شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»
Emam&Agha

آیت‌الله اراکی در جمع مسئولین بسیج اساتید دانشگاه آزاد:

رسانه‌ها به نقاط قوت کشور بی‌توجه‌اند / در کنار پرداختن به مشکلات باید نقاط قوت را نیز تبیین کرد

عضو هیئت رئیسه جامعه مدرسین گفت: غالب افراد و رسانه‌ها به نقاط قوت کشور بی‌توجه‌اند؛ در حالی که انصافا باید در کنار پرداختن به مشکلات و نقاط ضعف، نقاط قوت را نیز تبیین کرد.
آیت‌الله اراکی در جمع مسئولین بسیج اساتید دانشگاه آزاد: رسانه‌ها به نقاط قوت کشور بی‌توجهند / در کنار پرداختن به مشکلات باید نقاط قوت را نیز تبیین کرد

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله محسن اراکی در جمع تعدادی از اعضای بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اهمیت شبکه‌سازی اساتید دانشگاه اظهار کرد: باید بپذیریم که بسترهای فراوانی برای تولید با هزینه کم در کشور ما وجود دارد که لازم است تا در این موضوع به ویژه با توجه به اولویت‌هایی مانند شعار سال اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری یعنی «سرمایه گذاری برای تولید»، توجه لازم صورت گیرد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین با ابراز تأسف از عدم توجه کافی به نقاط قوت کشور خاطرنشان کرد: غالب افراد و رسانه‌ها به نقاط قوت کشور بی‌توجه‌اند؛ در حالی که انصافا باید در کنار پرداختن به مشکلات و نقاط ضعف، نقاط قوت را نیز تبیین کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اهمیت حضور افراد متدین در بطن بازار ادامه داد: بر اساس متون اسلامی، خداوند این دنیا را برای ابرار و نیکوکاران خلق کرده است و نه برای فجار؛ البته لازم است تا این حضور و فعالیت در بطن بازار با رعایت تقوا باشد.

آیت الله اراکی تصریح کرد: باید بپذیریم که ایران، کشوری نیست که بخواهد فقیر و بیکار داشته باشد؛ ضمن آن که منابع فراوان کشور، ما را از سرمایه‌گذاری‌های خارجی هم بی‌نیاز کرده است؛ البته اگر قدر بدانیم و برنامه‌ریزی لازم هم در این باره داشته باشیم.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله اراکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *