شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»

آیت الله فقیهی در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب مؤتلفه:

دولت و صدا و سیما، فرهنگ حجاب را از خود شروع کنند

عضو جامعه مدرسین با بیان اینکه مسئله حجاب یک ضرورت اسلامی است، گفت: باید این مسئله مهم با محبت، بیان منطقی و عقلایی دنبال شود تا هم حجاب محفوظ بماند و هم انسجام ملی آسیب نبیند؛ البته مسئولان، دولت و صدا و سیما باید نهادینه کردن فرهنگ التزام به حجاب اسلامی را ابتدا از داخل خود شروع کنند تا مردم هم بتوانند الگو بگیرند.
آیت الله محسن فقیهی

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت الله محسن فقیهی در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی ضمن تقدیر و تشکر از اعضای شورای مرکزی حزب مؤتلفه و نیز اعضای این حزب در استان قم، یاد و خاطره مرحومان عسگراولادی و حبیبی، دبیران کل فقید حزب مؤتلفه اسلامی را گرامی داشت و سلامت مسیر این حزب را بزرگ‌ترین افتخار آن دانست.

وی گفت: حزب مؤتلفه از ابتدای تشکیل تاکنون همواره از راه و اندیشه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری دامت برکاته فاصله نگرفته و انحرافی در این مسیر نداشته است.

آیت الله فقیهی ضمن اشاره به سابقه انقلابی و مبارزاتی اعضای مؤتلفه، فداکاری‌ها و ایثار این مجموعه را مثال‌زدنی دانست و گفت: هیچگونه سابقه اختلاس و فساد در این حزب وجود نداشته و نه لغزش‌های سیاسی که برخی احزاب دیگر گاه گرفتار آن شدند. باید همین مسیر با قوت و استحکام بیشتری ادامه یابد.

برای شکوفایی فرهنگ ابتدا باید در اقتصاد مردم گشایشی ایجاد کرد

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به شرایط امروز ایران اسلامی، معیشت و مشکلات اقتصادی ملت عزیز و شریف را یکی از چالش‌های اساسی دانست که با فقر فرهنگی پیوند دارد و تأکید کرد: گاهی اقدامات فرهنگی به دلیل فشار معیشتی، اثرگذاری لازم را ندارد؛ باید ابتدا در اقتصاد مردم گشایشی ایجاد کرد تا فرهنگ نیز شکوفا شود؛ البته این بدان معنا نیست که کار فرهنگی تعطیل شود؛ بلکه باید اهتمام به اقتصاد و معیشت مردم داشت و هم مسائل فرهنگی را پیش برد.

وی در ادامه، انسجام ملی ایجاد شده پس از جنگ دوازده‌روزه را تحفه‌ای ارزشمند دانست و افزود: این سرمایه بزرگ باید با حکمت، در سایه زعامت مقام معظم رهبری حفظ شود. انسجام حاصل شده را با هیچ ثروتی نمی‌توان به دست آورد بلکه تحفه‌ای الهی بود که باید در برابر هر عاملی که می‌تواند آن را خدشه‌دار کند ایستاد.

دولت و صدا و سیما، فرهنگ حجاب را از خود شروع کنند

آیت الله فقیهی، مسئله حجاب را یک ضرورت اسلامی دانست و تأکید کرد: باید این مسئله مهم با محبت، بیان منطقی و عقلایی دنبال شود تا هم حجاب محفوظ بماند و هم انسجام ملی آسیب نبیند. امر به معروف و نهی از منکر همگانی با محبت و دلسوزی و منطقی با حفظ اتحاد و انسجام بین مردم، لازم است؛ البته مسئولان، دولت و صدا و سیما باید نهادینه کردن فرهنگ التزام به حجاب اسلامی را ابتدا از داخل خود شروع کنند تا مردم هم بتوانند الگو بگیرند.

وی، طرح اعطای زمین رایگان و اجازه واردات خودرو با تعرفه پایین را برای زوج‌های جوان ضروری دانست و مطرح کرد: چطور می توانیم توقع داشته باشیم که در جامعه فساد نباشد در صورتی که دختر و پسر جوان ما تا چهل سالگی و بالاتر امکان ازدواج ندارند؟! به سادگی دولت می تواند با اعطای زمین دویست یا سیصد متری و تسهیل در امر واردات خودرو برای جوانان، امید به زندگی را در این عزیزان تقویت کند و بخش زیادی از مفاسد فرهنگی و اجتماعی را حل نماید.

در پایان این دیدار، اعضای شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی بر ادامه مسیر خدمت به اسلام، انقلاب و مردم ایران در چارچوب توصیه های مراجع تقلید و زعامت رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند.

در ابتدای این جلسه، محمدعلی امانی دبیر کل حزب مؤتلفه، گزارشی تفصیلی از تحولات دوره جدید و سیاست‌گذاری‌های نو با رویکرد جوان‌گرایی، نوسازیِ ساختار و دمیدن روح تازه در بدنه این حزب ارائه داد.

آیت الله فقیهی در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب مؤتلفه: دولت و صدا و سیما، فرهنگ حجاب را از خود شروع کنند

منبع: حوزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *