شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»
Emam&Agha

آیت‌الله اعرافی در دیدار جمعی از علمای هند:

توانمند سازی طلاب به علوم و مهارت‌های مختلف یکی از ضرورت‌های عصر حاضر است

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: امروز توانمند سازی طلاب به علوم و مهارت‌های مختلف یکی از ضرورت‌های عصر حاضر است، چرا که حوزه و طلاب باید پاسخ گوی نیازهای امروز و حتی آیندگان باشند.
دیدار جمعی از علمای هند با آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار جمعی از علمای شهر لکهنو هندوستان (میهمانان همایش یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم) اظهار کرد: امروز توانمند سازی طلاب به علوم و مهارت‌های مختلف یکی از ضرورت‌های عصر حاضر است، چرا که حوزه و طلاب باید پاسخ گوی نیازهای امروز و حتی آیندگان باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه به همایش یکصدمین سال باز احیای حوزه علمیه قم با پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی و مراجع معظم تقلید شیعه اشاره کرد و افزود: بازتأسیس حوزه علمیه قم در سال ۱۳۰۱ در کوران حوادث بزرگ ملی و منطقه‌ای بود. در آن زمان مرحوم آیت‌الله حاج شیخ عبدالکریم حائری با خردورزی و حکمت وافر این حوزه را بازتاسیس کردند، زیرا حوزه علمیه قم دارای ۱۲ قرن سابقه بود ولی با نقش آفرینی آیت‌الله حائری در سخت‌ترین شرایط کشور چنین نهادی پایه‌ریزی شد.

حوزه علمیه قم تولیدکننده اندیشه انقلابی و فکر سیاسی اسلامی است

وی ادامه داد: حوزه علمیه قم در این صد سال و به ویژه نیم‌قرن اخیر به تولیدکننده اندیشه استوار انقلابی و فکر سیاسی متکی بر اندیشه اسلامی و ناظر به پیشرفت و تعالی ایران مبدل شد و امام راحل نیز پرچمدار این عرصه بودند. گرچه آیات عظام بروجردی(ره) و حائری(ره) گام های بزرگی برداشتند ولی نظریه و تئوری نهضت و انقلاب اسلامی و گفتمان انقلاب اسلامی از قم و امام راحل برخاست و این جریان در عمل در کنار دانشگاهیان و حضور مردم ایران مبدا تحولات عظیم قرار گرفت.

آیت‌الله اعرافی تصریح کرد: حوزه علمیه قم ژرفای علوم اسلامی را عمق بخشید و دامنه علوم در این دوره بسط فراوان یافت. این همایش به دنبال نشان دادن گوشه های از تطورات علمی و بسط و گسترش دامنه علوم اسلامی است.

مدیر حوزه‌های علمیه بیان کرد: نکته دیگری که در این صد سال اخیر حوزه علمیه قم حائز اهمیت است، امتداد بین‌المللی حوزه علمیه است. این حوزه انوار علوم اسلامی را در جهان متجلی کرده و دارای امتدادی در کشورهای مختلف است. در بیش از ۱۰۰ کشور دنیا امروزه جوانان و علما و مردم علاقه‌مند به معارف الهی پیشگام شده‌اند و با بهره‌گیری از معارفی که در قم فراگرفته‌اند مراکز علوم اسلامی و انسانی را درکشورهای مختلف سامان داده‌اند.

منبع: حوزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب