شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»

تسلیت دو عضو جامعه مدرسین به آیت الله العظمی نوری همدانی

آیت الله العظمی نوری همدانی

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت الله عباس کعبی و آیت الله محسن فقیهی با صدور پیام‌های جداگانه، درگذشت اخوی آیت الله العظمی نوری همدانی را به این مرجع تقلید تسلیت گفتند.

متن پیام آیت الله کعبی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله وانا الیه راجعون

مرجع مجاهد و بزرگوار و استاد عظیم الشان حوزه های علمیه

حضرت ایت الله العظمی نوری همدانی دام ظله العالی

السلام علیکم و رحمت الله و برکاته

با تالم و تاثر درگذشت برادر فاضل حضرت مستطاب عالی؛ حضرت حجة الاسلام والمسلمين مرحوم مغفور له آقای حاج شیخ رضا نوری همدانی تغمده الله بواسع رحمته را به آن مرجع و استاد والا مقام تسلیت عرض می نمایم.

از درگاه خداوند متعال صبر جمیل و اجر جزیل برای جنابعالی و بیت مکرم مرجعیت و کلیه بازماندگان و بستگان و نیز مغفرت و رحمت و رضوان الهی برای آن فقید سعید همراه با لطف و کرم و شفاعت پیامبر و ال اطهر صلوات الله علیهم اجمعین و درجات عالی در جنات النعیم را مسالت می‌نمایم.

بمنه و کرمه انه سمیع مجیب .
۷/ ۱۲/ ۱۴۰۳
الاقل _ عباس کعبی

 

متن پیام آیت الله فقیهی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إنا لله و إنا إلیه راجعون

محضر مبارک مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی آقای نوری همدانی دام ظله الوارف

سلام علیکم و رحمت الله

خبر ارتحال اخوی مکرّم و بزرگوارتان، دانشمند معزّز مرحوم حجت الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ رضا نوری همدانی رضوان الله تعالی علیه، موجب تأثر و اندوه عمیق گردید.

خدمات آن فقید سعید در نشر معارف نورانی قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت -علیهم السلام-، همواره در یادها خواهد ماند و یقیناً حسنه جاریه‌ای برای آن مرحوم محسوب خواهد شد.

اینجانب ضمن عرض تسلیت و تعزیت صمیمانه به محضر مبارک حضرتعالی و بیت مکرّم، از درگاه خداوند متعال برای فقید سعید، رحمت واسعه و علوّ درجات، و برای آن مرجع عالیقدر و سایر بازماندگان، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می‌نمایم؛ أدام الله ظلّکم الشریف علی رئوس المسلمین.

محسن فقیهی
۲۶ شعبان المعظم ۱۴۴۶

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *