اطلاعيه تسليت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت سالروز فاجعه 8 شهريور
در تاريخ ۰۷/۰۶/۱۳۶۲
بسم الله الرحمن الرحيم
هشتم شهريور ياد حادثه جانسوز و غمانگيز سوختن انسانهايي پاك و مطهر در شعله آتش خشم دشمنان بشريت را در خاطره زنده ميكند ياد و خاطره دولت مرداني نستوه و فداكار كه چيزي جز عشق به اسلام و خدمت به مسلمين نميشناختند.
آري سال 60 سالي كه در لحظه لحظه آن درخت تنومند انقلاب اسلامي با خونهاي پاك و مقدسش شهيداني بزرگ و عارفاني وارسته همچون بهشتي و ياران، رجائي و باهنر، مدني و دستغيب و خلاصه همه كساني كه سوختند تا انقلاب عظيم اسلاميرا با سيل خروشاني از خون پاك خود ياري دهند و بنياد نفاق و كفر جهاني را از ريشه بركنند، همواره در تاريخ پرافتخار امت فداكار و سلحشور ايران اسلاميبه مثابه خورشيدي تابناك در پي افشاي چهرههاي كثيف جنايتكاراني خون آشام كه خود را در زير پرچم حمايت از مردم و نقاب مسلمان بودن پنهان كرده بودند، ميدرخشيد.
اينك امت حزبا… و فداكار ايران در پي اين همه ايثارها و جانفشانيها به خوبي خدمتگزاران را از خيانتكاران شناخته و در اين راه بدنبال رهبريهاي پيامبرگونه امام بزرگوار خود مصمم است تا پاي جان در راه حمايت از همه دولتمردان و مسؤولين مملكتي كه خود را وقف حمايت از اسلام و مسلمين نمودهاند دريغ نورزد.
جامعه مدرسين حوزه علميه قم ضمن گراميداشت دومين سالگرد شهادت رئيس جمهور مكتبي و نخست وزير دانشمند و متعهد شهيد رجائي و باهنر متذكر ميشود عشق و علاقه شهيد بزرگوار رجائي به اسلام فقاهتي و مقلد امام بودن آن شهيد، و زحمات بيدريغ دكتر باهنر در راه شناخت اسلام راستين بايد سرمشق همه مسؤولين و دولتمردان جمهوري اسلاميبوده تا اين انقلاب و اين مملكت الهي را بيمه كرده و از هر گزندي محفوظ دارد.
جامعه مدرسين حوزه علميه قم
بخش سياسي