اطلاعيه‌ محكوميت‌ اقدامات‌ حكومت‌ يوگسلاوي‌ عليه‌ مسلمانان‌ آن‌ كشور

اطلاعيه‌ جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در محكوميت‌ اقدامات‌ حكومت‌ يوگسلاوي‌ عليه‌ مسلمانان‌ آن‌ كشور
در تاريخ ۰۶/۰۶/۱۳۶۲

بسم الله الرحمن الرحيم‏

از آن‌ زمان‌ كه‌ انقلاب‌ مقدس‌ و پيرو اسلام‌ با شعار لااله‌ الا الله‌ و محو هر گونه‌ ظلم‌ و ستمي‌ بر مردم‌ محروم‌ و رنجديده‌ مسلم‌ جهان‌ از كشور نيرومند اسلامي‌ ايران‌ آغازيدن‌ گرفت‌، و همچون‌ تيري‌ بر قلب‌ تمامي‌مستكبرين‌ دنيا نشست‌، همواره‌ استكبار جهاني‌ و دشمنان‌ انسانيت‌ در راه‌ مبارزه‌ با اين‌ حركت‌ الهي‌ اسلامي‌ مي‌كوشيدند تا اين‌ نور الهي‌ را به‌ خاموشي‌ كشند، غافل‌ از آنكه‌ نور خدا با اين‌ دسيسه‌ها و جنايات‌ ددمنشانه‌ هرگز خاموش‌ نخواهد گشت‌، و سرانجام‌ اين‌ خفاشان‌ بدسيرتند كه‌ آرزوي‌ نابودي‌ نور را به‌ گور خواهند برد.

از آنجا كه‌ نهضت‌ كفر ستيز و مستضعف‌ پناه‌ اسلامي‌ در راه‌ نجات‌ انسانها مرز و بومي‌نمي‌شناسد و مسأله‌ تمامي‌ محرومين‌ و مستضعفين‌ را مسأله‌ خود مي‌داند و همچنين‌ مسلمين‌ جهان‌ با كمك‌ جستن‌ از نور الهي‌ اين‌ انقلاب‌ بدنبال‌ اين‌ فرياد بپا خاستند و سرتاسر گيتي‌ را با بانگ‌ الله‌ اكبر خود بلرزه‌ درآورند، و خواب‌ را از چشم‌ دشمنان‌ اهريمن‌ صفت‌ خود زدودند و بدنبال‌ اين‌ فرياد لحظه‌اي‌ از پا ننشستد، ما شاهد حركتهاي‌ مقدس‌ و انقلابي‌ در سرتاسر جهان‌ از فيليپين‌ تا فلسطين‌ و از آمريكا تا اروپا بوده‌ و هستيم‌.

در اين‌ راه‌ مردم‌ بيدار يوگسلاوي‌ همگام‌ با همه‌ انسانهاي‌ آزاديخواه‌، بپا خاسته‌ و بر عليه‌ منافع‌ دشمنان‌ بشريت‌ دست‌ به‌ افشاگري‌ زدند و با شور و شوقي‌ وصف‌ناپذير همچون‌ همه‌ آگاهان‌ جهان‌ به‌ سوي‌ مكتب‌ رهايي‌ بخش‌، اسلام‌ عزيز، و پايگاه‌ و سنگر مبارزه‌، مسجد، روي‌ آوردند و همراه‌ با مسيحيان‌ روشن‌ دل‌ و آگاه‌ بر عليه‌ تمامي‌ دشمنان‌ خروشيدند.

لكن‌ ديديم‌ چگونه‌ استكبار جهاني‌ نيز با اين‌ حركت‌ به‌ مبارزه‌ برخاست‌ و كوشيد تا اين‌ فرياد را در گلو خفه‌ كند.

آري‌ اينك‌ ايادي‌ استعمار بيش‌ از ده‌ نفر از عزيزان‌ فداكار و مبارز را به‌ جرم‌ دفاع‌ از انقلاب‌ مقدس‌ اسلام‌ و علاقه‌ و اشتياق‌ به‌ جمهوري‌ اسلامي‌ ايران‌ و امام‌ سازش‌ناپذير آن‌ به‌ بند كشيده‌ و بپاي‌ ميز محاكمه‌ برده‌، و مساجد و منابر را به‌ تعطيل‌ كشانده‌اند.

ما به‌ رهبران‌ يوگسلاوي‌ اخطار مي‌كنيم‌ كه‌ از عواقب‌ وخيم‌ اينگونه‌ حركتها كه‌ امروزه‌ مهره‌هاي‌ كثيف‌ استكبار جهاني‌ در كشورهايي‌ همچون‌ فيليپين‌، عراق‌، لبنان‌، اريتره‌ و مرتجعين‌ منطقه‌ با آن‌ مواجهند بشدت‌ اجتناب‌ ورزند و براي‌ خوشنودي‌ خونخواران‌ جهاني‌ مرتكب‌ اينگونه‌ اعمال‌ نگردند.

جامعه‌ مدرسين‌ حوزه‌ علميه‌ قم‌ ضمن‌ ابراز تأسف‌ شديد از وقوع‌ چنين‌ حركتها و همدردي‌ با همه‌ آزاديخواهان‌ دنيا و برادران‌ در بند يوگسلاوي‌ از خداوند عزيز پيروزي‌ و عظمت‌ مسلمين‌ و ذلت‌ و نابودي‌ استكبار جهاني‌ را خواستار است‌.

والسلام‌ عليكم‌ و رحمة‌ الله‌ و بركاته‌
جامعه‌ مدرسين‌ حوزه‌ علميه‌ قم‌
بخش‌ سياسي‌ ‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *