دیدار هیأتی از علمای بلوچستان پاکستان با حجت الاسلام و المسلمین مروی

آیت الله جواد مروی

جمعی از علمای بلوچستان پاکستان روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۳/۰۹ با حضور در دفتر حضرت حجه الاسلام والمسلمین مروی با ایشان دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این دیدار که به همت دفتر امور بین الملل جامعه مدرسین برگزار شد؛ تعدادی از علمای بلوچستان پاکستان گزارشی از تحولات موجود در کشور پاکستان را ارائه دادند.

در این دیدار علما و بزرگان این هیئت پیشنهاد دادند که جمهوری اسلامی باید از ظرفیت مردمی و مقبولیت خود از میان مردم این منطقه استفاده نماید و با علما، کبار و روحانیون در این منطقه ارتباط برقرار کند. همچنین بعد از کنفرانس‌ها و نشست های متعدد در این کشور شاهد به وجود آمدن نوعی اتحاد بین علمای اهل سنت و تشیع در پاکستان هستیم.

در ادامه این نشست حضرت حجه الاسلام والمسلمین مروی ضمن عرض خیر مقدم خدمت مهمانان بلوچستانی، سه نکته مهم و کلیدی را مطرح کردند.

۱- ملت ایران و دولت ایران مردم پاکستان را جدای از مردم ایران نمی‌دانند و از عمق ارتباط عاطفی میان دو ملت بی خبر نیستیم.  شاهد این قضیه استقبال پرشور مردم پاکستان از حضرت آیت الله خامنه ای در دوران ریاست جمهوری ایشان است.

۲- چرا اخوان المسلمین با پشتوانه ۸۰ ساله خود در مصر نتوانست  بعد از بیداری اسلامی و به قدرت رسیدن در این کشور، مدیریت امور کشور را بر عهده بگیرد و سرنگون شد.  علت اصلی آن حضور گروه های تکفیری در این کشور بود. این گروه ها آزادانه در این کشور جولان می دادند و دولت هیچ کاری برای کنترل آنان انجام نمی داد، جریان به حدی پیش رفت که حتی این گروه ها به نوامیس و آبروی مردم تعرض می کردند و چهره رحمانی اسلام را تخریب نمودند.

۳- امروز دنیای اسلام به سمتی پیش رفته است که ارتباط جوانان و عامه مردم  با علمای طراز اول قطع شده است؛ و باید این ارتباط دوباره احیا گردد.

شایان ذکر است:
بلوچستان در بعد از انقلاب اسلامی ایران  به علت هم مرز بودن با جمهوری اسلامی ایران مورد دست اندازی نیروهای بدخواه انقلاب اسلامی قرار گرفت. همچنین برخی از کشورهای مرتجع منطقه سعی دارند با ترویج افکار وهابیت و  صرف هزینه های مادی ، میان شیعیان و اهل سنت در این منطقه تفرقه اندازی نمایند، و مردم این منطقه را نسبت به تشیع و جمهوری اسلامی ایران بدبین سازند. هم چنان که در این سالها شاهد عملیات تروریستی و انتحاری در مساجد و هئیات مذهبی در این مناطق بوده ایم که تعداد بسیاری از اهل سنت و تشیع در این منطقه شهید شده اند.

علاوه بر این موارد رسانه های دولتی و غیر دولتی نیز فرهنگ سازی در جهت تقریب مذاهب و اتحاد قومی انجام نمی‌دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *