اطلاعيه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بمناسبت فرا رسيدن بيست و دوم بهمن
در تاريخ ۱۸/۱۱/۱۳۷۴
بسم الله الرحمن الرحيم
«والفجر و ليال عشر»
۲۲ بهمن فرخنده سالروز طلوع خورشيد درخشان انقلاب اسلامي، روز پيروزي جنود حق بر سپاه باطل روز غلبه مستضعفان بر مستكبرين، مبارك باد.
در چنين روزي ملت قهرمان ايران به لطف حضرت حق و در ظل توجهات حضرت وليعصر ارواحنا الفداه، با پيروي از رهنمودهاي حكيمانه بنيانگذار جمهوري اسلامي امام خميني قدس سره الشريف و حفظ وحدت و انسجام خود توانست اساس رژيم دو هزار و پانصد ساله سلطنتي را در هم ريخته و با تأسيس نظام مقدس جمهوري اسلامي حاكميت الله را بر ايران اسلامي تحقق بخشد.
اكنون هفده سال از عمر پر بركت انقلاب اسلامي ميگذرد. مردم مسلمان و ايثارگر ما عليرغم تمامي توطئههاي رذيلانه استكبار جهاني و دشمنان اسلام با حضور يكپارچه در صحنههاي حساس انقلاب و حمايت همه جانبه از مسؤولين خدمتگزار توانسته است در راه اعلاي كلمه حق و رشد و شكوفايي حكومت اسلامي و سازندگي كشور گامهاي بزرگي بردارد و به موفقيتهاي چشمگيري در ابعاد مختلف علمي ـ سياسي ـ اجتماعي ـ اقتصادي و … نائل آيد و تحسين جهانيان خصوصاً شيفتگان و علاقهمندان انقلاب را برانگيزد و مايه فخر و مباهات و روشنايي ديدگان تودههاي محروم و مستضعف جهان گردد و انشاء الله در آيندهاي نزديك شاهد به اهتزاز در آمدن پرچم پرافتخار اسلام ناب محمدي (ص) در سراسر گيتي خواهيم بود.
جامعة مدرسين حوزة علمية قم با تبريك اين عيد بزرگ ملي و مذهبي به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله خامنهاي مد ظله العالي و امت بزرگ اسلام، از مردم شريف و قدرشناس ايران دعوت مينمايد كه با حضور گسترده و ميليوني خود در راهپيمايي با شكوه روز ۲۲ بهمن كه امسال مصادف با سالروز شهادت مولي الموحدين علي بن ابيطالب عليه السلام گرديده است ضمن رعايت احترام اين روز بار ديگر وفاداري خود را به آرمانهاي والاي امام راحل(ره) اظهار، و با رهبر عزيز و عالي مقام خود تجديد ميثاق و حمايت و پشتيباني خود را از حكومت اسلامي و مسؤولين دلسوز آن اعلان نمايند.
همچنين با فرا رسيدن ايام انتخابات پنجمين دوره مجلس شوراي اسلامي، انتظار ميرود كه ملت خداجوي ايران اسلامي با حضوري وسيع و هوشمندانه، شايستهترين افراد را به منظور حراست از دستاوردهاي ارزشمند انقلاب، در سنگر مقدس مجلس شوراي اسلامي برگزينند و همچون گذشته با خنثي ساختن نقشههاي پليد و تفرقهانگيز استكبار، عزت و اقتدار نظام اسلامي را بيش از پيش جلوه گر سازند.
جامعة مدرسين حوزة علمية قم
ابراهيم اميني