شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»
Emam&Agha

خبرروز ۱۳۹۸/۰۵/۱۳

  • ایران برای نخستین بار صادر کننده بنزین شد
  • آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی: جوانان با شجاعت تابوی تشریفات سنگین ازدواج را بشکنند
  • آیت‌الله اعرافی: احیای تمدن اسلامی نیازمند حرکت جهادی در ابعاد مختلف است
  • آیت‌الله کعبی: اساتید انقلابی دانشگاه‌ها نقشی مهم در تربیت جوانان دارند
  • آیت‌الله فقیهی: رسانه‌های حوزوی گسترش دهنده اسلام ناب باشند
  • آیت‌الله رجبی: دور شدن از فرهنگ متعالی اسلام سبب کاهش ازدواج‌ و افزایش طلاق شده است

 

** جام جم ۹۸/۵/۱۳
*  جلیقه زردها باز هم به خیابان‌ها آمدند
صد‌ها نفر از مردم فرانسه برای سی و هشتمین هفته متوالی در اعتراض به سیاست‌های اقتصادی امانوئل مکرون، رئیس جمهور این کشور به خیابان‌ها آمدند.
در ادامه اعتراضات جنبش جلیقه زرد‌ها که از نوامبر سال ۲۰۱۸ هر شنبه برگزار می‌شود، حامیان این جنبش در میان تدابیر امنیتی پلیس بار دیگر تظاهرات کردند.
*  صدور حكم متهمان پرونده كیمیاخودرو
حكم حبس‌های طولانی‌مدت، رد مال و انفصال از خدمات دولتی و عمومی برای متهمان پرونده شركت كیمیاخودرو اسپرلوس صادر شد. در این پرونده متهمان مهدی، مرتضی و دل‌نیا فتاحی‌نیا، اعضای هیات‌مدیره شركت كیمیاخودرو به اتهام مشاركت در كلاهبرداری شبكه‌ای به ترتیب به تحمل ۲۵، ۱۵ و ۲۰ سال حبس محكوم شدند.
این متهمان كه اعضای یك خانواده هستند، به استرداد همه اموال منقول و غیرمنقول كسب شده از محل كلاهبرداری، ردمال به شكات، پرداخت جزای نقدی معادل مجموع اموال و انفصال دائم از خدمات دولتی هم محكوم شدند. همچنین، متهمان ردیف چهارم تا هشتم به ده سال حبس واسترداد وجوه سپرده‌گذاران مالباخته محكوم شده‌اند. هفت متهم متواری این پرونده هم به‌صورت غیابی محاكمه شده‌اند. این احكام قطعی است و تجدیدنظر ندارد.
** همشهری ۹۸/۵/۱۳
*  افشاگری یک نماینده از کالاهای قاچاق در گمرک
امیر خجسته، نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ با اشاره به بازدید خود و هیات پارلمانی از گمرکات استان خوزستان گفت: در ادامه این بازدیدها ۸ هزار و ۲۰۰ تن میلگرد کشف شد که با استفاده از کارت بازرگانی یکبار مصرف و اظهار خلاف واقع، فرد مورد نظر قصد داشت این میلگردها را به قصد صادرات از کشور خارج کند.
وی اظهار داشت: در بازدیدی که از بندر امام خمینی به عمل آمد سه و نیم میلیون تن کالای اساسی انبار شده بود.
خجسته خاطرنشان کرد: همچنین در بازدیدی که از گمرک اهواز به عمل آمد مشخص شد ۳۶ هزار کولر از طریق گمرک بندر خرمشهر به صورت قاچاق به کشور وارد شده و در گمرک این بندر انبار شده است و مقدار زیادی خودرو که ورود آن به کشور ممنوع است در گمرک بندر خرمشهر وجود داشت.
** کیهان ۹۸/۵/۱۳
*  گام سوم کاهش تعهدات در چارچوب برجام اجرا می‌شود
محمدجواد ظریف گفت: همه کشورهای عضو کمیسیون مشترک برجام به اجماع رسیده‌اند که آمریکا باعث همه تشنج‌ها شده است و خواسته‌های ایران از ابتدا مشخص و روشن بوده است و انتظاری فراتر از برجام نداشته است.
وزیر خارجه کشورمان افزود: ما گفتیم اگر برجام توسط دیگران به شکل کامل اجرا نشود ما هم به همان شکل ناقص آن را اجرا می‌کنیم و البته همه اقدامات ما در چارچوب برجام بوده است.
ظریف با‌ اشاره به خواست برخی کشورهای عضو ۱+۴ برای لغو اجرای گام سوم کاهش تعهدات برجامی‌ گفت: این در اختیارات جمهوری اسلامی‌است که در این‌ باره تصمیم بگیرد و حتماً اگر تعهدات طرف‌های خارجی برجام اجرا نشود این گام در امتداد اقدامات قبلی برداشته خواهد شد.
*  ۱۳ نیروگاه جدید تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد
رضا اردکانیان وزیر نیرو گفت: تا پایان امسال ۱۳ نیروگاه با ظرفیت ۲ هزار و ۶۰۰ مگاوات در ۱۱ استان کشور با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسند.
*  مجروح شدن ۶۰ فلسطینی در شصت و نهمین راهپیمایی بازگشت
مردم فلسطین روز جمعه برای شصت و نهمین بار در نزدیکی مرز غزه با سرزمین‌های اشغالی، علیه اشغالگری رژیم غاصب صهیونیستی تظاهرات بازگشت برگزار کردند. نظامیان رژیم اشغالگر قدس بار دیگر با حمله به راهپیمایی حق ‌بازگشت ساکنان نوار غزه فلسطین، تلاش کردند مانع از برگزاری این راهپیمایی شوند.
بر اساس آخرین آماری که وزارت بهداشت غزه منتشر کرد، نظامیان صهیونیست در تیراندازی به شصت و نهمین راهپیمایی حق بازگشت و شکست محاصره غزه، ۶۰ تن از آنها را زخمی کردند. ۲۴ تن از این مجروحان با گلوله جنگی هدف قرار گرفته‌اند.
** شرق ۹۸/۵/۱۳
*  عامل مرتبط با شبکه‌های ضد انقلاب دستگیر شد
عامل مرتبط با شبکه‌های ضد انقلاب در استان‌های البرز و خراسان جنوبی دستگیر شد.
سرپل مرتبط با شبکه‌های ضد انقلاب که در راستای تشدید تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران فعالیت می‌کرد، از سوی سربازان گمنام امام زمان(عج) در استان‌های البرز و خراسان جنوبی دستگیر شد.
طبق اطلاعات اولیه او از عناصر شاخص یکی از فرقه‌های ضاله است.
*  دیدار محمود واعظی با رجب طیب اردوغان
محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری اسلامی با رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه دیدار و درباره راه‌های تقویت همکاری‌های دو کشور گفت و گو و تبادل نظر کرد. برگزاری دور بعدی اجلاس سران روند آستانه در ترکیه با حضور روسای جمهوری ایران، ترکیه و روسیه در آینده‌ای نزدیک و برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و ترکیه در شهریور، از جمله موضوعات مورد گفت و گو در این دیدار بود.
واعظی و اردوغان در این دیدار بر تلاش برای افزایش حجم روابط تجاری ایران و ترکیه بر مبنای هدف گذاری روسای جمهور دو کشور تاکید کردند.
** ایران ۹۸/۵/۱۳
*  پشت پرده دیدار قالیباف با احمدی‌نژاد
وحید یامین‎پور، مجری صدا و سیما که به جبهه پایداری گرایش دارد، روز جمعه در توئیتی از دیدار احمدی‎نژاد و قالیباف خبر داد و این دیدار را سازنده و رو به ‌جلو عنوان کرد.
به دنبال انتشار این خبر، محسن پیرهادی، دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت و از نزدیکان قالیباف در صفحه توئیتر خود نوشت که خبر دیدار آقایان قالیباف و احمدی‎نژاد مربوط به اواخر فروردین‌ماه است. پیرهادی علت این دیدار را حضورنداشتن احمدی‎نژاد در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام و بیماری احمدی‎نژاد عنوان کرده‎ است.
با این حال  یکی از نزدیکان محمود احمدی‌نژاد، که نخواست نامش فاش شود، درباره دیدار احمدی‎نژاد و محمدباقر قالیباف گفت: آقای قالیباف به منزل آقای احمدی‎نژاد رفت و با ایشان ملاقات کرد. دلیلش را نمی‎دانم، اما اینکه علت این ملاقات، بیماری آقای احمدی‌نژاد اعلام شده، صحت ندارد.
** جمهوری اسلامی ۹۸/۵/۱۳
*  شرایط اقتصادی بهبود می‌یابد
معاون امور مجلس رئیس‌جمهور گفت: شرایط اقتصادی تا پایان سال روز به روز بهبود می‌یابد و در استان خراسان جنوبی مرز فرصت‌های خوبی است و می‌تواند در رونق استان و کشور نقش مهم و اساسی داشته باشد.
حسینعلی امیری دیروز در شورای ساماندهی مبادلات مرزی و کارگروه توسعه صادرات خراسان جنوبی اظهار داشت: امروز در شرایط خاصی قرار داریم و برجام یکی از مهمترین دستاوردهای دولت تدبیر و امید بوده و اینکه آمریکا یکطرفه از برجام خارج شده از ارزش حقوقی و بین‌المللی برجام کاسته نشده و هنوز این آثار حقوقی، سیاسی و بین‌المللی را دارد.
*  حجم روابط تجاری ایران و آذربایجان دو برابر شده است
حجم تجارت ایران و آذربایجان در شش ماهه اخیر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، دو و دو دهم برابر شده است. «شاهین مصطفی‌اف» وزیر اقتصاد آذربایجان که به ایران سفر کرده است دیروز در محل وزارت اقتصاد با فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد کشورمان دیدار کرد.
دژپسند پس از این جلسه به روابط خوب دو کشور اشاره کرد و گفت: طرح‌های سرمایه‌گذاری مشترک دولتی و بخش خصوصی در زمینه‌های مختلف از جمله صنعت ریلی در جریان است و مبادلات دو کشور بیش از گذشته افزایش خواهد یافت.
** جوان ۹۸/۵/۱۳
*  ایران برای نخستین بار صادر کننده بنزین شد
جمهوری اسلامی ایران برای نخستین بار پس از ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس به دست قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء، صادر کننده بنزین شد.
برای اولین بار عرضه بنزین صادراتی با اکتان ۹۱ به قیمت پایه هر تن ۵۸۱ دلار در بخش بین‌المللی بورس انرژی ایران عرضه شده است که از این رقم ۳ هزار تن بنزین صادراتی به مقصد کشور افغانستان با قیمت هر تن ۵۸۱ دلار معامله شد.
*  افزایش رسوایی اخلاقی در نیروی دریایی ویژه امریکا
طبق اطلاعات فاش شده، فرمانده ارشد یگان نیروی دریایی امریکا طی نامه‌ای در خصوص افزایش رسوایی‌های اخلاقی در میان نیرو‌های خود هشدار داده است.
دریادار کالین گرین، در نامه‌ای به زیردستان خود با کلماتی برجسته تایپ کرد: «ما مشکل داریم». در این نامه به فرماندهان یگان ویژه نیروی دریایی امریکا دستور داده است تا در خصوص چگونگی تضمین پایبندی نیرو‌ها به استاندارد‌های اخلاقی پیشنهاداتی را ارائه دهند.
*  دیدارجمعی از مدیران رسانه‌ها با آیت‌الله عیسی قاسم
جمعی از مدیران و سردبیران رسانه‌های ایران، با آیت‌الله عیسی قاسم، رهبر انقلاب بحرین در شهر مقدس قم دیدار و گفتگو کردند.
آیت‌الله قاسم ضمن ابراز خوشحالی از دیدار با مسئولان رسانه‌های ایرانی گفت: جبهه رسانه‌ای مهم‌ترین جبهه جهاد در راه خدا و دفاع و یاری‌دهنده حق است. وی با تأکید بر اینکه کار باید برای خدا باشد، افزود: جبهه رسانه‌ای نقش مهمی را در دفاع از اسلام و بشریت ایفا می‌کند.
** آفتاب یزد ۹۸/۵/۱۳
*  تمایل داریم تا موشک‌های میانبرد را در آسیا مستقر کنیم
وزیر دفاع آمریکا گفت، واشنگتن مایل است تا موشک‌های میان‌برد زمین پرتاب را به زودی در آسیا مستقر کند. این بیانیه از سوی مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا یک روز پس از آن منتشر شد که ایالات متحده خود را از معاهده تسلیحات میان‌برد اتمی موسوم به INF با روسیه خارج کرد؛ آمریکا می‌گوید روسیه این پیمان را نقض کرده اما مسکو آن را رد می‌کند.
*  تسلط انصارالله بر مواضعی در خاک عربستان
گروه انصارالله از تسلط خود بر ۱۵ موقعیت در جنوب عربستان و همچنین از کشته شدن ۱۴سرباز سودانی در مرزهای این کشور خبر داد و تصاویری از موشک بالستیکی که با آن شهر بندری الدمام عربستان را هدف گرفته بود، منتشر کرد.
یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح وابسته به انصارالله یمن اظهار کرد: انصارالله طی سه روز اخیر بر ۱۵ موقعیت متعلق به ارتش عربستان در جازان (جیزان) و نجران واقع در جنوب عربستان تسلط یافته است.وی تصریح کرد: پایگاه خمیس مشیط بالای ۶۰درصد تعطیل شده و فعالیت آن ضعیف شده است.
** رسالت ۹۸/۵/۱۳
*  براي نبرد آمادگي داريم
رئيس‌جمهور ونزوئلا هشدار داد، در صورتي‌که آمريکا تهديد خود مبني بر قرنطينه يا محاصره ونزوئلا را عملي کند، کاراکاس براي نبرد با واشنگتن آمادگي دارد.
«نيکلاس مادورو» رئيس‌جمهور منتخب در ايالت «لاگوئرا» همچنين تأکيد کرد که نماينده ونزوئلا در سازمان ملل اين تهديدات «غيرقانوني» آمريکا را در شوراي امنيت سازمان ملل مطرح خواهد کرد.وي در اين خصوص گفت: « در صورتي‌که اشخاصي براي تحميل انزوا يا محاصره عليه ونزوئلا تلاش کنند، ما همگي براي مبارزه آمادگي داريم».
*  جبهه مقاومت در منطقه حرف اول و آخر را مي‌زند
رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت: جبهه مقاومت در منطقه حرف اول و آخر را مي‌زند. سردار غلامرضا سليماني در ششمين سالگرد شهيد مدافع حرم «رضا کارگر برزي»، يکي از دستاورد‌هاي انقلاب اسلامي را شکل گيري الگوي مقاومت و صادر کردن آن به ديگر کشور‌ها دانست.وي با اشاره به قيام امام حسين(ع)، اظهار داشت: متاسفانه روحيه مقاومت در صدر اسلام رنگ باخت به طوري که برخي از مجاهدان امام حسين(ع) را تنها گذاشتند.
سليماني با بيان اينکه زماني که ۸۱ درصد سرزمين سوريه در دست داعشي‌ها بود، آمريکايي‌ها و ناتو نتوانستند کاري انجام دهند، گفت: زيرا آن‌ها روحيه مقاومت و ايثارگري ندارند. وي تاکيد کرد: اگر امروزه دشمن بر ما فشار مي‌آورد براي شکستن روحيه مقاومت و فداکاري ملت ايران اسلامي است، آن‌ها ايراني مي‌خواهند که مقابل کودک کشي صهيونيست‌ها ساکت باشد و روحيه مقاومت را کنار بگذارد. رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به اينکه جبهه مقاومت امروزه در لبنان، يمن، عراق و سوريه حرف اول و آخر را مي‌زند، گفت: اين مهم متاثر از انقلاب اسلامي ايران است.
** مردم سالاری ۹۸/۵/۱۳
*  ۲۴ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی
مدیر کل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور از شناسایی بیش از ۲۴ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی با رصد تراکنش‌های بانکی و صدور برگ تشخیص، در سه سال اخیر خبر داد.
هادی خانی عنوان کرد: طی سه سال گذشته، اقدامات لازم به منظور اخذ صورتحساب‌های بانکی حدود ۱۷ هزار مودی مشکوک به فرار مالیاتی و همچنین تفکیک و ارسال اطلاعات به ادارات‌کل جهت شناسایی مودیان و مطالبه و وصول مالیات متعلقه انجام گرفته است.
*  تشدید سرکوب شیعیان نیجریه
خبرگزاری فرانسه در گزارشی در خصوص روند رو به تشدید سرکوب جنبش اقلیت شیعیان از سوی مقام‌های نیجریه به دلیل اعتراض این شیعیان به حبس رهبرشان، شیخ ابراهیم زکزاکی، می‌نویسد: دولت نیجریه چند روز پیش به بهانه اعتراضات جنبش شیعیان نیجریه موسوم به «جنبش اسلامی نیجریه» اقدام به «تروریستی» خواندن و ممنوع اعلام کردن این جنبش کرد؛ جنبشی که صرفا به محبوس کردن رهبرش شیخ ابراهیم زکزاکی معترض است.
** آرمان ۹۸/۵/۱۳
*  ۹ کشور؛ مشتری بنزین ایران
رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران با اشاره به آغاز عرضه بنزین در بورس انرژی گفت:‌ از ۱۵ کشور همسایه ،‌ ۹ کشور به دلیل کیفیت بالا و قیمت رقابتی مایل به خرید بنزین از ایران هستند که به دلیل تحریم‌ها این معاملات در قالب تهاتر و یا با پول محلی انجام خواهد شد. رضا پدیدار با بیان این مطلب ادامه داد: اگر محدودیت‌های تحریم کم شده و مبادلات پولی روان شود، تمام ۱۵ کشور همسایه به سمت بازار ایران می‌آیند.
*  آمریکا با تحریم فقط ضعف خود را به نمایش می‌گذارد
سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه اعلام کرد: آمریکا با تحریم تنها ضعف خود را به نمایش می‌گذارد، چراکه اقدامات این‌چنینی آنها هیچ ضربه‌ای به مسکو نمی‌زند. ماریا زاخارووا در بیانیه‌ای در واکنش به هفتادودومین بسته تحریمی آمریکا علیه روسیه از سال ۲۰۱۱ میلادی تا امروز افزود: تحریم‌های فعلی به وضوح نشانگر عدم موفقیت همه تلاش‌های قبلی برای اعمال فشار و بیهودگی اقدامات جدید است و هربار، واشنگتن فقط ضعف خود را نشان می‌دهد.
** آفرینش ۹۸/۵/۱۳
*  چين افزايش تعرفه آمريکا را با خريد نفت بيشتر از ايران جبران مي‌کند
بنک آو آمريکا مريل لينچ اعلام کرد: آخرين دور تعرفه‌هاي اعمالي آمريکا عليه کالاهاي چيني، تقاضا براي نفت در جهان را تضعيف مي‌کند و مي‌تواند پکن را وادار کند به عنوان تلافي نفت بيشتري از ايران بخرد و اين امر قيمت نفت برنت را ۲۰ تا ۳۰ دلار در هر بشکه کاهش خواهد داد.اين بانک افزود: همچنين تصميم چين براي دوباره از سرگرفتن خريد نفت از ايران مي‌تواند قيمت نفت را کاهش دهد.
بنا بر گزارش بنک آو امريکا، «ترکيب تقاضاي ضعيف و بازگشت بيش از ۱.۵ ميليون بشکه نفت ايران، توازن ما را بيش از ۲ ميليون بشکه در روز بر هم خواهد زد.»
*  بن سلمان به طور جدي در حال بررسي گفت‌وگو با تهران است
پايگاه خبري دبکا وابسته به رژيم صهيونيستي مدعي شد که امارات و عربستان تماس‌هاي مخفيانه خود با ايران را افزايش داده‌اند و وليعهد سعودي به طور جدي درحال بررسي گفت‌وگو با تهران است.
اين پايگاه به نقل از منابع خود نوشت: امارات و عربستان به اين نتيجه رسيده‌اند که اهداف دونالد ترامپ، رئيس جمهور آمريکا در رابطه با ايران با اهداف رياض و ابوظبي تطابق ندارد.برخي منابع اطلاعاتي با اشاره به سفر اخير هيات اماراتي به تهران اعلام کردند که مسئولان اماراتي در ديدار با مسئولان ايراني در رابطه با مساله امنيت کشتيراني در خليج فارس، تنگه هرمز و تنگه باب المندب بحث و گفت وگو کردند.
** قدس ۹۸/۵/۱۳
*  مذاکرات صلح بدون ایران بی‌نتیجه است
حامد کرزی، رئیس جمهور سابق افغانستان درباره مذاکرات صلح افغانستان گفت: هیچ صلحی بدون در نظر گرفتن ضرورت مذاکره بین افغانستانی‌ها و البته تفاهم همسایگان به خصوص ایران به نتیجه نمی‌رسد و پایدار نمی‌ماند.
کرزی در «برنامه بدون مرز» گفت: ایران در افغانستان بازوی صلح است، چون صلح ما تاثیر مستقیمی در وضعیت ایران دارد؛ علاوه بر هم مرز بودن، همزبان هستیم و فرهنگ مشترکی داریم، ایران همیشه همکار مردم افغانستان برای برقراری صلح بوده است که باید از رهبر و مردم آن تشکر کنم.
*  کشورهای عربی را علیه ایران متحد کردیم!
مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا در جریان یک سخنرانی در آتلانتا، مدعی شد که واشنگتن ضمن خروج از توافق فاجعه بار هسته‌ای با ایران، کشورهای عربی را در برابر ایران متحد کرده است.
وی همچنین از قدس شریف به عنوان «پایتخت رژیم صهیونیستی» یاد کرد و از انتقال سفارت آمریکا به این شهر قدردانی کرد.
او همچنین مدعی شد تحت فرماندهی «دونالد ترامپ»، آمریکا توانست تمام سرزمین‌های تحت تسلط گروه تروریستی داعش را آزاد کند!
** خراسان ۹۸/۵/۱۳
*  باید کشتی انگلیسی را متوقف می‌کردیم
علی مطهری عضو فراکسیون امید مجلس گفت: وقتی انگلیسی‌ها کشتی‌مان را توقیف کردند، وظیفه ما آن بود که کشتی آن‌ها را توقیف کنیم و وقتی پهپاد آمریکایی وارد حریم سرزمینی کشورمان شد باید حتما آن را سرنگون می‌کردیم.
*  استقبال عربستان از برقراری دوباره عمره برای ایرانیان
محمد صالح بن طاهر بنتن وزیر حج عربستان از برقراری دوباره عمره برای زائران ایرانی استقبال کرد و قول داد موضوع راه‌اندازی نمایندگی ایران در سفارت سوئیس (حافظ منافع ایران در عربستان) را شخصا پیگیری کند. رئیس سازمان حج و زیارت ایران در دیدار با وزیر حج عربستان با یادآوری شروط ایران برای برقراری عمره، گفته بود: از جمله شروط ما حفظ عزت، کرامت و امنیت زائران و عمره‌گزاران ایرانی است.
** اعتماد ۹۸/۵/۱۳
*  برجام را نمي‌توان با اروپايي‌ها نگه داشت
حشمت‌الله فلاحت‌پيشه، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: «درخواست ايران برداشتن تحريم‌ها يا برداشتن گامي اساسي از سوي اروپايي‌ها است اما تاكنون چنين نشده و اروپايي‌ها توقف در مقابل توقف را به زبان ديگري بيان مي‌كنند و هيچ‌كدام از اين دو رويكرد عملي نشده و به نظر من اتفاق تازه‌اي رخ نداده است تا بگوييم ايران بايد اقدام جديدي را انجام دهد.» او همچنين افزود: اروپايي‌ها خيلي دير در مقابل اتفاقاتي كه براي برجام رخ داده، كاري را صورت دادند، تاريخ مصرف اين تصور كه توسط اروپايي‌ها مي‌توانيم برجام را حفظ كنيم، گذشته است.»
** شهروند ۹۸/۵/۱۳
*  مسئولان بالانشین چگونه مردم را به ساده زیستی تشویق می‌کنند؟
محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات گفت: «نمی‌شود تنها بر اساس روایات بگوییم ازدواج را آسان برگزار کنید. مسئولانی که فرزندان آنها در زعفرانیه زندگی‌ می‌کنند، چگونه می‌توانند مردم را به ساده زیستی تشویق کنند؟
ازدواج ساده بهترین مقوله برای آغاز زندگی مشترک است و وقتی مردم به زندگی مسئولان و فرزندان آنها نگاه می‌کنند، زندگی آنها برایشان مدینه فاضله می‌شود.
بچه‌های برخی از مسئولان حاضر نیستند از مناطق بالانشین شهر همانند زعفرانیه پایین بیایند. یکی از مسئولان به من گفت بسیاری از مشکلات جامعه از طریق همین سر توی گوشی بودن مردم شکل می‌گیرد؛ در حالی که من می‌گویم سر توی گوشی بودن مردم،‌ فرصتی مغتنم است که باید از آن بهترین بهره را برد.»
** اخبار خبرگزاری ها و سایت های اینترنتی
جوانان با شجاعت تابوی تشریفات سنگین ازدواج را بشکنند
تسنیم/ آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی به مناسبت مراسم ازدواج آسان پیامی صادر کردند. در بخشی از این پیام آمده است: ایام مصادف است با سالروز ازدواج آسمانی حضرت امیرمؤمنان علی(علیه السلام) با زهرای مرضیه(سلام الله علیها) و بسیار متناسب با مراسم ازدواج آسان است، زیرا آن ازدواج آسمانی پیام بسیار روشنی برای همۀ جوانان دارد،استاد برجسته حوزه علمیه قم در پیام خود تاکید داشته اند:حقیقت این است که طبیعت ازدواج جوانان، طبیعت سهل و آسان است، سنگینی‌های ازدواج امروز که گاه افراد توانا را ناتوان می‌سازد، ساخته و پرداختۀ اوهام و خیالات و تشریفات بی معناست. در بخش پایانی این پیام آمده است:من از همۀ جوانان تقاضا می‌کنم که شجاعت به خرج دهند و این تابوی مراسم و تشریفات سنگین را بشکنند و با واقع بینی مسألۀ ازدواج را شروع کنند و از گرفتاری‌های بعد از آن بیندیشند.خداوند به همۀ آنها توفیق عمل به این توصیۀ اسلامی بدهد.
احیای تمدن اسلامی نیازمند حرکت جهادی در ابعاد مختلف است
تسنیم/ آیت‌الله اعرافی در دیدار نصر الشِمَّر سخنگوی مقاومت اسلامی نُجَباء اظهار داشت: احیای تمدن اسلامی نیازمند حرکت جهادی در ابعاد مختلف است.وی با تأکید براینکه مقابله با جنگ نرم دشمن مهم‌تر از ورود به عرصه سیاست است،افزود: مواجهه با آمریکا و رژیم صهیونیستی بر فرزندان امت اسلامی واجب است و این کارزار به نگاه عمیق علمی و ابزارهای مختلف نیاز دارد.مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور بیان کرد: با مقاومت همه مشکلات حل می‌شود و حوزه علمیه قم باده‌ها هزار طلبه و بیش از سیصد مرکز علمی، جهت کمک به مقاومت اسلامی آماده است.
اساتید انقلابی دانشگاه‌ها نقشی مهم در تربیت جوانان دارند
تسنیم/ آیت‌الله کعبی در دیدار با سرپرست و مسئولان دانشگاه علوم وفنون دریایی خرمشهراظهار داشت: امیدواریم با پشتکار، مدیریت انقلابی، خلاقیت و دلسوزی شاهد ارتقاء سطح آموزشی شهرستان‌های خرمشهر و آبادان باشیم. عضو جامعه مدرسین با استقبال از فعالیت‌های اخیر دانشگاه در حوزه بین‌الملل بیان داشت: استفاده از ظرفیت کشور عراق در راستای جذب دانشجو، افزایش و تنوع بخشی به رشته‌های تحصیلی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر نقش سازنده ای در توسعه فرهنگی و آموزشی منطقه دارد.این استاد برجسته حوزه با اشاره به رسالت اجتماعی دانشگاه بیان داشت: باید ارتباط جامعه دانشگاهی با عموم مردم بیشتر شود و در این زمینه نقش اساتید انقلابی در ارتقاء سطح علمی، اخلاقی و تربیتی جوانان به ویژه دانشجویان بسیار مهم است.
رسانه‌های حوزوی گسترش دهنده اسلام ناب باشند
رسا/ آیت‌الله فقیهی در جریان بازدید از خبرگزاری رسا ضمن تجلیل از زحمات این رسانه حوزوی گفت: خبرگزاری رسا به عنوان یک خبرگزاری حوزوی، مورد توجه و تأیید غالب علما، بزرگان و شخصیت‌ها است و بحمدالله در جهات مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و حوزوی کوشا و فعال است. عضو جامعه مدرسین در ادامه با بیان اینکه رسانه‌های حوزوی به مقدار توان خود تلاش کنند تا اسلام ناب را در جامعه گسترش دهند، تأکید کرد: معتقد هستم که رسانه‌ها به ویژه رسانه‌های حوزوی مانند خبرگزاری رسا می‌توانند مملکت را اصلاح کنند؛ رسانه‌ها برای رسیدن به این هدف باید نقاط ضعف علنی افراد را مطرح کرده، با افرادی که ضعف علنی دارند مصاحبه کرده و با رفتاری خیرخواهانه و زبانی ملایم و نرم سعی در اصلاح آن رفتار داشته باشند.
دور شدن از فرهنگ متعالی اسلام سبب کاهش ازدواج‌ و افزایش طلاق شده است
رسا/ آیت‌الله رجبی با بیان اینکه ازدواج موجب کمال انسان می‌شود، گفت: ازدواج از اموری است که هم در آیات و روایات و هم در بیانات علمای اسلام بسیار مورد اهتمام است. عضو جامعه مدرسین با بیان اینکه ازدواج سنت پیامبر و مورد تاکید ایشان است خاطرنشان کرد: اگر ازدواج‌ها براساس سنت و موازین اسلامی صورت بگیرد، هم میزان ازدواج‌ها افزایش پیدا می‌کند و هم طلاق کاهش می‌یابد. وی بیان کرد: دورشدن از فرهنگ متعالی اسلامی موجب کاهش ازدواج‌ها و افزایش طلاق‌ها شده است.
ایران از زمان لغو معافیت‌ها حداقل ۱۲ محموله نفت فروخته است
تسنیم/ نیویورک تایمز طی گزارشی نوشت :علی رغم تحریم‌های آمریکا برای از بین بردن منبع اصلی درآمد ایران، چین و سایر کشورها محموله‌های نفتی بیشتری را از نفت کش‌های ایرانی می‌گیرند.حداقل ۱۲ نفتکش ایرانی از دوم ماه می‌بارگیری شده‌اند و نفت خود را در سراسر آسیا و مدیترانه تحویل داده اند. کشورهایی که از ایران نفت می‌خرند ریسک جریمه‌های اقتصادی از طرف آمریکا را به جان خریده‌اند. حداقل ۶ تا از این کشتی‌ها بار خود را در بنادر چین تخلیه کرده‌اند. سایر کشتی‌ها از طریق کانال سوئز به مدیترانه رفته‌اند. احتمالا این نفت به سوریه یا ترکیه برده شده است.
پادشاه اردن درخواست دیدار نتانیاهو را نپذیرفت
مهر/ روزنامه القدس العربی به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که «ملک عبدالله دوم» پادشاه اردن درخواست «بنیامین نتانیاهو» برای دیدار را رد کرد.این روزنامه همچنین یادآور شد که پادشاهی اردن پیش از این نیز درخواست برای مکالمه تلفنی با نتانیاهو را رد کرده بود. گزارشها حاکی از آن است که پادشاهی اردن از روابط کنونی این کشور با اسرائیل و طرح صلح پیشنهادی آمریکا ناخشنود است.به گزارش روزنامه القدس العربی، دلیل رد این درخواست روابط ضعیف کنونی میان امان- تل آویو پس از رسوایی اخیر بر سر قانون شکنی تعدادی از شهروندان یهودی در اردن و انجام غیرقانونی مراسم مذهبی توسط آنان در مسجد مقام هارون نبی(ع) است.
می‌توانیم از طریق مراجع بین المللی اقدام قضایی انجام دهیم
باشگاه خبرنگاران/ نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم کردن اقدام اخیر مجلس نمایندگان آمریکا مبنی بر تصویب طرحی برای مصادره ۱.۶۸ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران در لوکزامبورگ به بهانه غرامت به خانواده‌های قربانیان حادثه بیروت، اظهار کرد: دزدی اموال ملت ایران توسط آمریکایی‌ها که در سال‌های اخیر به طور سلسله وار و سریالی انجام می‌شود، بدون استناد و اعتبار حقوقی و بین المللی است. وی تصریح کرد: ایران می‌تواند از طریق مراجع بین‌المللی علیه این اقدام غیر قانونی که دست‌بُرد به اموال جمهوری اسلامی است، اقدام قضایی انجام دهد.
نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا با محوریت بازگشت به برجام وارد انتخابات می‌شوند
ایرنا/ روزنامه نیویورک تایمزنوشت: در حالیکه دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به دنبال پیروی از سیاست‌های فشار حداکثری بر ایران و احتمال ورود به درگیری نظامی در آب‌های خلیج فارس است، بیشتر شهروندان آمریکایی خواهان کاهش تنش میان واشنگتن و تهران و بازگشت امریکا به توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ هستند.این روزنامه با اشاره به نظر سنجی صورت گرفته نوشت: در حمایت از کاهش تنش میان آمریکا و ایران کاندیداهای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ در صف اول قرار دارند و حتی بسیاری از این کاندیداها آمادگی خود برای بازگشت به توافق هسته ای (برجام) را اعلام کرده اند.
ماده اولیه بعضی داروها نیز تحریم است
ایسنا/ سید راضی نوری در واکنش به ادعای اخیر برایان هوک نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران مبنی بر اینکه «آمریکا مواد غذایی و دارویی ایران را تحریم نکرده است» گفت: آن‌چیزی که ما در عمل می‌بینیم خلاف گفته برایان هوک است. هم‌اکنون برای تهیه داروهای بیماران صعب العلاجی مثل سرطان یا ام‌اس در داخل کشور مشکل داریم. حتی ماده اولیه این داروها به ما داده نمی‌شود که بتوانیم بر اساس آن نمونه ایرانی را تولید کنیم. این عضو کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه «۹۵ درصد داروها در داخل تولید می‌شود» تاکید کرد: مادامی که امکان تراکنش‌های مالی وجود ندارد، هیچ نوع محموله‌ای وارد نمی‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *