آیت الله حسینی بوشهری در دیدار مدیرکل کمیته امداد استان قم تأکید کرد:

لزوم سرمایه گذاری در کارهای فرهنگی / اگر کار فرهنگی نکنیم، نه تنها هویت مذهبی، بلکه هویت ملی را هم از افراد می‌گیرند

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه باید به گونه‌ای باشد که افراد تحت پوشش کمیته امداد نه تنها تحت تأثیر شبهات قرار نگیرند، بلکه خودشان در جامعه شبهه زدایی کنند، گفت: اگر در این دوره‌ای که شبهات از غرب و شرق در ذهن افراد وارد می‌شوند، کار فرهنگی نکنیم، نه تنها هویت مذهبی، بلکه هویت ملی را هم از افراد می‌گیرند.
دیدار مدیرکل و مسئولین کمیته امداد امام خمینی قم با آیت الله حسینی بوشهری

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ساعاتی پیش، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار مدیرکل کمیته امداد استان قم ضمن گرامیداشت ماه رجب و مناسبت‌های این ماه ابراز داشت: امیدواریم خدای متعال به ملت و رهبری عزیز انقلاب، توفیق مضاعف عنایت فرماید.

وی با بیان اینکه کمیته امداد یکی از نهادهای همزاد انقلاب اسلامی است اظهار داشت: تمام تلاش مسئولین کمیته امداد همیشه این بوده است که آرمان‌هایی که امام خمینی – قدس سره – ترسیم کردند و رهبر معظم انقلاب – مدظله‌العالی – نسبت به آن تأکید داشتند، محقق شود.

امام جمعه قم ضمن تقدیر از اقدامات حمایتی کمیته امداد از نیازمندان بیان داشت: همانطور که خود شما نیز اعتقاد دارید، بین آنچه می‌شود و آنچه باید بشود، فاصله زیادی وجود دارد.

انسان اگر خود را بدهکار نبیند، پیشرفتش متوقف می‌شود

وی افزود: امام کاظم – علیه السلام – می‌فرماید «اللّهُمَّ لاَ تُخْرِجْنِی مِنَ اَلتَّقْصِیرِ» یعنی خدایا به گونه‌ای زندگی کنم که همیشه خود را بدهکار بدانم نه طلبکار، به دلیل اینکه اگر انسان خود را بدهکار نبیند، پیشرفت او متوقف می‌شود. همیشه قله‌هایی وجود دارد که می‌توان آن‌ها را فتح کرد.

رئیس جامعه مدرسین با بیان اینکه نباید در کار دچار روزمرگی شد ابراز داشت: مدیر محترم مجموعه علاوه بر اینکه نقش هدایت گری دارد، باید نکات کلیدی را از مسئولین مختلف گرفته و به بحث و بررسی بگذارد، چرا که یک ایده کوچک می‌تواند جرقه بزرگی در ذهن مدیر ایجاد کند و تبدیل به پروژه عظیمی شود؛ حتی اگر این بحث‌ها خروجی خاصی هم نداشته باشد، به افراد روحیه می‌دهد، زیرا به نظرات آن‌ها اهمیت داده شده است.

لزوم معرفی الگوهای موفق توامندسازی کمیته امداد

وی خواستار توجه ویژه کمیته امداد به مسئله توانمند سازی نیازمندان و معرفی خروجی‌های موفق این نهاد در عرصه‌های علمی و کارآفرینی شد و تصریح کرد: مأموریت اصلی کمیته امداد نباید به پرداخت وجه به نیازمندان تبدیل شود؛ چرا که همانطور که می‌دانید، این مبالغ کفاف زندگی افراد را نمی‌دهد. خیلی فرق است که شخص روی پای خودش بایستد یا اینکه منتظر کمک دیگران باشد.

از افرادی استفاده کنید که می‌توانند فکرهای جدید ابداع کنند

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری خطاب به مسئولین کمیته امداد خاطر نشان کرد: از افرادی استفاده کنید که می‌توانند فکرهای جدید ابداع کنند و میزان تولیدات و خدمات اجتماعی شما را بالا ببرند.

وی با بیان اینکه کمیته امداد بر اساس تقوا و نظر امام خمینی که ریشه در سیره معصومین دارد پایه گذاری شده است افزود: می‌توانید کمیته امداد را الگوی مناسبی برای سایر نهادهای کمک رسان قرار دهید.

اگر کار فرهنگی نکنیم، نه تنها هویت مذهبی، بلکه هویت ملی را هم از افراد می‌گیرند

آیت الله حسینی بوشهری با تأکید بر لزوم سرمایه گذاری در کارهای فرهنگی ابراز داشت: اگر در این دوره‌ای که شبهات از غرب و شرق در ذهن افراد وارد می‌شوند، کار فرهنگی نکنیم، نه تنها هویت مذهبی، بلکه هویت ملی را هم از افراد می‌گیرند.

 وی خاطر نشان کرد: باید به گونه‌ای باشد که افراد تحت پوشش کمیته امداد نه تنها تحت تأثیر شبهات قرار نگیرند، بلکه خودشان در جامعه شبهه زدایی کنند.

خدمت به نیازمندان یک کار عبادی است

استاد حوزه علمیه قم در پایان سخنان خود خطاب به کارمندان کمیته امداد گفت: کارتان را یک شغل معمولی ندانید. خدمت به نیازمندان یک کار عبادی است، چون «الخلق عیال الله» مردم خانواده خدا محسوب می‌شوند و هر کس به عیال خدا خدمت کند، خدا به همان تناسب به او پاداش خواهد داد.

شایان ذکر است در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام و المسلمین محمد طه مِهری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی قم، گزارش مختصری در محورهای توانمندسازی و ایجاد درآمد ثابت، مشارکت‌های مردمی و صدقات، مسکن و اشتغال مددجویان، فعالیت‌های فرهنگی، جشنواره‌های علمی و قرآنی و اعتماد مردم به کمیته امداد، ارائه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *