حس نوع‌دوستی و برادری در فرهنگ ما نهادینه شده است

حضرت آیت الله حسینی بوشهری :

حس نوع‌دوستی و برادری در فرهنگ ما نهادینه شده است

باید قدر اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی را دانست

 

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم،حضرت آیت الله حسینی بوشهری در دیدار با آقای بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) ، با تقدیر از خدمات این نهاد انقلابی، تأکید کردند: «کمیته امداد یکی از بخش های مقدس نظام اسلامی است و بنده به سهم خود از خدمات شما و همکارانتان در این نهاد انقلابی تقدیر و تشکر می‌کنم.»
رئیس جامعه مدرسین، اخلاص را از شاخصه‌های مهم پایه ریزی کمیته امداد دانستند و افزودند: «اخلاص در روند کارهای کمیته امداد باعث اطمینان و اعتماد مردم به این نهاد انقلابی شده است. یقیناً هر جا که اخلاص حرف اول را بزند، ماندگاری و برکت آن کار هم بیشتر خواهد شد.»

امام جمعه قم در بیان شاخصه مهم دیگر کمیته امداد، به شخصیت الهی امام راحل اشاره کردند و گفتند: «کمیته امداد توسط شخصیتی بنیان گذاشته شد که تمام برنامه های زندگی ایشان برای خدا بوده است.»
ایشان خلوص نیروها و کارمندان کمیته امداد را از دیگر شاخصه های موفقیت این نهاد معرفی کردند و افزودند: «نتیجه این سه شاخصه باعث جلب اعتماد عمومی شده است که این اعتماد عمومی، حقیقتاً یک سرمایه اجتماعی محسوب می شود و باید قدر این اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی را دانست. خوشبختانه با اعتمادی که مردم به این نهاد انقلابی دارند، سرمایه هایشان را به این سمت جاری می کنند و اگر سرمایه‌ای هم نداشته باشند خودشان وارد میدان می شوند و کمک می کنند.»
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه ضمن قدردانی از نوع دوستی مردم کشورمان، تأکید کردند: «این حس نوع‌دوستی و برادری که در آیات و روایات به آن اشاره شده، در فرهنگ ما نهادینه شده است. مردم ما به درجه ای رسیده‌اند که اگر بدانند برادرشان در سختی هست، به یاری‌اش می‌شتابند، هرچند خودشان هم مشکل داشته باشند.»
رئیس جامعه مدرسین، نوع دوستی ایرانیان را مسئله ای کم نظیر در دنیای امروز دانستند و گفتند: «اینگونه کمک کردن را در کشورهای دیگر سراغ نداریم و یا کمتر می‌بینیم. آنها تمام دغدغه شان، امور زندگی خودشان است اما مردم ما از اهل بیت(ع) الگو گرفته اند و به تأسی از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها که فرمودند: «الجار ثم الدار» یاری رساندن به دیگران را جزو سنت ها و باورهای خود می‌دانند. چراکه همین جمله کوتاه حضرت زهرا، به یک فرهنگ اصیل و غنی، تبدیل و به جامعه منتقل شده است.» ایشان افزودند: «نوع دوستی و کمک به دیگران علاوه بر عقاید دینی، در فرهنگ ملی ما نیز ریشه دارد و این شعر سعدی که (بنی آدم اعضای یک پیکرند) اشاره به همین مسئله دارد.»
حضرت آیت الله حسینی بوشهری در ادامه با اشاره به بحران کرونا بر لزوم توجه بیشتر به محرومان و اقشار آسیب پذیر تأکید کردند و گفتند: «خداوند متعال در روزهای خاصی که می‌توان آن را روزهای آزمایش سخت نام نهاد، بندگان خود را آزمایش می کند. همانند این روزها که به خاطر بحران کرونا، مردم مخصوصاً اقشار آسیب پذیر با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کنند. بنابراین لازم است که بیش از پیش به آنها توجه شود.»

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *