی ورود به قلعه‌ امن توحید است و بدون آن، سلوک به سوی خداوند غیرممکن است.
وی تصریح کرد: سیر و سلوک به سوی خداوند تنها با ولایت اهل‌بیت علیهم‌السلام ممکن است. محبت به اهل‌بیت علیهم‌السلام باید در عمل نیز جاری شود و ولایت آنها در زندگی فردی و اجتماعی ما ساری باشد.
عضو شورای عالی حوزه‌‎های علمیه ادامه داد: قرآن و روایات متعدد بر این حقیقت تأکید دارند که همه‌ عالم بر مدار اهل‌بیت علیهم‌السلام آفریده شده است و فیوضات الهی از مسیر آنان به خلق می‌رسد و راهی جز استمداد از اهل‌بیت علیهم‌السلام برای رسیدن به کمال و قرب الهی نداریم.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در پایان اظهار داشت: اهل‌بیت علیهم‌السلام راه، مقصد و چراغ راه‌اند؛ و برای رسیدن به کمال، باید تمام وجود خود را به تمسک به آنان اختصاص دهیم و ولایتشان را در تمامی شؤون زندگی‌مان جاری سازیم.
منبع: رسا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *