بیانیه جامعه مدرسین به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی قدس

روز قدس، روز تجدید حیات امت اسلامی و نمایش قدرت امت واحده است

جامعه مدرسین: امروز علی رغم خیانت‌ها و کم کاری‌های برخی کشورهای اسلامی، روند ضعف و افول رژیم غاصب صهیونیستی شدت گرفته است. امید است همه اقشار ملت عزیز با مشارکت فعال در این روز جهانی بار دیگر پشتیبانی خود را از مقاومت اسلامی فلسطین اعلام داشته و برای یاری رزمندگان فلسطین اعلام آمادگی کنند. بی‌شک قدم‌های استوار مؤمنین روزه دار در این روز، جهاد کبیری در مبارزه با اسرائیل است.
بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه مدرسین به مناسبت روز جهانی قدس بیانیه‌ای به شرح ذیل صادر نمود:

بسم الله الرحمن الرحیم

روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، یادگار راهبردی و ماندگار امام بزرگوار ماست و این روز در زنده ماندن و فراموش نشدن مسئله فلسطین به عنوان یک مسئله محوری و اساسی برای جهان اسلام نقش به سزایی دارد.

ایران اسلامی با حمایت از مردم مظلوم فلسطین بر وصیت حضرت امیرالمؤمنین علی -علیه السلام- «كُونَا لِلظَّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْناً»، استقامت ورزید و هویت اصیل اسلامی خود را آشکار کرد و در ازاء آن مجاهدت‌ها، فلسطین و قدس شریف همچنان مسئله اول جهان اسلام است.

ملت مظلوم فلسطین، برای آزادی قدس شریف و سرزمین مادری‌شان، سال‌ها در مظلومیت و غریبی مبارزه کردند و امروز علی رغم خیانت‌ها و کم کاری‌های برخی کشورهای اسلامی، روند ضعف و افول رژیم غاصب صهیونیستی شدت گرفته است.

حماسه بزرگ طوفان الاقصی نشان داد مبارزه مؤمنانه و صبورانه، قدرت آفرین است و جبهه مقاومت، بعد از طوفان الاقصی، توانسته است معادلات اقتدار و قدرت را برای اسرائیل برهم بزند. جنایت‌های جنون آمیز صهیونیست‌ها در طول جنگ اخیر غزه در فلسطین و لبنان، نهایت زبونی و استیصال رژیم غاصب را بر همگان آشکار کرد و جهانیان به چشم خود دیدند که اسرائیل، انتقام ضعف‌های خود در میدان نبرد را با کودک کشی، نسل کشی و تخریب بیمارستان‌ها و مدارس می‌گیرد.

سال‌ها مذاکره و طرح‌های سازش، نه تنها نتوانسته حق مردم مظلوم فلسطین را به آنان بازگرداند، بلکه رژیم جنایتکار صهیونیستی را در کشتار و خونریزی جسورتر کرده است. امروز، امت اسلامی، آزادیخواهان و اندیشمندان جهان نیز به این نتیجه رسیده‌اند که علاج مسئله فلسطین، تقویت جناح مبارز و مقاوم در دنیای اسلام و تشدید مبارزه با رژیم غاصب و پشتیبانان آن است. قطعا مجاهدت حماسی و مدبّرانه، دشمن را مجبور به عقب‌نشینی به سمت نقطه‌ی زوال می‌کند و روز رهایی قدس از مسیر مبارزه فرا خواهد رسید.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن پاسداشت نام و یاد شهدای بزرگ راه آزادی قدس در ایران، لبنان و فلسطین به ویژه شهیدان پرافتخار حاج قاسم سلیمانی، سیدحسن نصرالله، سیدهاشم صفی الدین،دکتر اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و دیگر فرماندهان و مجاهدان اعلام می‌دارد:

خون این شهیدان بر قدرت و عظمت جبهه مقاومت خواهد افزود و رزمندگان مقاومت اسلامی، بر اراده نابودی اسرائیل استوارتر خواهند شد.

طرح‌های شیطانی ترامپ درباره غزه و فلسطین، راه به جایی نخواهد برد و جهان در برابر این قلدری‌ها و زیاده خواهی‌ها خواهد ایستاد.

روز قدس، روز تجدید حیات امت اسلامی و نمایش قدرت امت واحده اسلامی است. شرکت پر شور و حماسی ملت قهرمان و مبارز ایران به ویژه جوانان غیور در راهپیمایی روز جهانی قدس اعلام حمایت از مظلومان فلسطین و تجدید عهد با امام راحل در تداوم راه مبارزه علیه استکبار جهانی و صهیونیسم جنایتکار است. امید است همه اقشار ملت عزیز با مشارکت فعال در این روز جهانی بار دیگر پشتیبانی خود را از مقاومت اسلامی فلسطین اعلام داشته و برای یاری رزمندگان فلسطین اعلام آمادگی کنند. بی‌شک قدم‌های استوار مؤمنین روزه دار در این روز، جهاد کبیری در مبارزه با اسرائیل است.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب