شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»

آیت‌الله جنتی:

راهپیمایی اربعین زمینه‌ساز انسجام امت اسلام در برابر دشمنان خواهد بود

دبیر شورای نگهبان با اشاره به اینکه پیاده‌روی اربعین فرصت گرانقدر برای ارتقای سطح معرفت دینی، سیاسی و اجتماعی امت اسلامی است، گفت: اگر از این فرصت استفاده شود، این مراسم زمینه‌ساز انسجام امت اسلام در مقابل دشمنان خواهد بود. 
آیت الله احمد جنتی

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله احمد جنتی در ابتدای جلسه شورای نگهبان (چهارشنبه ۱۵ مرداد) با اشاره به آغاز مراسم جهانی راهپیمایی اربعین حسینی اظهار داشت: جمعی از دلدادگان حضرت سیدالشهدا(ع) در این مسیر قدم گذاشته‌اند و بسیاری نیز در روزهای آینده به جمعیت مشتاق خواهند پیوست.

وی افزود: جمع کثیری از ارادتمندان آن حضرت اما به هر دلیل امکان حضور در این سفر معنوی برایشان فراهم نیست ولی دل‌های شیفته‌شان همسفر زائران پیاده ابااعبدالله الحسین(ع) است. امیدواریم همه این عرض ارادت‌ها مقبول درگاه خداوند مهربان قرار گیرد.

راهپیمایی اربعین زمینه‌ساز انسجام امت اسلام در برابر دشمنان خواهد بود

دبیر شورای نگهبان خاطرنشان کرد: پیاده‌روی اربعین فرصت گرانقدر برای ارتقای سطح معرفت دینی، سیاسی و اجتماعی جمعیت میلیونی حاضر در این مراسم و به تبع آن امت اسلامی است. اگر از این فرصت استفاده شود، این مراسم زمینه‌ساز انسجام امت اسلام در مقابل دشمنان خواهد بود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: حاضران در این تجمع تمدن‌ساز که سرمایه معنوی امت اسلامی است، با تدبر در فلسفه وجودی این حرکت عظیم مردمی، قدر توفیق حضورشان در این مراسم را بدانند و برای تحقق اهداف جهانی این اجتماع پر معنویت، برنامه‌ریزی کنند.

مشکلات جهان ناشی از منفعت‌طلبی غرب است

دبیر شورای نگهبان در ادامه به سالروز تصویب اعلامیه حقوق بشر اسلامی نیز اشاره کرد و گفت: دستاورد حقوق بشر برخاسته از نگاه منفعت‌‌طلبانه جهان غرب، جهان امروز را با مشکلات فراوانی در زمینه دستیابی به عدالت، صلح و امنیت مواجه کرده و تنها راه نجات از این وضعیت، عقلانیت، عدالت و معنویت برخاسته از آموزه های وحیانی است.

وی عنوان کرد: بمباران هسته‏‌ای شهر هيروشيمای ژاپن توسط آمريكا که امروز سالروز وقوع آن است نمونه بارزی از نگاه غرب به حقوق بشر است و وضعیت اسف‌بار این روزهای مردم غزه نیز اثبات می‌کند. این نگاه برخاسته از منافع مادی تغییری نکرده و در نتیجه هیچ‌گاه نخواهد توانست زمینه سعادت انسان‌ها را فراهم کند.

آیت‌الله جنتی در پایان گفت: هرگونه طرح درباره اشغال کامل غزه محکوم است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *