آیت الله اعرافی در جمع مسئولین شهرک مهدیه قم:

مسائل علمی و آموزشی شهرک باید مورد توجه ویژه قرار گیرد

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: مسائل علمی و آموزشی شهرک باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و نقشه‌ای جامع برای ارتقای سطح علمی طلاب و فرزندان آن‌ها تدوین شود. این نقشه باید شامل ارتقاء مباحث علمی و هدایت علمی دقیق و کارآمد باشد. باید جریانی قوی از هدایت علمی و تربیتی از خود طلاب، همسران و فرزندان آنان در این شهرک شکل بگیرد.
آیت الله اعرافی در جمع مسئولین شهرک مهدیه قم

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به نقل از حوزه، آیت الله اعرافی، پیش از ظهر دیروز (۲۵ اسفندماه) در جمع مسئولین شهرک مهدیه قم، هدف اصلی این دیدار را تقدیر و سپاس از زحمات فعالان و دست‌اندرکاران دانست و ضمن آرزوی توفیق روزافزون، بر لزوم اهتمام هرچه بیشتر نسبت به پیشبرد امور شهرک تاکید کرد.

مدیر حوزه های علمیه با اشاره به انتظارات از مدیریت شهرک مهدیه، اظهار کرد: از مدیریت شهرک انتظار می‌رود به گونه‌ای عمل شود که شهرک به عنوان نماد و الگوی شهر اسلامی در ایران و جهان مطرح شود. باید به جایی برسیم که هر کسی در هر جای ایران یا خارج از کشور، وقتی صحبت از شهر اسلامی با مناسبات و معادلات اسلامی می‌کند، به شهرک مهدیه اشاره کند.

مدیر حوزه‌های علمیه با تاکید بر اهمیت مطالعات و پژوهش‌های علمی در این زمینه افزود: برای رسیدن به این هدف، لازم است مطالعات و طرح‌های جامع و پروژه‌های متعددی در زمینه شهر اسلامی انجام شود. ویژگی‌های یک شهر اسلامی باید به طور دقیق تعریف و تبیین شود و تدابیر عملی و مطالعاتی مناسب برای تحقق این ویژگی‌ها اتخاذ گردد و به سمتی حرکت کنیم که مناسبات اسلامی و فرهنگی بر تمامی ابعاد زندگی در شهر حاکم باشد.

آیت الله اعرافی در ادامه به اهمیت مشارکت طلاب و فضلای ساکن در شهرک مهدیه اشاره کرد و گفت: حضور طلاب و فضلای حوزه در این شهرک یک فرصت مهم است و باید تدابیر جامع‌تری برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های آنها اتخاذ شود. این افراد باید در سلامت و سرآمدی شهرک نقش‌آفرینی کنند و کارها را خودشان به عهده بگیرند.

وی همچنین بر لزوم توجه به مسائل علمی و آموزشی شهرک مهدیه تاکید کرد و افزود: مسائل علمی و آموزشی شهرک باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و نقشه‌ای جامع برای ارتقای سطح علمی طلاب و فرزندان آنها تدوین شود. این نقشه باید شامل ارتقاء مباحث علمی و هدایت علمی دقیق و کارآمد باشد. باید جریانی قوی از هدایت علمی و تربیتی از خود طلاب، همسران و فرزندان آنان در این شهرک شکل بگیرد.

آیت الله اعرافی با اشاره به طرح جامع شهرک مهدیه، خواستار بازخوانی و بازنگری آن با توجه به تغییرات و تحولات جدید شد و با اشاره به طرح‌های بزرگی که برای توسعه شهرک در نظر گرفته شده، ابراز امیدواری کرد که تا سال ۱۴۰۴، شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در این زمینه باشیم.

در پایان این دیدار، آیت الله اعرافی از مسجد فاطمه الزهرا (س) و مجموعه ورزشی در حال ساخت شهرک مهدیه بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند پیشرفت این پروژه‌ها قرار گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *