مردم ایران علی رغم تمام تبلیغات سوء و توطئه ها، حماسه ۲۸ خرداد را آفریدند

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حضرت آیت الله حسینی بوشهری در دیدار با شورای برنامه ریزی حراست استان قزوین ضمن تبریک دهه کرامت گفت: محور مهم انقلاب اسلامی ایران که از ویژگی الهی بودن انقلاب سرچشمه می گیرد، نقش دین، عالمان دینی و رهبری و هدایت انقلاب توسط امام خمینی است. طراح و معمار کبیر انقلاب اسلامی همواره با تأکید بر پیوند عمیق و ناگسستنی انقلاب اسلامی ایران با آموزه های اسلامی  و تعالیم دینی بر استثنایی بودن آن تأکید می نمود.

وی با اشاره به کلام حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) که می فرمایند:« اللَّهُمَّ إِنَّکَ تَعْلَمُ أَنَّهُ لَمْ یَکُنِ الَّذِی کَانَ مِنَّا مُنَافَسَهً فِی سُلْطَانٍ وَ لَا الْتِمَاسَ شَیْءٍ مِنْ فُضُولِ الْحُطَامِ، وَ لَکِنْ لِنَرِدَ الْمَعَالِمَ مِنْ دِینِکَ وَ نُظْهِرَ الْإِصْلَاحَ فِی بِلَادِکَ، فَیَأْمَنَ الْمَظْلُومُونَ مِنْ عِبَادِکَ وَ تُقَامَ الْمُعَطَّلَهُ مِنْ حُدُودِکَ»، اظهار داشت: امام (علیه السلام) در این فراز از خطبه در حقیقت، اهداف حکومت الهى ـ از جمله حکومت خود ـ را بیان مى فرماید، و با تعبیرات بسیار جالب و حساب شده، درسهاى فراموش نشدنى به همه حاکمان مؤمن و مخلص مى دهد.

نخست مى فرماید : «خدایا ! تو مى دانى که آنچه را ما (در امر حکومت) انجام دادیم، نه به خاطر بدست آوردن سلطنت و مقام بود، و نه براى نیل به متاع پست دنیا».

در ادامه حضرت می فرماید: «پروردگارا ! تو مى دانى اگر حکومت را پذیرفتیم به خاطر این بود که نشانه هاى محو شده دینت را بازگردانیم و بر پا سازیم». یعنی حضرت می خواستند نشانه ها و آدرس های اشتباه و غلطی را که به مردم داده بودند را اصلاح کنند.

«وَ نُظْهِرَ الْإِصْلَاحَ فِی بِلَادِکَ» و اصلاحات را در شهرهاى تو آشکار کنیم و فسادهایی را که ایجاد شده را از بین ببریم.

«فَیَأْمَنَ الْمَظْلُومُونَ مِنْ عِبَادِکَ» تا بندگان ستم دیده ات از ظلم ظالمان ایمن گردند.

«و تُقَامَ الْمُعَطَّلَهُ مِنْ حُدُودِکَ» و حدود و قوانین تعطیل شده ات اقامه و اجرا شود.

امام جمعه قم نقش اساسی  دشمنان را، آدرس غلط دادن به ملت دانست و خاطر نشان کرد: دشمن همیشه سعی می کند آدرس غلط بدهد. در انتخابات همگی بسیج شدند تا به مردم آدرس اشتباه بدهند و می گفتند: در جامعه بیکاری و تورم وجود دارد و رأی شما فایده ای ندارد در نتیجه انتخابات را تحریم کنید تا اوضاع بهتر شود. که متأسفانه عده ای هم به این آدرس های غلط عمل کردند و رأی ندادند. گرچه با این همه تبلیغات سوء و توطئه ها، مردم ایران در ۲۸ خرداد حماسه ای آفریدند و دشمنان را به حدی عصبانی کردند که به ایرانیان عزیزی که در خارج مشغول رأی دادن بودند حمله ور شدند.

دبیر شورایعالی حوزه علمیه مسئولیت شورای حراست را بسیار سنگین و مهم عنوان کرد و گفت: مسئولیت شما حراست و پاسداری از نظامی است که سرمایه و آبروی تمام انبیاء و اولیاء الهی می باشد که خروجیش انقلاب اسلامی شده است. کار شما پاسداری، دیدبانی، رصد و مبارزه با کسانی است که می خواهند آدرس غلط به مردم دهند.

وی ادامه داد: شما باید از خودتان در معنویت، در تهذیب نفس مراقبت کنید. این به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید جامعه را اصلاح کنید. تا کسی خودش را اصلاح نکند نمی تواند جامعه را اصلاح کند. «ذات نایافته از هستی، بخش / چون تواند که بود هستی‌بخش؟»

رئیس شورایعالی جامعه مدرسین با اشاره به روایت« «لا یَکُونُ الْمُؤْمِنُ مُؤْمِناً إلاّ أنْ یَکُونَ فیهِ ثَلاثُ خِصال: سُنَّهٌ مِنَ اللهِ وَ سُنَّهٌ مِنْ نَبیِّهِ وَ سُنَّهٌ مِنْ وَلیّهِ، أمَّا السَّنَّهُ مِنَ اللهِ فَکِتْمانُ السِّرِّ، أمَّا السُّنَّهُ مِنْ نَبِیِّهِ مُداراهُ النّاسِ، اَمَّا السُّنَّهُ مِنْ وَلیِّهِ فَالصَّبْرُ عَلَى النائِبَهِ.»، گفت: تا انسان خودش را نسازد نمی تواند به فکر اصلاح دیگران باشد. اگر اظهار نظری می کنید یا گزارشی می دهید باید بدون حب و بغض باشد و آنچه قضاوت می کنید خدا را در نظر داشته باشید.

وی در ادامه گفت: مومن باید مانند خداوند متعال، پوشاننده و کتمان کننده اسرار دیگران باشد. یکی از صفات خداوند ستاریت اوست. معنای ستار بودن خدا، آن است که اعمال انسان ها را از دیگر انسان ها می پوشاند تا آبروی آنان حفظ گردد. همان کاری که شما می کنید. شما نباید اطلاعاتی را که از افراد دارید را در همه جا بازگو کنید بلکه باید به مسئول ذی ربط این گزارشات را بدهید.

آیت الله حسینی بوشهری به ویژگی دوم اشاره کرد و گفت: مدارا کردن با مردم دومین نشانه مومن است. انسانی که در اجتماع با دیگران، با نرمخویی رفتار می کند، مردم او را انسان عاقلی خواهند دانست؛ مدارا کردن با مردم باعث می شود که انسان هم در دنیا، از بسیاری از آفات بدور باشد و هم از لحاظ دینداری، مورد احترام واقع شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان صبر و استقامت در مشکلات را از ویژگی های سوم مومن دانست و خاطر نشان کرد: گاهی به شما گزارشاتی را از اتفاقات مختلف می دهند که شما باید صبورانه با این مشکلات مواجهه شوید. که ان شاءالله امیدواریم در این زمینه موفق باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *