اطلاعيه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درباره اقدامات آمريكا عليه مسلمانان
در تاريخ ۱۰/۰۱/۱۳۶۲
بسم الله الرحمن الرحيم
استعمار و ايادي وابستهاش اين روزها (همچون گذشته) اقدام به دستگيري و زندان و شكنجه رهبران مذهبي و اشغال پايگاههاي مردمي مسلمانان مانند مساجد و ميعادگاههاي جمعه نموده و هر روز با حركات ابلهانه بر خشم و نفرت ملتهاي جهان ميافزايند. گويي حوادث تلخ روزگار مايه عبرت اين تيره بختان سبكسر نگشته كه همچنان با چنگالهاي آلودهشان مشغول كندن گور خود هستند.
چندي پيش شيطان بزرگ در مركز آمريكا (واشنگتن) مسجد مسلمانان را مورد يورش قرار داد و با گسيل مزدوران مسلح و باتوم بدست امام جمعه را دستگير و اجتماع نمازگزاران را بر هم زد، لكن پايمردي مسلمانان متعهد و تحصن و اجتماع آنان در خيابان مقابل مسجد با عواقبي كه به همراه داشت موجب رسوايي بيشتر كاخ نشينان واشنگتن و مدعيان دموكراسي گرديد، و در سطح جهان ماجراي وحشيگريهاي قرون وسطائي طرفداران آزادي و حقوق بشر منتشر شد. هنوز رسانههاي گروهي از سر اين ماجرا نگذشته بودند كه نمونه ديگري از اين درگيري توسط عمال آمريكا در جنوب لبنان توجه جهانيان را به خود جلب نمود. دستگيري شيخ راغب حرب امام جمعه (جبشيت) يكي از شهرهاي شيعه نشين لبنان و حركت مردم آن سامان بدنبال اسارت رهبر مذهبي خود و اعتصاب و تحصن در مساجد و درگيري نيروهاي به اصطلاح امنيتي با مردم كه منجر به دستگيري صدها تن توسط سربازان اسرائيلي گرديد به روشني نشانگر مبارزه سخت دشمنان دين با اسلام و مسلمين ميباشد.
بديهي است كينهتوزيهاي اجانب نسبت به مسلمانان تازگي ندارد و جامعه اسلامي ما از اين برخوردها بسيار داشته و نمونهاش را در گذشتة نه چندان دوري در لبنان شاهد بوديم كه استعمار چون موقعيت اجتماعي و اثرات كوبندة وجود امام موسي صدر را در آن منطقه احساس كرد بطور مرموزانهاي او را ربوده و از امت جدا ساخت. و به دنبال اين جنايت وقيحانه با ارتباط مثلث شوم آمريكا، اسرائيل و حكومت تحميلي لبنان (جميل مزدور) ضربات پي در پي و خُرد كنندهاي بر پيكر مردم رنجديدة لبنان وارد آورد. به گونهاي كه خاطرة تلخ صبرا و شتيلا همواره در شهرها و روستاهاي جنوب لبنان تكرار ميشود و مردم بي پناه گروه گروه زير بمباران هواپيماهاي اسرائيلي جان ميسپارند و هيچ سازمان و جمعيتي خبر گورهاي دستجمعي اين مظلومان را به گوش جهانيان نميرساند.
گويا آمريكا اعلان اينگونه اخبار را نيز از سازمان ملل وتو كرده و يا سياست سازمان ملل و جمعيت حقوق بشر و جمعيتهاي ديگر اقتضاء نميكند اخبار را آنچنان كه هست به اطلاع ملتها برسانند و تنها رسالت خود را در يك نمايش ديپلماسي دانسته و به انتشار قطعنامههاي بي اثر بسنده ميكنند لكن بر ملتهاي مظلوم پوشيده نيست كه ديگر نبايستي به اين نمايشنامههاي بي محتوا دل خوش دارند و تنها راه رهايي آنان از چنگال زورمداران در پرتو حركتي همگاني و قيامي گسترده خواهد بود كه سيل خروشان انسانهاي ستمديده تمامي مظاهر طغيان و فساد را از اريكة قدرت بزير آورده و زمينة عدالت اجتماعي و وعدههاي الهي را فراهم آورد. و اين اميد تنها در پرتو سلاح ايمان و جهاد تبلور خواهد يافت هر چند حركت ملتها با عكس العمل و سركوب شديد دولتها همراه خواهد بود و دژخيمان ديو سيرت جهت بقاء خود و ادامة ستمگريها گروه گروه مردم را چون برگ خزان بر زمين ميريزند لكن تاريخ روزنة اميدي را نشان ميدهد كه برخوردهاي خشن و كشتار مردم نه تنها سودي به حال حكومتهاي فاسد نداشته بلكه هر روز بر عصيان و مقاومت مردم افزوده تا سرانجام به ناكامي و نگون بختي آنان انجاميده و ملتها پس از عبور از فراز و نشيبهاي طاقت فرسا به پيروزي دست يافتهاند همانگونه كه ملت ايران با الهام از فرامين حيات بخش قرآن پس از پيكار با طاغوت به پيروزي رسيد.
در پايان جامعة مدرسين حوزه علميه قم پيروزي تمامي كفرستيزان اسلام و رهايي مستضعفين را از زير يوغ ابرقدرتها و عمال سرسپردة آنان آرزو دارد.
جامعه مدرسين حوزه علميه قم
بخش سياسي