شعار سال 1404 «سرمایه گذاری برای تولید»
Emam&Agha

آیت‌الله موسوی اصفهانی در دیدار رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضاییه:

بسیاری از مشکلات حقوقی ناشی از عدم آگاهی به قوانین است

عضو جامعه مدرسین با تأکید بر اینکه بسیاری از مشکلات حقوقی ناشی از عدم آگاهی افراد نسبت به قوانین است، گفت: حضور نماینده‌ای از طرف قوه قضاییه در طول هفته در مدارس علمیه همدان از موضوعاتی است که می‌توان در سال جدید آن را اجرایی کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالهی، رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضاییه با آیت الله موسوی اصفهانی

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به نقل از حوزه، حجت الاسلام و المسلمین عبدالهی، رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضاییه دیروز در سفر به همدان با حضور در حوزه علمیه همدان، با آیت‌الله موسوی اصفهانی مدیر حوزه علمیه استان همدان دیدار و گفت‌وگو کرد.

آیت‌الله موسوی اصفهانی در این نشست با تقدیر از خدمات و تلاش‌های مجموعه قوه قضاییه، اظهار داشت: برخی از مشکلات و مسائل حقوقی در ارتباط با حوزه علمیه همدان سال‌هاست که بلا تکلیف مانده و لازم است تا نسبت به آن تصمیم گیری شود.

وی با تشریح برخی مشکلات موجود، از حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالهی خواست تا نسبت به حل این مسائل اقدامات لازم را انجام دهد.

مدیر حوزه علمیه همدان همچنین با تأکید بر اینکه بسیاری از مشکلات حقوقی ناشی از عدم آگاهی افراد از قوانین است، اظهار کرد: حضور نماینده‌ای از طرف قوه قضاییه در طول هفته در مدارس علمیه همدان از موضوعاتی است که می‌توان در سال جدید آن را اجرایی کرد.

وی تصریح کرد: با حضور این نماینده طلاب به راحتی می‌توانند مشکلات و مسائل خود را مطرح و مشاوره‌های لازم را دریافت کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالهی نیز ضمن تقدیر از تلاش‌های آیت الله موسوی اصفهانی در عرصه تعلیم و تربیت طلاب، بر بررسی مسائل مطرح شده در این نشست تأکید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *