شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»

آیت الله کعبی:

انقلاب اسلامی ایران پرتویی از نور مقاومت حضرت زهرا(س) است

نایب رئیس جامعه مدرسین گفت: مقاومت حضرت زهرا(س) برکت داشت که یکی از برکاتش عاشورا بود و از برکات آن، این موضوع است که جهان را با ظهور حضرت منجی عالم بشریت پر از عدل و داد خواهد کرد. انقلاب اسلامی نیز پرتوی از نور مقاومت حضرت زهرا سلام الله علیها بود.
آیت الله عباس کعبی

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت الله کعبی در دیدار جمعی از پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها شبیه ترین انسان‌ها به پدرشان بودند. از جهت هدایت و استدلال هم اینگونه بودند و پیامبر اکرم(ص) هم احترام ویژه به ایشان می گذاشتد.

وی با اشاره به این‌که حضرت زهرا سلام الله علیها احساس مسئولیت همه امت اسلام را داشتند، افزود: یک زن بود و یک مقاومت بزرگ که محورش ولایت بود.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: مقاومت حضرت زهرا سلام الله علیها برکت داشت که یکی از برکاتش عاشورا بود و از برکات آن، این موضوع است که جهان را با ظهور حضرت منجی عالم بشریت پر از عدل و داد خواهد کرد. انقلاب اسلامی نیز پرتوی از نور مقاومت حضرت زهرا سلام الله علیها بود. نیازمند به صبر فاطمی و بصیرت فاطمی هستیم، «فاطمة کانت صدیقة شهیدة».

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این‌که امام می فرمود اگر سپاه نبود کشور نبود، گفت: سپاه بر مدار ولایت فقیه سپر دفاعی و قطب نمای پیشرفت و عدالت و حرکت تمدنی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی با بیان این‌که مردم در کنار ولایت فقیه و حوزه و روحانیت به سپاه پاسداران نسبت به بازتولید مشروعیت و کارآمدی و تولید پیشرفت و عدالت و ایجاد امید و ماندگاری پایدار امیدوارند، افزود: در هفته بسیج باید یاد کرد از شهدای حماسه اقتدار ملت ایران و در راس آنها سرداران شهید. دشمنان برای اسارت ملت ایران و تسلیم ملت ایران و طراحی در جهت آمریکا و صهیونیسم مانع بزرگشان را ولایت فقیه و نیروهای مومن و انقلابی می دانند و تلاش می کنند با تخریب و مهندسی معکوس ادراکی و با فتنه گری بین مردم و روحانیت و نظام مقدس فاصله بیاندازند، اما نمیتوانند. چون بسیج و روحانیت مردمی است و بسیج و روحانیت مردم پایه امنیت و معنویت در خط ولایت تولید می کند.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: چرخش نخبگان و جذب جوانان با انگیزه و نیروهای مومن و انقلابی باید اتفاق بیافتد

 

منبع: حوزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *