به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار نماینده ولیفقیه استان هرمزگان و جمعی از مسئولین موسسه تخصصی صحیفه سجادیه با آیتالله حسینی بوشهری؛ وی بر لزوم تمرکززدایی در حوزه علمیه اشاره کرد بر لزوم راهاندازی رشتههای تخصصی در سایر استانها با بهرهگیری از اساتید و مدیران مجرب و کاردان، تأکید کرد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تبریک ایام خجسته ماه ذیالحجه و بیان ارزش این ماه در پیشگاه اهلبیت (علیهم السلام)، از حرکت صورت گرفته درزمینه بهرهبرداری از صحیفه سجادیه تقدیر و تشکر کرد و آن را حرکتی نادر و درخور تحسین خواند.
وی با اشاره به بحث تمرکززدایی گفت: اعتقاد ما بر این است که نباید همه برنامههای حوزه در قم متمرکز باشد و مبنای ما بر تمرکززدایی است. امام جمعه قم ادامه داد: باید مراکز استانی را توسعه دهیم و رشتههای تخصصی را در شهرهایی که این قابلیت و توانایی را دارند، گسترش دهیم.
دبیر شورای عالی حوزه علمیه افزود: البته تأسیس رشتههای تخصصی در شهرستانها باید متناسب با نیازهای آن منطقه باشد. وی ادامه داد: با توجه به شرایط استان هرمزگان، راهاندازی مرکز تخصصی کلام در این منطقه از اولویتهاست و حتی بیشتر از فقه و اصول به آن نیاز داریم.
آیتالله حسینی بوشهری این را یک آرمان دستیافتنی خواند و ادامه داد: باید در گام اول ظرفیتهای مرتبط با استان خود را شناسایی کنید و از آنها در استان خود استفاده کنید. وی با اشاره به لزوم بهرهگیری از اساتید مجرب و متخصص افزود: نباید به آمار رد کردنهای غیر واقعی دلخوش کنیم بلکه باید ضمن شناسایی اساتید مجرب، از آنها استفاده نمائیم.
وی بهرهگیری از یک مدیر لایق را مهمترین رکن راهاندازی یک مرکز تخصصی عنوان کرد و افزود: مهمترین رکن در راهاندازی یکرشته تخصصی، استفاده از یک مدیر توانمنداست. مدیری که خود مسلط بر آن رشته باشد و تحصیلات عالیه را در آن رشته گذرانده باشد.
آیتالله حسینی بوشهری بر آمادگی جامعه مدرسین بر حمایت از چنین طرحهایی تأکید کرد و ادامه داد: در آن زمان که امام سجاد علیهالسلام صحیفه سجادیه را ایراد مینمود، از اسلام چیزی جز نام او باقی نمانده بود اما اکنون به برکت عنایات اهلبیت (علیهمالسلام) خصوصاً حضرت بقیهالله الاعظم، فضا، فضای دیگری است و علا رغم وجود هجمههای فرهنگی، بهرهبرداری از این فضا کاملاً مهیا است.
وی در پایان صحبتهای خود با اشاره به بلیه عمومی کرونا، ابراز امیدواری کرد این بیماری بهزودی به برکت لطف و عنایت خداوند، از بین برود.
لازم به ذکر در ابتدای جلسه، گزارشی از عملکرد و برنامههای کنگره امام سجاد (علیه اسلام)، در سطح داخلی و بین المللی، قرائت شد.