شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»
Emam&Agha

آیت‌ الله کعبی در دیدار جمعی از فعالان فرهنگی و اجتماعی استان تهران:

آمریکایی‌ها در مذاکرات باید تضمین دهند که عهدشکنی نمی‌کنند

نایب رئیس جامعه مدرسین با بیان اینکه آمریکایی‌ها باید تضمین دهند که عهدشکنی نکنند و مثل برجام کاغذ مذاکره را پاره نکنند، گفت: اول باید از این‌ها تضمین‌هایی بگیریم تا پای عهد خود بایستند چون آن‌ها عهدشکن هستند. یکی از تضمین‌ها این است که به محاصره اقتصادی پایان دهند و در عمل به جمهوری اسلامی ایران نشان دهند که خواهان مذاکرات جدی هستند و مذاکرات را به عنوان ترفند دیپلماتیک برای فشار بیشتر سیاسی – اجتماعی به کار نخواهند برد.
آیت الله عباس کعبی

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به نقل از رسا، آیت‌الله کعبی ظهر دیروز در دیدار جمعی از فعالان فرهنگی و اجتماعی استان تهران، خصومت آمریکا، رژیم صهیونیستی و دنباله‌های آن‌ها در منطقه با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را خصومت ذاتی دانست که به خصلت شیطان بزرگ باز می‌گردد و گفت: این ماهیت خصومت، ماهیت تمدنی است یعنی اینها مخالف ایران هسته‌ای یا ایران پیشرفته نیستند بلکه مخالف ایران با تمدن نوین اسلامی هستند که از غرب عبور می‌کند و به الگو در منطقه و جهان تبدیل می‌شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: اینها نمی‌خواهند الگوی انقلاب اسلامی در منطقه و جهان، گسترش پیدا کند و مایه تحقق صلح، امنیت و عدالت بر پایه رهبری شایسته باشد، نظام مقدس جمهوری اسلامی معتقد است که جهان ظالمانه مدیریت می‌شود و ما به اصل قرآنی «لَا تَظْلِمُونَ وَلَا تُظْلَمُونَ» در روابط بین‌الملل معتقد هستیم که نه ستم بپذیریم و نه ستم کنیم.

وی با بیان اینکه بدون شک، برنامه آمریکا و رژیم صهیونیستی برای جمهوری اسلامی، برنامه براندازی است، افزود: حتی آنها گفت‌وگو را به منظور و با هدف براندازی و وادار کردن نظام به تسلیم انجام می‌دهند.

لزوم تضمین از آمریکا برای عدم عهدشکنی

آیت‌الله کعبی با بیان اینکه آمریکایی ها فشار و تحریم‌ها را علیه ملت ایران  و نیز جنگ نرم و ترکیبی را علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دادند اما اینها در تمام برنامه‌های خود شکست خوردند، اظهار کرد: حتی به نظر می‌آید مقاومت در منطقه و پس از شهادت شهدای بزرگی چون سیدحسن نصرالله از لحاظ سیاسی و نظامی، بازسازی شده است.

عضو جامعه مدرسین در ادامه سخنانش به تحلیل مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا پرداخت و ابراز داشت: اگر اینها قبول کردند که مذاکره به صورت محدود در بُعد هسته‌ای، به صورت غیرمستقیم و در کشوری که ایران می‌گوید، انجام شود، ترفندی است که ممکن است بخواهند به اهداف خود برسند اما ما اینجا باید چه کار کنیم.

عضو جامعه مدرسین حوزه علیمه قم با تأکید بر اینکه آمریکایی ها در مذاکرات باید تضمین دهند که عهدشکنی نمی کنند، تصریح کرد: در مذاکرات ممکن است چندین گزینه باقی باشد؛ یکی اینکه برجام را براساس روش گذشته، بخواهند ادامه دهند و قبول کنند. لذا آنها باید تضمین دهند که عهدشکنی نکنند و مثل برجام کاغذ مذاکره را پاره نکنند، بنابراین اول باید از اینها تضمین‌هایی بگیریم تا پای عهد خود بایستند چون آنها عهدشکن هستند.

آیت الله کعبی اظهار کرد: اگر احیانا تضمین‌هایی دادند و پای عهد خود در بحث هسته‌ای ایستادند؛ «اسْتَقَامُوا لَكُمْ فَاسْتَقِيمُوا لَهُمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ»، در واقع روند خوبی خواهد بود، یکی از تضمین‌ها این است که به محاصره اقتصادی پایان دهند و در عمل به جمهوری اسلامی ایران نشان دهند که خواهان مذاکرات جدی هستند و مذاکرات را به عنوان ترفند دیپلماتیک برای فشار بیشتر سیاسی ـ اجتماعی به کار نخواهند برد و تضمین عملی نیز رفع تحریم‌هاست. رفع تحریم‌ها نشانه خوبی خواهد بود.

وی با بیان اینکه تا زمانی که رفع تحریم‌ها انجام نشود، نمی‌توانیم به آمریکایی ها اطمینان پیدا کنیم، افزود: به جای اینکه آمریکا از ایران اطمینان بخواهد که دنبال سلاح هسته‌ای نیست، ما باید از آمریکا اطمینان بخواهیم که آنها در مذاکره جدی هستند.

مواظب ترفندها و فریب‌های دشمنان باشیم

نماینده مجلس خبرگان با بیان اینکه باید مواظب ترفندها و فریب‌های دشمنان باشیم، اظهار کرد: قبلا آمریکایی ها بحث های مختلف را نسبت به فشار حداکثری مطرح کردند، اما در گفت‌وگو کوتاه آمدند و گفت‌وگوی اینها گفت‌وگوی نرمی است، منتهی گفت‌وگوی نرم، نه جمهوری اسلامی را فریب می‌دهد و نه جمهوری اسلامی را قانع می‌کند؛ ما نیازمند تضمین جدی از طرف آمریکایی‌ها هستیم.

وی با بیان اینکه نظام اسلامی ایران در این مذاکرات و گفت‌وگوها جدی است، تصریح کرد: سطح و محور گفت‌وگو نیز معلوم است؛ هسته‌ای، رفع تحریم‌ها و مذاکرات هم به شکل غیرمستقیم است اما باید مواظب ترفندها و فریب‌های دشمنان باشیم.

ضرورت تقویت آمادگی دفاعی

آیت الله کعبی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت تقویت آمادگی دفاعی جمهوری اسلامی ایران تاکید و تصریح کرد: ما باید آمادگی‌های دفاعی خود را تقویت کنیم و آمادگی خود را برای ضربه متقابل در صورتی که آمریکا بخواهد غلطی انجام دهد، داشته باشیم. همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند ما خواهان جنگ نیستیم و آغازگر جنگ نیستیم اما تسلیم هم نمی‌شویم. تهدید را با تهدید و گفت‌وگو را با گفت‌وگو پاسخ می‌دهیم.

وی با بیان اینکه تضمین عملی آمریکایی‌ها، راه را برای گفت‌وگو هموار می‌کند، گفت: به جای سیاست دوگانه فشار و تهدید از سویی و تمایل به گفت‌وگو از سویی، آمریکایی‌ها خوب است که تحریم‌های ظالمانه خود را بردارند، علاوه بر آن باید بگوییم ما منتظر گفت‌وگو نمی‌مانیم.

آیت الله کعبی با بیان اینکه برای حل مشکلات کشور منتظر نتیجه  گفت‌وگو و مذاکرات نخواهیم ماند، تصریح کرد: هم بخش خصوصی و هم فعالان اقتصادی در سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» باید بسترها را برای حرکت ملت ایران و هوشمندی در مقابله با فتنه‌های دشمنان فراهم کنند و همانطور که رهبر معظم فرمودند اگر دشمن بخواهد غلطی کند، ما با تمام قدرت پاسخ می‌دهیم و دشمن را پشیمان می‌کنیم و اگر فتنه داخلی اتفاق بیفتد، ملت ایران آماده است که در مقابل فتنه‌گران بایستد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *