شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»

نایب رئیس جامعه مدرسین:

اهتمام ملی به امر انتخابات مصداق جهاد فی سبیل الله است

آیت الله عباس کعبی

آیت‌الله کعبی در جمع عقیدتی سیاسی کلانتری‌های کشور با اشاره به لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی ایران با دو رکن الهی و مردمی بودن شکل گرفت.

عضو جامعه مدرسین با اشاره به این که مردم ایران در به قدرت رسیدن افراد به وسیله انتخابات نقش آفرین هستند، بیان داشت: روی کار آمدن دولت‌های متفاوت با سلیقه‌های مختلف، شکل گیری مجلس مختلف و گوناگون و این که مردم ایران هرکسی را انتخاب کنند، همان فرد گزینش می‌شود جلوه‌ای از نقش مردم در قدرت است و این حق در قانون اساسی و قوانین انتخابات برای مردم ایران داده شده است؛ اما در عین حال شرکت در انتخابات برای مردم، واجب سیاسی و اجتماعی و تکلیف عمومی است و دارای دو جنبه حق و تکلیف می باشد.

وی با اشاره به این که نگاه ملی داشتن به انتخابات، مصداق جهاد فی سبیل الله است اظهار داشت: جهاد دارای چهار عنصر است که عبارتند از «تبدیل ضعف به قدرت و تهدید به فرصت»، «تولید اقتدار و امنیت، انسجام، امید و عزت»، «مقابله و تضعیف دشمنان» و عنصر چهارم «عملیاتی کردن خط و فرمان ولایت» است.

منبع: رسا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *