شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»

آیت الله شب‌زنده‌دار در دیدار فرمانده سپاه قم:

ائمه جماعات و بسیج با ناهنجاری‌های اجتماعی مقابله کنند

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: ائمه جماعات مساجد با بسیج اهل محل خود، برای صیانت از ارزش‌ها و مقابله با ناهنجاری اجتماعی به میدان بیایند.
آیت الله شب‌زنده‌دار در دیدار فرمانده سپاه قم: ائمه جماعات و بسیج با ناهنجاری‌های اجتماعی مقابله کنند

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت الله محمد مهدی شب زنده‌دار دبیر شورای عالی حوزه‌‌های علمیه در دیدار فرمانده جدید سپاه قم که در دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، صیانت از قم و جایگاه آن به خاطر پیشینه مهم آن و حوزه علمیه، را لازم و ضروری دانست.

وی با بیان این که شهر مقدس قم از زمان معصومین علیهم السلام مجمع و مختص شیعیان بوده است گفت: استعانت از حضرت معصومه سلام الله علیها خیلی مهم است. برکاتی که اگر مزار حضرت زهرا سلام الله علیها مجهول نبود، وجود داشت، امروز برای مرقدحضرت معصومه سلام الله علیها قرار داده شده است.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه ادامه داد: مرحوم ابوی نقل فرمودند که حضرت امام خمینی رحمه الله روزانه و لو دو دقیقه به زیارت حضرت معصومه سلام الله علیها مشرف و از ایشان استمداد می‌جستند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: ما آخرت و ابدیت را در پیش داریم. همان روزی که حضرت امیر و حضرت زهرا و حسنین علیهم السلام طبق آیه ۱۰سوره مبارکه دهر، از آن خوف شدید داشتند.

وی افزود: اگر متولیان امور جامعه بخواهند روز قیامت از امنیت برخوردار باشند، باید این روایت منقول از امام صادق علیه السلام را نصب العین خود قرار بدهند. امام صادق علیه فرمودند:«مَن تَولّی أمرا مِن اُمورِ النّاسِ، فعَدلَ و فَتَحَ بابَهُ و رَفَعَ سترَهُ و نَظَرَ فی اُمور النّاس کان حقّا علی اللّه أن یُؤمِنَ رَوعَتَهُ یَومَ القِیامَةِ و یُدخِلَهُ الجَنَّةَ»

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه بیان داشت: یکی از مدال‌های افتخار که اهل معنا برای سپاه پاسداران نقل می‌کنند این است که ممهد ظهور حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفداء هستند.

آیت الله شب زنده دار تصریح کرد: ائمه جماعات مساجد با بسیج اهل محل خود، برای صیانت از ارزش‌ها و مقابله با ناهنجاری اجتماعی به میدان بیایند.

 

منبع: حوزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *