شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»
Emam&Agha

آیت‌الله اراکی در دیدار جمعی از مسئولان مدارس علمی کلیسای کازان روسیه:

درب‌های حوزه علمیه به روی همه کشورهای جهان باز است

عضو هیئت رئیسه جامعه مدرسین گفت: درب‌های حوزه علمیه و مراکز علمی ایران به روی همه برادران و خواهران از کشورهای مختلف جهان به ویژه کشور دوست و همسایه روسیه گشوده است و امیدواریم در آینده شاهد گسترش ارتباطات علمی دوجانبه باشیم.
آیت الله اراکی در دیدار جمعی از مسئولان مدارس علمی ارتدوکس کازان روسیه

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله محسن اراکی در دیدار جمعی از مسئولان مدارس علمی ارتدوکس کلیسای کازان روسیه ضمن خوشامدگویی به میهمانان، به معرفی حوزه علمیه قم پرداخت و اظهار کرد: حوزه علمیه قم قدمت بیش از ۱۲۰۰ ساله دارد، اما دوره صد ساله اخیر این حوزه، دوران ویژه‌ای است که در همایش بین‌المللی یک صدسالگی بازتأسیس حوزه علمیه قم، گزارشی از فعالیت‌های گسترده آن در یک صد سال اخیر ارائه و تحلیل گردید.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با ابراز آمادگی حوزه علمیه قم برای گفت‌وگوهای میان ادیانی با مدارس علمی ارتدوکس روسیه، افزود: حوزه علمیه قم آمادگی دارد در ابعاد مختلف از جمله موضوعات فلسفی و عقاید بنیادی، فلسفه‌های انسانی، مباحث حقوق بشر و حقوق ملت‌ها، جنگ و صلح، خانواده و نسل جوان و سایر مسائل مهم جوامع بشری تعامل و همکاری علمی و دانشی داشته باشد.

وی تصریح کرد: امروز از سوی فرهنگ الحادی، هجمه گسترده‌ای علیه فرهنگ‌های دینی به عمل آمده است. آنچه امروز جامعه اسلامی را نگه داشته، ارزش‌های دینی است. ایمان به خدا، اساس زندگی اجتماعی بشر است.

عضو هیئت رئیسه جامعه مدرسین ادامه داد: ما امروز شاهد یک جنگ بسیار گسترده‌ای علیه ایمان به خدا و همه ارزش‌های انسانی و دینی هستیم. در این جنگ ما و شما هم داستان هستیم و می‌توانیم در این رویارویی دشوار، به یکدیگر کمک کنیم تا جامعه بشری را از نابودی، اضمحلال، جنگ و ستیز به دور نگه داریم. امیدواریم سفر شما به ایران، گامی برای توسعه این همکاری‌ها باشد.

وی، گستره دامنه علمی ایران در عرصه علوم اسلامی را بی‌نظیر خواند و تأکید کرد: در همه رشته‌های علوم اسلامی، از جمله ادبیات عرب، فلسفه و عرفان، ایرانیان پیش قدم بودند. حدود ۹۰ درصد منابع علوم اسلامی چه مرتبط با اهل‌سنت و چه مکتب اهل‌بیت(ع)، توسط اندیشمندان ایرانی گردآوری شده است. حتی در ادبیات عرب، عمده اندیشمندان رتبه نخست این رشته از ایرانیان بودند در حالی که زبان نخست آنان فارسی است.

استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: درب‌های حوزه علمیه و مراکز علمی ایران به روی همه برادران و خواهران از کشورهای مختلف جهان به ویژه کشور دوست و همسایه روسیه گشوده است و امیدواریم در آینده شاهد گسترش ارتباطات علمی دوجانبه باشیم.

منبع: ایکنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *