پيام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به محضر امام امت در لبيك به فرمان ايشان مبني بر اسلامي شدن همه قوانين مملكتي
در تاریخ ۰۲/۰۶/۱۳۶۱
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارك رهبر كبير انقلاب اسلامي حضرت آيت الله العظمي امام خميني دام ظله
بيانات الهام بخش و حركت آفرين آن امام بزرگوار در جمع روحانيون كاروانهاي خانه خدا و مسؤولين قضايي راجع به اسلاميشدن همه قوانين مملكتي و دادگستري و احكام صادره از همه دادگاهها را شنيديم و مشتاقانه از آن استقبال كرديم اين پيام قاطع و حيات آفرين كه در حقيقت طليعه انقلاب همه جانبهاي در نظام قضايي كشور است روح و اميد تازهاي در تمام اقشار علاقمند به اسلامي شدن همه قوانين مخصوصاً در ميان علما و روحانيون دميد جامعه مدرسين اين فرمان عظيم تاريخي را قاطعانه با جان و دل لبيك گفته بلافاصله جلسات فوقالعادهاي تشكيل داد و برنامهاي در جهت اجراي اين فرمان بزرگ تنظيم كرد تا با همكاري علماي بلاد و فضلاي متعهد به كمك شورايعالي قضايي و شوراي نگهبان در اين زمينه بپردازد.
اين پيام فرصت گرانبهايي براي همه عاشقان اسلاميبودن تمام قوانين فراهم ساخته و راه عذر را بر همه كساني كه تاكنون مانع و رادعي در اين مسير ميديدند بسته است. در حقيقت اين آرزوي هميشگي ملت مسلمان و انقلابي بوده كه امروز به فرمان امام جامه عمل به خود ميپوشد چه خدمتي بزرگتر از اين ميتوان به جمهوري اسلاميكرد كه همه قوانين طاغوتي گذشته كه از بيگانگان گرفته شده بود و در مسير منافع آنها بود دور ريخته شود و قوانين قرآن و اسلام جايگزين آن گردد.
اصل مفهوم واقعي جمهوري اسلامي آنگاه تحقق مييابد كه مفاد اين پيام بزرگ صد در صد عملي گردد. بخصوص اينكه به فرموده امام اين قوانين طاغوتي از اول نيز جنبه قانوني نداشت كه با قانون اساسي گذشته نيز تطبيق نميكرد. اي امام بزرگوار جامعه مدرسين قول ميدهد از پاي ننشيند تا وظيفه خود را در اين زمينه انجام دهد و از هر گونه همكاري با مقامات فروگذار نكند. اميد است همه علماي محترم حوزههاي علميه كه شعله عشق به قوانين اسلام در قلب آنها پرتو افكن است با تمام توان و نيروي خود نيز در اين راه همكاري كنند و مشكلات را حل نمايند. خداوند سايه آن رهبر عظيم را بر سر همه مسلمانان پايدار بدارد.