اطلاعيه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت فرا رسيدن يوم الله 12 بهمن
در تاريخ ۱۰/۱۱/۱۳۷۳
بسم الله الرحمن الرحيم
«والفجر وليال عشر»
فرا رسيدن يوم الله دوازدهم بهمن، سالروز ورود پربركت رهبر كبير انقلاب، امام خميني قدس سره الشريف به آغوش گرم ميهن اسلامي بر امت شهيدپرور و مجاهد ايران مبارك باد.
ورود شكوهمند امام راحل(ره) در اين روز، مصداق روشني از تحقق كلام خداوند سبحان گرديد كه فرموده است: «قل جاء الحق و زهق الباطل، ان الباطل كان زهوقا» (81 اسراء)
استقبال بي نظيري كه شما ملت فداكار و هميشه در صحنه از قدوم مبارك آن رهبر گرانمايه نموديد، بذر يأس و نااميدي را در دل دشمنان اسلام بويژه سردمداران رژيم طاغوت شاهنشاهي بارور نمود و معجزه آسا در مدت زمان كوتاهي طومار ننگين رژيم منحوس ستمشاهي را در هم پيچيد و ملت شريف و قهرمان ما شاهد پيروزي درخشان انقلاب خويش در يوم الله مبارك 22 بهمن گرديد و اينك پس از طي 16 سال از آن روز، شاهد به ثمر نشستن درخت تنومند انقلاب و ظهور آثار آن در بين ملتهاي حق جو و آزادة جهان هستيم.
جامعه مدرسين حوزه علميه قم ضمن بزرگداشت خاطره آن روز بزرگ، تقارن اين ايام خجسته را با ماه مبارك رمضان، ماه عبادت، ماه ضيافتالله، ماه دعا و نيايش به درگاه ايزد منان، ماه سحر خيزان بيداردل، گرامي ميدارد و از امت حق شناس و خداجوي ايران اسلامي ميخواهد همچون گذشته با شركت چشمگير در مراسم ويژه اين ايام، حضور يكپارچه خويش را، در معرض ديد جهانيان قرار داده و دوستان انقلاب را اميدوار و دشمنان كور دل اسلام را مأيوس نمايند. و افزون بر اين، با انجام اعمال و وظائف عبادي و حضور در مساجد و استماع احكام شرعي و آيات الهي و احاديث ائمه معصومين عليهم السلام از فيوضات الهي مختص اين ماه بهره وافر جويند.
از خداوند متعال علو درجات و شادي روح طيب بنيانگذار انقلاب اسلامي امام خميني (رضوان الله تعالي عليه) و طول عمر با بركت و دوام رهبري ولي امر مسلمين جهان حضرت آيةالله خامنهاي (مدظله العالي) و عزت و شوكت انقلاب و نابودي كفر و استكبار جهاني را مسئلت مينماييم.
جامعه مدرسين حوزه علميه قم
ابراهيم اميني