آیت الله اعرافی در دیدار معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری:

اگر از جامعه نخبگانی کشور حمایت‌های مختلف صورت گیرد آن‌ها در کشور ماندگار می‌شوند

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: اگر از جامعه نخبگانی کشور حمایت‌های مختلف صورت گیرد، آن‌ها در کشور ماندگار می‌شوند و به تقاضاهای بیگانه جواب نمی‌دهند. وقتی شرایط کاری در جامعه و کشور را آماده ببینند، برای اعتلاء و پیشرفت کشور کمر همت می‌بندند و تلاش می‌کنند.
آیت الله علیرضا اعرافی

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به نقل از تسنیم، آیت الله اعرافی در دیدار رضا بخشی آنی معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و مینایی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک کشور که در قم برگزار شد، حل مسائل کشور با همکاری بخش خصوصی را مورد توجه قرار داد و گفت: بخش خصوصی می تواند در کشور فعال تر از گذشته عمل کند و در حوزه های مختلف عمرانی، صنعتی، تولید، آب و فاضلاب به رشد و پیشرفت کشور کمک کند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: بخش خصوصی امروز با وجود تحریم در حوزه های مختلف و تنگناهای های اقتصادی و سایر مشکلات، تلاش کرده حتی در کارهای خیرخواهانه و عامه پسندانه اتفاقات بسیار خوب و امیدبخشی در کشور رقم بزند.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: یکی از بخش هایی که بخش خصوصی می تواند وارد شود همین آب و فاضلاب است. در مواردی مشاهده شده این بخش چون وابسته به اعتبارات دولتی بوده در سالهای متمادی نتوانسته پیشرفت داشته باشد اما در حوزه باز مشاهداتی وجود دارد که بخش خصوصی با ورود به صحنه توانسته کارها را در مدت زمان کمتر پیش ببرد و مردم را از مشکلات بخش آب و فاضلاب نجات دهد.

آیت الله اعرافی با بیان این که هوش مصنوعی و اقتصاد دانش بنیان و فناوری و جامعه نخبگانی کشور هم از دیگر حوزه‌های مهم و استراتژیکی است که نباید وابسته به دولت باشد و برای رشد سریع و عقب نمادن از سایر رقبا، نقش بخش خصوصی می تواند فعال تر شود، گفت: این دو حوزه نیازمند سرمایه گذاری و حمایت جدی دارد. دولت می‌تواند حامی باشد ولی بخش خصوصی سرمایه گذاری کند و برنامه ها و طرح ها را سریع تر رشد دهد و به جلو ببرد.

وی ادامه داد: اگر از جامعه نخبگانی کشور حمایت‌های مختلف صورت گیرد آنها در کشور ماندگار می شوند و به تقاضاهای بیگانه جواب نمی‌دهند. وقتی شرایط کاری در جامعه و کشور را آماده ببینند، برای اعتلاء و پیشرفت کشور کمر همت می‌بندند و تلاش می کنند.

مدیر حوزه های علمیه با بیان این که بخش خصوصی می تواند در حوزه های پیش فناورانه نقش مهمتری ایفاء کند، بحث آمایش سرزمینی نخبگانی و پیوست نظام تربیتی فرهنگی اجتماعی را مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: یکی از رسالت های مهم این معاونت توجه جدی به طرح آمایش نخبگانی براساس ظرفیت های موجود هر استان، شهرستان و منطقه است. بررسی این مسئله می تواند به اهداف و پیشبرد برنامه‌ها در حوزه فناورانه و حمایت بهتر از جامعه نخبگانی و حتی شناسایی آنها کمک شایانی کند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، تقویت هوش مصنوعی در حوزه های علمیه و همکاری معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برای پیشبرد اهداف و برنامه های حوزه های علمیه را ضروری عنوان کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب