معاون جامعه و مردم جامعه مدرسين حوزه علميه قم روز چهارشنبه مورخ ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ از دبيرخانه کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان قم بازديد کرد.
حجت الاسلام و المسلمين آشتياني از بخشهاي مختلف دبيرخانه بازديد و درخصوص تأثيرگذاري کانونهاي فرهنگي هنري مساجد بر جامعه عنوان کرد: اگر ما بخواهيم جوانان صيانت روحي داشته باشند و در آينده از آسيبها و تهديدات مصون بمانند، راهي جز اين نيست که در مساجد و کانونهاي مساجد حضور فعال داشته باشند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم اظهار داشت: امروز بايد يک دوره آموزش عقايد اسلامي به صورت منظم و منضبط براي جوانان مسجدي برگزار شود، اگر جوانان ما در مساجد، دوره عقايد اسلامي را به صورت مستدل بگذرانند و عقايد اسلامي به عنوان باور در آنها شکل بگيرد، فضاي مجازي با تبليغات خود نمي تواند جوانان را از مسير صحيح باز دارد.
حجت الاسلام و المسلمين آشتياني با اشاره به اقدامات و فعاليتهاي کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان قم، گفت: امروز کانونهاي فرهنگي هنري مساجد در مسير نشر معارف اسلامي گامهاي بلندي برداشته اند، به ويژه امروز که دشمن در فضاي مجازي از نظر اعتقادي اقدام به تخريب ميکند.
وي تصريح کرد: امروز مساجد، هيئات مذهبي و کانونهاي مساجد تنها مکانهايي هستند که ميتوانند جوانان را واکسينه کنند و پادزهر فضاي مجازي است، امروز افراد با سنين مختلف در اين مکانها حضور مييابند و با بهره گيري از دورههاي اعتقادي و احکام ميتوانند از آسيبهاي فضاي مجازي مصون بمانند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم تأکيد کرد: کانونهاي فرهنگي هنري مساجد بايد تقويت شوند و از نظر آموزشي، برنامههاي منضبط داشته باشند، مسئولين کانونهاي مساجد ميتوانند يک دوره مسائل و اعتقادات اسلامي ويژه اعضاي کانونها برگزار کنند تا اعضاي کانونها به باور برسند و بر اعتقادات خود ثابت قدم باشند.
حجت الاسلام و المسلمين آشتياني با بيان اين که کار دشمن در فضاي مجازي، لطمه زدن به اعتقادات است، عنوان کرد: امروز دشمن در فضاي مجازي، اعتقادات جوانان ما را مورد تهديد قرار داده است؛ تا زماني که جوان معتقد باشد، دشمن نمي تواند کاري انجام دهد و مساجد و از جمله کانونهاي مساجد ميتوانند در اين مورد تأثيرگذار باشند.
وي اظهار داشت: پادزهر فعاليتهاي دشمن در فضاي مجازي اين است که جلساتي در مساجد برگزار شود و کانونهاي فرهنگي هنري مساجد تقويت و حمايت شوند و آموزشهاي لازم به اعضاي کانونها داده شود.
معاون جامعه و مردم جامعه مدرسين حوزه علميه قم با اشاره به خاطراتي از دوران قبل از انقلاب، گفت: قبل از انقلاب اسلامي يک دوره عقايد و احکام به صورت منضبط براي جوانان مساجد استان قم در مکانهاي مختلف برگزار کرديم، بعد از انقلاب اسلامي، بسياري از اين جوانان در صحنههاي انقلاب و در ميدان ۸ سال دفاع مقدس حضور يافتند و از نظر اعتقادي نلغزيدند و سالم ماندند، امروز هم اگر بتوان کار مدون و منضبط در مساجد انجام دهيم، کار بزرگ و ارزشمندي است.
حجت الاسلام و المسلمين آشتياني يادآور شد: در روايات اسلامي آمده است که اگر کسي يک انسان را نجات دهد، مانند اين است که همه را نجات داده است؛ حوزه علميه امام خميني (ره) را تربيت و تحويل جامعه ميدهد که در دنيا اثرگذار است.
وي افزود: يک نفر ممکن است که يک استان يا يک کشور و يا کشورهاي ديگر را تحت تأثير قرار دهد، همان گونه که امروز امام راحل (ره) و مقام معظم رهبري (مدظله) طرفداران زيادي در جهان دارند و بر جهان اثرگذار بودند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم تصريح کرد: امروز بيش از ۴۰ هزار نفر در کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان قم عضو هستند که از اهميت ويژه ای برخوردار است؛ اينها در آينده چندين لشکر هستند که ميتوانند با بي ديني در جامعه مبارزه کنند.
همچنين در اين بازديد، حجت الاسلام و المسلمين سعيد روحاني، مسئول دبيرخانه کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان قم ضمن معرفی بخشهاي مختلف دبيرخانه، به ارائه گزارش از فعاليتهاي دبيرخانه و کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان قم پرداخت.