به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به نقل از حوزه، آیت الله کعبی در جمع مجمع عالی و نخبگان و کارگروه های بسیج ناحیه امام علی (ع) اهواز گفت: بسیج به معنای حرکت فراگیر عمومی با اخلاص و برای نزدیکی به خدا و برای شبکه سازی مردم در همه عرصهها برای پیشبرد کارها است.
وی با اشاره به اینکه بسیج یعنی قیام عمومی مردم برای خودسامانی و این ساختار به لطف الهی از ابتدای انقلاب تشکیل شد، افزود: تفکر بسیجی میتواند پیشرفت و عدالت را محقق بکند و همه اهداف و ماموریتهای نظام مقدس جمهوری اسلامی یا پیش ببرند. مجمع عالی بسیج هم ابتکار عمل خوبی است و متناسب با هر وضعیت و شرایطی که انقلاب دارد بسیج باید در میدان باشد.
نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: بیش از ۱۵ سال گذشته، اقتصاد فوریت دارد اگرچه فرهنگ زیربناست اما اگر مسئله اقتصاد حل نشود در فرهنگ هم دچار چالش میشویم. از سوی دیگر حل چالشهای پیچیده در دنیای معاصر از عهده هیچ دولتی به تنهایی برنمیآید و دولتها نمیتوانند به تنهایی چالشهای پیچیده را حل کنند.
آیت الله کعبی با اشاره به اینکه در نظام مقدس جمهوری اسلامی هم مردم صاحبان اصلی کشور و رکن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند، افزود: به نظرم بهرهمندی از ظرفیت مردم با ساختاری که بتواند خرد جمعی، ظرفیتهای اجتماعی، مدیریت بهرهوری از منابع اصلی و منابع انسانی و با یافتن راه حلهای خلاقانه میتواند مسائل کشور رو پیش ببرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: مجمع عالی بسیج و نخبگان بسیجی باید این رویکرد را داشته باشند و محل خرد جمعی با استفاده از ظرفیتهای اجتماعی و مدیریت بهرهوری و استفاده از همه منابع انسانی برای یافتن راه حلهای خلاقانه باشد. اگر ما از ظرفیت مردم در حکمرانی به خوبی استفاده کنیم دستاوردهای بسیاری خواهیم داشت که از جمله ثبات و امنیت در سایه انسجام و همبستگی اجتماعی و پرهیز از دو قطبیهای کاذب محقق میشود. همچنین از بروز تنشها و التهابات اجتماعی هم جلوگیری میشود.
وی ادامه داد: با مشارکت همه مردم در برنامهریزی و اجرای برنامهها در همه ابعاد پیشرفت حاصل میشود و مشکلات مردم حل میشود؛ با حضور نخبگان و رصد و پایش مسائل، شفافیت، پاسخگویی، نظارت بر عملکرد مسئولان با گزارشگری بههنگام فساد صورت میگیرد و دستاورد دیگر آن تجمع نخبگان دلسوز برای حفظ حقوق عمومی و صیانت از کرامت انسانی است.
آیت الله کعبی افزود: این کارها الزاماتی دارد؛ ایجاد فرهنگ هماندیشی دسته جمعی، ظرفیت سازی با بهرهمندی از دانش، مشارکت همه مجموعههای ذینفع، مطالبهگری از مدیران ارشد با استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس نمایندگان خبرگان و نماینده ولی فقیه در استان.