اطلاعيه تسليت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پی شهادت آيت الله صدوقي
در تاریخ ۱۰/۰۴/۱۳۶۱
بسم الله الرحمن الرحیم
بار ديگر چهره كريه استكبار جهاني و شيطان بزرگ و همكاران كفر پيشه و نفاق انديشش خودنمايي نمود و به خيال خام خويش براي پياده كردن نقشههاي شيطاني دست به جنايت نفرتانگيز ديگري زد جنايتي كه تروريستهاي حرفهاي شرم دارند كار شيطاني خود را به اين شكل انجام دهند، در روز ماه مبارك رمضان در محراب عبادت روحاني بزرگ و امام جمعه مبارز و فعال و خدمتگزار محبوب مردم را دزدانه به قتل رساندن؟!
كشتن آيةالله صدوقي فقيه متعهد و امام جمعه يزد با شيطانيترين روش جنايتي است كه اين طرفداران خلق به پيروي از طرحهاي طرفدارانه حقوق بشر مرتكب شدند.
آيا گرفتن ياران امام و به شهادت رساندن مردان انقلاب و كشتن روحانياني چون آيةالله صدوقي در سن 75 سالگي ميتواند فكر امام در راه انقلاب را تغيير دهد؟
آيا اين كوردلان از خدا بي خبر از جنايات گذشته خود چه نتيجهاي گرفتند كه از تكرار آن ميخواهند؟
آيا با به شهادت رساندن مردان بزرگ و روحاني و ائمه جمعه چون شهيد آيةالله مدني، دستغيب، قاضي جز آنكه خط انقلاب روشنتر و حركت آن سريعتر و انقلابيون منسجمتر شدند نتيجه ديگري هم داشت؟
آيا اين كج انديشان كفر پيشه از به شهادت رساندن مسؤولين اين كشور چون آيةالله بهشتي و يارانش چون دكتر باهنر و رجايي چه ثمري گرفتند كه از شهادت آيةالله صدوقي بگيرند؟
آيا نديدند كه اين شهادتها در جبهه داخلي درست چون شهادت رزمندگان ما در جبهههاي جنگ دشمن را شكست داده و قدم به قدم او را عقب راندهاند تا به حال فرار مفتضحانه رسيده است؟
آيا نتيجه اين عمليات شرم آور و ضد انساني كه با هيچ منطقي قابل توجيه نيست جز رسوا شدن بيشتر دشمن در استحكام مباني انقلاب چيز ديگري هم ميتواند باشد؟
آيا تاريخ اسلام و شهادت در راه خدا جز نگهداري دين خدا و شكست كفر و نفاق اثر و ثمر ديگري را نشان ميدهد؟
آيا راستي هنوز نميخواهند باور كنند كه مردم اين كشور به هيچ قيمت اجازه نخواهند داد امپرياليست جهانخوار شكست خورده و رانده شده باز به اين كشور راه يابد؟
آيا اين منافقين خلق و اربابان فراري و جيره خوارشان به چه چيز بيانديشند و تا كي كوركورانه عمل ميكنند؟
ما مطمئن هستيم شهادت اين فقيه بزرگ و اين مجاهد خدمتگذار چون ديگر شهادتهاي اسلام و انقلاب بهترين تأثير را در تثبيت حكومت جمهوري اسلاميو شكست دشمنان آن خواهد داشت.
ما ضمن تبريك و تسليت به پيشگاه حضرت ولي عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف و نايب والامقامش و روحانيون محترم و مردم شريف استان يزد و بازماندگان محترمشان بخصوص فرزند برومند و روحاني فاضل و متعهدشان جناب حجةالاسلام آقاي حاج شيخ محمد علي صدوقي از خداوند بزرگ اجر و صبر و ثواب جزيل و ثبات و استقامت در راه حق را براي همگان از خداوند بزرگ خواهانيم.