آیت الله کعبی: انتقام خون سردار سلیمانی به خروج آمریکا از منطقه و نابودی اسرائیل است

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت الله کعبی عضو جامعه مدرسین، صبح امروز در جلسه ای که به مناسبت روز دوم محرم در این مکان برگزار شد، ضمن تسلیت ایام سوگواری اهل بیت(علیهم السلام) به تبیین فلسفه عزاداری سیدالشهداء(علیه السلام) پرداخت.

عضو جامعه مدرسین حوزه علیمه قم در تشریح مفهوم «ثارالله وابن ثاره» گفت: در ادبیات قبیله ای، خونخواهی اینگونه است که اگر کسی از قبیله ای کشته شود، همه مردان آن قبیله به خونخواهی از آن برمی خیزند تا انتقام او را بگیرند. وی ادامه داد: سیدالشهداء(علیه السلام) متعلق به قبیله توحید است، شیخ این قبیله حضرت محمدمصطفی(صلی الله علیه و آله و سلم) و افراد این قبیله مؤمنین هستند که همگی خون خواه سیدالشهداء(علیه السلام) می باشند.

او در ادامه به چگونگی این خونخواهی اشاره کرد و افزود: خداوند از راه تشریع، مؤمنین را مکلف به جهاد می کند و از این راه تداوم راه شهداء را تضمین می نماید؛ اوج این انتقام با ظهور حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و اصلاح جهان اتفاق می افتد.

وی در ادامه سخنان خود به شهدایی همچون سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس اشاره کرد و تحقق انتقام خون این شهداء را در خروج آمریکا از منطقه، در گام اول، و نابودی رژیم صهیونیستی، در گام دوم، دانست و خاطرنشان کرد: انقام خون این شهداء اینگونه نیست که دو یا سه نفر از دشمنان کشته شوند، بلکه باید هدف مدنظر آن شهید نیز محقق گردد.

آیت الله کعبی، سقیفه را سر منشأ تبدیل ولایت رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) به خلافت ارزیابی کرد و افزود: پس از آنکه خلافت به دست صاحبان ثروت و قدرت افتاد، آنها نظام اسلامی را از اهداف خود بازداشته و منحرف کردند. این انحراف به جایی رسید که نظام ولایت، در زمان معاویه به نظام پادشاهی مطلقه بدل شد.

او عملکرد خواص در آن زمان را در توجیه دستگاه خلافت یا سکوت، منحصر دانست و خاطر نشان کرد: پس از اینکه یزید زمام امور را به دست گرفت، تنها راه بیدار کردن مسلمین این بود که امام حسین(علیه السلام)، که ولی خدا در آن زمان بود، خون خود را بدهد و آن واقعه را رقم بزند.

وی فلسفه این عزاداری ها را مجاهد پروری برای زمان ظهور عنوان کرد و آن را مصداق بارز انتظار عملی دانست و ادامه داد: مستحب است در ماه محرم مطابق روایت امام باقر(علیه السلام) اینگونه به یکدیگر تسلیت بگوییم:«أعظَمَ اللهُ اجورَنا بمُصابِنا بِالحُسَینِ، وَ جَعَلَنا و ایّاکُم مِنَ الطّالِبینَ بِثارِهِ مَع وَلیّهِ الامامِ المَهدیِّ مِن آلِ مُحَمَّدٍ».

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب