بررسی فقه مقاومت در دستور کار مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد فاضل لنکرانی روز پنج‌شنبه مورخ ۹ آبان ۱۳۹۸ در دیدار رئیس پدافند غیرعامل اظهار داشت: جهاد ابتدایی و دفاعی دو نوع جهادی است که در قرآن نیز مطرح‌شده و مبنای قرآنی دارد.

 

حجت الاسلام والمسلمین فاضل لنکرانی با تاکید بر جایگاه ولی فقیه در حاکمیت و امنیت جامعه فرمود: امروز می‌بینیم که در لبنان و عراق نبود ولایت‌فقیه چه هرج‌ومرجی را ایجاد کرده است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: خود ولایت‌فقیه یکی از نمونه‌های بارز پدافند غیرعامل در جمهوری اسلامی است و امروز یکی از آثار مهم ولایت‌فقیه امنیت است.

ایشان افزود: امروز شاهد هستیم که علما در نجف در وضعیتی هستند که برای قلم‌زدن هم امنیت ندارند و این نبود امنیت کارهای حوزوی آن‌ها را مختل می‌کند.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) ادامه داد: تمامی فقها گفته‌اند که امربه‌معروف و نهی از منکر برای زمانی است که خطر کشته شدن و مجروح شدن نداشته باشد، اما درجایی که انسان ببیند که اساس اسلام درخطر است باید جان خود را فدا کند و مصداق این حرکت را امام حسین (ع) در کربلا به ما نشان داده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین فاضل لنکرانی یادآور شد: جمهوری اسلامی با مقاومت و استقامت، آمریکا را زمین‌گیر کرده و این استقامت در دفاع از دین و اهداف متعالی آن به انجام رسیده است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر تأثیر مقاومت در حفظ اسلام افزود: بنده پیشنهاد بررسی فقه مقاومت را در مجموعه مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) مطرح کرده‌ام.

ایشان عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب مسئله مقاومت را مکرراً مورد تأکید قراردادند تا بالاخره در جامعه و بین مسئولین نهادینه شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین فاضل لنکرانی افزود: ما وقتی برای خدا انقلاب کردیم، باید با استقامت خود پای این انقلاب بایستیم و نگوییم که بعد از چهل سال ضرورتی بر مقاومت وجود ندارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه بیان کرد: طبق تأکید رهبر معظم انقلاب، غرور از آفات مقاومت بوده و.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین فاضل لنکرانی با اشاره به هدف قرار دادن ایمان جوانان برای ضربه زدن به مقاومت افزود: اساس مقاومت ما نیستیم، بلکه فارغ از تفکر و قوت نظامی، ایمان به خدا است که حرف اول را می‌زند بنابراین آنچه در رسانه‌ها ایمان نسل آینده را خدشه‌دار می‌کند، باید شناسایی شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با تأکید بر لزوم شناسایی زودهنگام فتنه‌ها افزود: دستگاه‌های اطلاعاتی باید قبل از وقوع خطراتی مانند داعش، نسبت به ایجاد آن حساس و مطلع شوند و با آن مقابله کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *