به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، مدیر جامعة الزهراء به همراه شورای معاونین با آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری دیدار کردند.
رئیس جامعه مدرسین با بیان اینکه مقام معظم رهبری – مد ظله العالی – نسبت به جامعة الزهراء بسیار علاقه مند و امیدوار هستند ابراز داشت: إن شاء الله بتوانید متناسب با فضای فعلی جامعه، نیروهای خوبی را تربیت کنید.
وی خواستار ایجاد یک بخش و گروه تخصصی جهت تربیت استعدادهای برتر در میان طلاب خواهر شد و خطاب به مسئولین جامعة الزهراء افزود: علاوه بر برنامههایی که دارید، افراد و استعدادها را شناسایی کنید و از میان آنها جمع محدودی را انتخاب کنید و حقیقتا روی آنها سرمایه گذاری نمایید و حتی اگر برنامه درسی خارج از چارچوب لازم است به آنها آموزش دهید.
در زمان گزینش، جهات علمی و اخلاقی بالقوه افراد را در نظر بگیرید
امام جمعه قم ادامه داد: موقع گزینش، جهات علمی و اخلاقی بالقوه افراد را به خوبی در نظر بگیرید تا یک جامعیتی در آنها وجود داشته باشد و برای آنها امکانات لازم، اساتید خوب و فرصتهای مطالعاتی و پژوهشی لازم را در نظر بگیرید.
وی وجود مشکلات و موانع را یکی از عوامل پیشرفت دانست و اظهار داشت: مشکلات، اراده ما را قوی میکند و گاهی خود باعث پیشرفت میشود.
بانوان، بهترین کسانی هستند که میتوانند ناهنجاریهای اجتماعی را بهبود ببخشند
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جامعه ما نیاز به حضور خواهران در صحنه انقلاب دارد، خاطر نشان کرد: بهترین کسی که میتواند آسیبها و ناهنجاریهای اجتماعی را با زبان لیّن و منطق استوار بهبود ببخشد، خود بانوان هستند.
وی افزود: میبینیم که نمونههای کوچکی از برخوردهای خوب بانوان محجبه با دیگر بانوانی که با حجاب بیگانهاند، در فضای مترو و جاهای دیگر، بسیار شیرین جلوه میکند.
اهمیت تبلیغ چهره به چهره / دشمنان با همین روش جوانان ما را یکی یکی جذب میکنند
آیت الله حسینی بوشهری خواستار برگزاری تورهایی برای دانش آموزان و دانشگاهیان جهت تبیین دین و آرمانهای انقلاب اسلامی برای آنان به صورت چهره به چهره شد و بیان داشت: نقش تبلیغ چهره به چهره بسیار مهم است. دشمنان، جوانان ما را با همین روش یکی یکی جذب میکنند. در جلسات معمول که با توده مردم صحبت میکنیم، مخاطبان ما معمولا کسانی هستند که مثل ما فکر میکنند. هدف ما باید علاوه بر حفظ این افراد، جذب کسانی باشد که دین گریز یا حتی دین ستیز هستند.
وی ادامه داد: اساسا پیامبران الهی برای دعوت مردم به دین از جاذبههای گفتاری و رفتاری استفاده میکردند تا افرادی با دین فاصله فراوان داشتند در پرتو چنین برخوردی جذب ویژگیهای دین شوند.
شایان ذکر است در ابتدای این دیدار، سیده زهره برقعی مدیر جامعة الزهراء و معاونین وی، گزارشی از اقدامات، برنامهها، چالشها، موانع و مشکلات جامعة الزهراء ارائه کردند.
برگزاری چهارمین همایش کتاب سال بانوان، همایش چهل سالگی جامعة الزهراء، برگزاری دورههای عالی فقه، اردوهای دانش آموزی، ایجاد شبکه تبلیغی بین المللی، طرح تربیت نسل منتظر، محدودیتهای مالی و موانع قانونی، از جمله محورهای گزارشات ارائه شده در این دیدار بود.