سی و ششمین همایش ائمه جماعات مساجد استان قم برگزار شد

سی و ششمین همایش ائمه جماعات مساجد استان قم عصر روز شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ از سوی معاونت جامعه و مردم جامعه مدرسین برگزار شد.

در این همایش که در آستانه ولادت حضرت امام حسن مجتبی علیه‌السّلام و با حضور حدود ۴۰۰ نفر از امامان جماعات مساجد استان قم برگزار شد، معاون جامعه و مردم جامعه مدرسین با اشاره به روند تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر در مجلس نهم و موانع و مشکلاتی که در مسیر ابلاغ و اجرای قانون مزبور وجود داشته تشکیل ستاد مرکزی امر به معروف و نهی از منکر را نقطه امیدی برای مقابله با معضلات اخلاقی جامعه دانست و بی‌اعتنایی مسئولین اجرایی کشور را به امر به معروف و نهی از منکر و عدم همدلی آنان را در برخورد با مفاسد، در شرایطی که دشمنان تمام توان خود را در جنگ نرم بر علیه نظام اسلامی به کار گرفته‌اند مورد انتقاد قرار داد.

حجه‌الاسلام والمسلمین آشتیانی بی اعتنایی به این دو فریضه و سکوت در برابر فساد دیگران را مستوجب عقوبت الهی دانست و با اظهار نگرانی از گسترش فساد اخلاقی در جامعه به تأثیر منفی دنیای مجازی بر اخلاق افراد از جمله پایین آمدن آمار ازدواج اشاره کرد واز تلاش روحانیونی که با بهره‌گیری از فرصت تبلیغ در دنیای مجازی به تبیین و ترویج مبانی دینی با زبان رسا اقدام می‌کنند تمجید نمود.

عضو جامعه مدرسین رواج بی‌بند و باری و پوشش نامناسب بانوان را در شهر قم بسیار نگران کننده عنوان کرد و با تأکید بر نقش تأثیرگذار ائمه جماعات مساجد در مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان بر لزوم شناخت توطئه‌های دشمنان و به روز کردن اطلاعات و بهره‌گیری از شیوه‌های مناسب برای خنثی کردن توطئه‌های فرهنگی و جذب جوانان به مساجد و پاسخگویی به نیازهای فکری آنان تأکید کرد.

در بخش دیگری از این همایش آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به ناهنجاری‌های اخلاقی در جامعه و خطر نفوذ فرهنگی دشمنان به تشریح طرح‌ها و برنامه‌ریزی‌های آنان پرداخت و با توجه به جایگاه ویژه روحانیت به عنوان مرزبانان عقیدتی جامعه و تولیدکنندگان فرهنگ دینی مسئولیت شناخت توطئه‌ها و حساسیت و اقدام به موقع را رسالت آنان دانست و غفلت آنان را در این زمینه جبران ناپذیر عنوان کرد.

نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر لزوم شناسایی توطئه‌های دشمنان بازگو کردن معارف دینی با ادبیاتی مطابق با سلایق نسل جوان را ضروری دانست و بر جذب حداکثری جوانان به مساجد تأکیدکرد.


مدیر حوزه‌های علمیه کشور توطئه‌های متنوع دشمنان برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی را برشمرد و راهکار مبارزه فرهنگی و ترویج بی‌بند و باری را از طریق رسانه‌ها شیوه برگزیده مخالفان برای مقابله با جمهوری اسلامی معرفی کرد و نسبت به جدیت دشمنان در این مبارزه هشدار داد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تشریح شیوه‌های نفوذ فرهنگی دشمنان حمله به ارکان نظام به ویژه ولایت فقیه، ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی، تغییر افکار و عقاید مردم،‌ شبهه پراکنی علیه دین از طریق شبکه‌های فعال مسیحیت و وهابیت و گروه‌های معاند، حساسیت‌زدایی و کمرنگ کردن غیرت دینی مردم و عادی سازی رفتارهای ضدّ دینی، ترویج تفکر تساهل و تسامح، تغییر شکل مراسم و مناسک دینی و بی‌محتوی کردن آیین‌های مذهبی و ترویج عرفان‌های کاذب را نمونه‌هایی از شیوه‌های مدنظر معاندان دانست.

امام جمعه قم با اشاره به زمینه‌های تأثیرگذاری فعالیت دشمنان عدم انسجام اقدامات مسئولین فرهنگی کشورو اظهار نظرهای دوگانه و متضاد در زمینه مسائل فکری و عقیدتی  و عدم ارائه الگوی زندگی اسلامی به نسل جوان را از مشکلات این حوزه دانست و خواستار ارائه معیارهای سبک زندگی دینی از سوی متصدیان و دستگاه‌های فرهنگی و هنری شد.

وی سرمایه‌گذاری دشمن  روی کودکان را مورد اشاره قرار داد و فعالیت آنان در مهد کودک و آ‌موزش‌های مغایر با مبانی دینی را از برنامه‌های هدفدار آنان دانست.

معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین در  پایان ضمن تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی جامع برای مقابله با نقشه‌های دشمنان آگاهی بخشی و تقویت خودباوری مردم را از وظایف روحانیت انقلابی برشمرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *