اطلاعيه تبريك جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت نيمه شعبان
در تاریخ ۰۲/۰۲/۱۳۶۵
بسم الله الرحمن الرحیم
«و نريد ان نمن علي الذين استضعفوا في الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثين»
انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است. (امام خميني)
با هشتمين بهار آزادي انقلاب اسلامي ايران، هزار و صد و پنجاهمين نيمه شعبان نيز از راه ميرسد، وهمراه با نسيم معطر آكنده از عطر شقايق و لالههاي خونرگ نينوا و كربلاي ايران، بهارستان گيتي را به آه مندان جانسوز شبستان سرد و بي فروغ روزگار معاصر بشارت ميدهد.
آري آن رحمت الهي خواهد آمد، با دستي پر مهر، رئوف و شريعت: نوح، ابراهيم، موسي، عيسي، محمد (سلام الله عليهم اجمعين) و در دستي ديگر با سلاح سخت و كوبنده به همراهي امتي، مؤمن، اسوه، سلحشور، بركران تا كران اين ويرانه خاكسار از سامريها، بلعم باعوراها، امويها و عباسيهاي روزگاران كه انسانيت را در برابر مطامع اشباعناپذير و بت اوهام خود به دژخيمان مسلخ بيداد سپردند، و شريعت عيسوي را با مسخ و تحريف به عزلت و انزوا نشانيدند و آئين ستم سوزش را وقيحانه به صليب كشيدند، و دين و ملت رحمة للعالمين و خاتم النبيين (ص) را به ملعبه و بازيچه گرفتند، و بر مظلوميت تاريخ آزين بستند و پايكوبي كردند، حكم خواهد راند، و داد خواهد ستاند.
اينك در تنگاتنگ بيداد آتش افروزان جهاني، تپش قلب روزگار، بي تابانه عدالت را فرياد ميزند، و عدالت آن دادگر و دادگستر موعود را، و حضرتش نيز بي صبرانه شكوفايي و فعليت استعدادهاي مستعد الهي، انساني، و يك جهتي حق جويانه بشريت در بند را لحظه شماري ميكند.
جامعه مدرسين حوزه علميه قم، سالروز ميلاد خجسته و فرخنده، حضرت بقية الله الاعظم، حجة بن الحسن المهدي، ارواحنا و ارواح العالمين لتراب مقدمه الفداء، كه به حق روز جهاني مستضعفين نام گذاري شده است، به بت شكن زمان، امام امت حضرت امام خميني پرچمدار نهضت و زمينه ساز آن حكومت عدل و داد جهاني و امت اسوه ايران و مسلمين و مستضعفين جهان تبريك و تهنيت عرض مينمايد.
جامعه مدرسين حوزه علميه قم