بیانیه شماره (۱) به مناسبت انتخابات ریاست جمهورى

بیانیه شماره (۱) جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت انتخابات ریاست جمهورى
در تاریخ ۱۵/۲/۱۳۸۰

 

 بسم الله الرحمن الرحیم

قال الله تبارک و تعالى «ان الله یامرکم ان تؤدوالامانات الى اهلها»
با توجه به نقش تعیین کننده قوه مجریه در پیشبرد اهداف عالیه نظام جمهورى اسلامى که به منظور تحقق مبانى اصیل اسلام ناب محمدى (ص) در قالب یک حکومت مردم سالار دینى شکل گرفت، انتخاب ریاست جمهورى به عنوان مسئول اجرائى کشور نیازمند حضور آگاهانه و هوشیارانه همه اقشار امت انقلابى مى‏باشد اگر چه در سایه عنایت الهى و توجهات حضرت ولى عصر «ارواحنا فداه» نهالى که در ۲۲ بهمن ۵۷ به همت شما مردم همیشه در صحنه و با هدایت امام (ره) غرس گردیده بود پس از گذشت بیست و سه سال به شجره طیبه‏اى تبدیل گردیده است که على رغم تمامى مشکلات و کاستى‏ها، استوار و سربلند به آینده‏اى روشن نظاره مى‏کند و نوید اتصال به حکومت حضرت حجت «عجل الله تعالى فرجه الشریف» را مى‏دهد اما همگان واقفیم که دشمنان مردم و انقلاب هرگز دست از توطئه و ضربه زدن به این نظام بر نداشته و نخواهند داشت. و در تهاجم سیاسى فرهنگى خود همواره با هدف قرار دادن مبانى و اصول مسلم دینى تغییر الگوهاى رفتارى و ترویج لیبرالیسم فرهنگى سیاسى در پوشش قرائت‏هاى مختلف از دین، به توطئه، تضعیف و مقابله با نظام دست مى‏زند حضور در انتخابات هشتم ریاست جمهورى علاوه بر اینکه عمل به وصیت سیاسى الهى امام (ره) مى‏باشد از این رو حائز اهمیت بیشترى است که خط بطلانى بر تمامى این توطئه‏ها خواهد کشید و موجبات تقویت اقتدار ملى که در پیام نوروزى مقام معظم رهبرى «مد ظه العالى» به آن اشاره شده بود را فراهم خواهد نمود.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با توجه به شروع ثبت نام کاندیدا تورى انتخابات ریاست جمهورى نکاتى چند را به استحضار همگان مى‏رساند.
۱- طرح شعارهاى انحرافى به منظور بهره بردارى از ایمان و شور انقلابى مردم به نفع منافع جناحى و حتى مطامع استکبارى خیانت به وفادارى این مردم به آرمان‏هاى امام و انقلاب و اسلام عزیز مى‏باشد.
به راستى طرح شعار رفراندوم براى تعیین دو قرائت از دین، رفراندوم براى تعیین خواست عمومى مردم نسبت به نظام سیاسى حاکم، طرح ناکار آمدى حکومت دینى و مطالب بى اساس از این دست با چه انگیزه و از سوى چه کسانى صورت مى‏گیرد آیا بهتر نیست به جاى مطرح نمودن اینگونه موارد که ثمره‏اى جز تشویش اذهان عمومى ندارد به طرح مشکلات اساسى مردم، خاصه فقر و فساد، تبعیض و بحث و تبادل نظر پیرامون راه حل‏هاى آن پرداخت و در تبیین اولویت‏هاى مورد نظر مردم و رهبرى نظام در مسائل سیاسى، فرهنگى، اقتصادى و اجتماعى به گونه‏اى عمل نمود که بر آیند تمامى تلاش‏ها و انظار به دست یابى به راه حل‏هاى اصولى و علمى و مطمئن و راه گشا براى حل مشکلات عمومى مردم منجر گردد. مردم ما همواره نشان داده‏اند در خلق صحنه‏هاى به یادماندنى در دفاع از آرمان‏هاى انقلاب و اسلام همواره جلوتر از حرکت‏هاى جناحى و تحلیل‏هاى تحلیل گران وابسته حرکت مى‏کنند.
طراحان اینگونه شعارها باید توجه داشته باشند که طرح اینگونه مطالب نه تنها به مصادره حضور مردمى به نفع آنها نمى‏انجامد که نهایتاً موجب خستگى و جدایى مردم از آنها خواهد گردید.
۲- از شخصیت‏هاى متدین و موجه و کار آمد و واجد شرائط مصرح در قانون اساسى درخواست مى‏گردد تا با حضور جدّى خود در صحنه رقابت انتخابات ریاست جمهورى و با تبیین نقطه نظرات و برنامه‏ها و اولویت‏هاى مورد نظر خویش زمینه انتخاب اصلح از سوى مردم را جهت تصدى این مسئولیت مهم را فراهم سازند.
البته در اینجا لازم است عرض نمائیم که کاندیداها در تبلیغات خویش از طرح شعارهایى که از انجام آن عاجز بوده و یا از ارائه برنامه هایى که فاقد توجیهات علمى و کارشناسى و احیانا در برخى موارد خلاف مبانى دینى و ارزشى است خود دارى نمایند، و صداقت در برخورد با اقشار مختلف جامعه خصوص زنان خاصه جوانان عزیز را مدنظر داشته باشند که با گذشت زمان و به هنگام داورى عمومى، مردم ما در قضاوت بین گفته‏ها و عملکرد و داورى بین برنامه‏ها و شعارها و اجراء آنها، بسیار نقادانه و بى طرفانه عمل خواهند نمود.
۳- جناح‏ها و گروههاى موجود کشور و طرفداران آنها از تخریب کسانى که با تشخیص تکلیف وارد میدان رقابت انتخاباتى شده و صلاحیت آنها نیز از سوى شوراى محترم نگهبان تأیید مى‏گردد جداً پرهیز داشته باشند. آنچه متأسفانه در سال‏هاى اخیر با استفاده از ابزار تبلیغاتى و به کارگیرى شیوه‏هاى غلط تبلیغى، و جنگ روانى، در زمینه تخریب شخصیت‏هاى با سابقه انقلاب و نظام شاهد آن بودیم تجربه تلخى بود که کمترین ثمره آن عدم تمایل برخى عناصر کارآمد و لایق به حضور در این میدان مى‏باشد. همه باید اجازه دهند تا کاندیداها در شرائطى کاملاً مساوى برنامه‏هاى خود را به تفصیل بیان نمایند، و در صورت لزوم به جاى نقد اشخاص به نقد برنامه‏ها پرداخته شود.
۴- نهادهاى اجرائى و نظارتى در امر انتخابات مسئولیت خطیرى بر عهده دارند حفظ آراء مردم و پاسدارى از این امانت وظیفه اصلى این نهادهاى قانونى مى‏باشد. استفاده از عناصر متدین، خوشنام و خوش سابقه در مسئولیت‏هاى اجرایى انتخابات امید به حسن انجام وظیفه از سوى این عزیزان را نوید خواهد داد و نگرانى همگان را در عدم لطمه به امانت مردم برطرف خواهد نمود.
مسئولین نظارتى نیز در نهاد شوراى نگهبان با کمال متانت، درایت قاطعیت همچون گذشته و با تمهید مقدمات لازم به وظایف قانونى خود عمل خواهند نمود تا انشاء الله انتخاباتى سالم و به دور از هرگونه نگرانى و دغدغه خاطر را برگزار نمائیم. در خاتمه به عرض شما مردم عزیز مى‏رساند انشاء الله در آینده نزدیک درمورد ملاک‏هاى انتخاب اصلح در بیانیه‏هاى بعدى به تفصیل سخن خواهیم گفت.

 

و السلام علیکم و رحمهالله و برکاته‏
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
على مشکینى

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب