آیت‌الله حسینی بوشهری در دیدار با مسئولین بانک رفاه: با همه امکانات و ظرفیت‌های ممکن برای جهش تولید برنامه‌ریزی و خدمت‌رسانی کنید

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ، حضرت آیت الله حسینی بوشهری نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در این دیدار که در روز دوشنبه ۹ تیرماه با حضور مدیرکل بانک رفاه کارگران و هیئت همراه در جامعه مدرسین حوزه علمیه  قم انجام شد؛ آیت‌الله حسینی بوشهری ضمن خوش آمدگویی و تبریک دهه کرامت ابراز داشت: اصل و هدف همه ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است و در این راه هم باید از حضرات معصومین علیهم السلام استمداد طلبید و دست به دامان آنان شد و  تلاش کنیم منش و روش ما با آن ذوات مقدسه هماهنگ باشد و رابطه‌ای مستحکم بین ما و معصومین ایجاد گردد و پیروی ما فقط به زبان نباشد.

نائب رئیس جامعه مدرسین با اشاره به گزارش ارائه‌شده در ابتدای جلسه افزود: مسئولیت شما مسئولیت سنگینی است و این فرصت خدمت به بازنشستگان و کارگران که چشم امید آن‌ها به همین مستمری و مساعدت محدود است را باید قدر دانست و از این فرصت اندک برای خدمت رسانی بیشتر به خوبی بهره برد.

امام جمعه شهر مقدس قم در ادامه با اشاره به بحران کرونا و عوارض آن، ضمن تشکر از خدماتی که بانک رفاه در این مدت داشته است؛ امسال را با توجه به نام‌گذاری آن توسط مقام معظم رهبری، بسیار مهم ارزیابی کرد و بیان داشت: باید به تولیدکنندگان خدمات و تسهیلات به نحوی ارائه شود که موانع تولید برطرف گردد و چرخه بین تولید و عرضه و بازار را به درستی شناسایی کرد تا زنجیره تولید تکمیل گردد و محصولات تولیدی به بازارهای داخلی و خارجی برسد. برای این کار باید بخش‌های مختلف با همه امکانات و ظرفیت‌های ممکن برای جهش تولید برنامه‌ریزی و خدمت‌رسانی کنند.

عضو خبرگان رهبری در ادامه افزود: موضوع قاچاق یک مسئله آسیب‌رسان به تولید است و مبارزه با آن هم باید به صورت جدی‌تری در دستور کار باشد تا تولید داخل جان بگیرد و مردم درک کنند که این تولید داخلی وجود دارد و تمایل مردم به خرید آن افزایش پیدا کند، البته تولیدکنندگان داخلی هم باید کیفیت محصولات خود را بالا ببرند و این‌طور نباشد به صورت انحصاری عمل کنند، بلکه در یک رقابت سالم و آزاد با دیگر تولیدکنندگان وارد عرصه شوند. محصولاتی تولید شود که تبدیل به الگو برای جهان اسلام شویم. اگر در عرصه نظامی و تجهیزات آن در سطح بالا تولیداتی داریم و به خودکفایی رسیده ایم در عرصه صنعت هم می‌توانیم با برنامه‌ریزی اصولی و دقیق و به دور از انحصارگرایی محصولات بسیار متنوع و کارآمدی داشته باشیم که در داخل و خارج خریدار داشته باشد.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه در بخش دیگر‌ی از سخنان خود با اشاره به اهمیت بانکداری و وظایفی که بر عهده دارند گفت: بانک‌ها باید از بنگاه‌داری پرهیز کنند و با تلاش بیشتر به آن وظیفه ذاتی و اصلی خود که خدمات‌رسانی و ایجاد تسهیل در سرمایه‌گذاری است برسند تا شاهد شکوفایی هر چه بیشتر کشور در بخش‌های مختلف باشیم.

ایشان در بخش پایان سخنان خود افزود: بانک رفاه با بخشی از جامعه سروکار دارد که بسیار نیاز به حمایت دارند؛ امیدوارم علی‌رغم میل دشمنان با روحیه مضاعف در خدمت و با تحمل سختی‌ها، بتوانیم مشکلات را پشت سر بگذاریم و به قله رفیع پیروزی برسیم. ان شاءالله.

شایان‌ذکر است در ابتدای این دیدار، جناب آقای دکتر لـله گانی مدیرکل بانک رفاه و معاونین ایشان گزارشی از فعالیت‌ها، خدمات و برنامه‌های پیش رو ارائه نمودند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *