پیدایش داعش و مقابله با مذهب به زمان حال محدود نمی‌شود

آیت الله جواد مروی

حجه الاسلام والمسلمین جواد مروی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در نشست هم‌اندیشی دیدار با ۵۰ تن از نمایندگان فضلا و علمای غیر ایرانی مقیم قم که به همت دفتر امور بین الملل جامعه مدرسین مورخ ۱۳۹۴/۱۱/۲۸ در ساختمان این دفتر برگزار شد، گفت: تشیع، مکتبی مظلوم بوده و هست شما در طول تاریخ از آغاز یوم الغدیر که این مکتب را مطالعه کنید مظلومیت را در مکتب تشیع در تاریخ مشاهده می‌کنید.

وی اظهار داشت: داعش و مقابله با مذهب، تنها برای امروز نیست بلکه این مقابله و مبارزه همواره در طول تاریخ وجود داشته است ولکن باید ببینیم سلف صالح چگونه با تلاش‌های فراوان خود با مظلومیت این مذهب و با مجهولیت خود سعی کرده رفع مظلومیت کند.

این استاد خارج فقه حوزه علمیه قم ادامه داد: شما می‌بینید که در عین مظلومیت «سندی بن شاهک» امام موسی کاظم(ع) را به شهادت ‌رساند،  ولی تأثیر امام آنقدر زیاد است که از اولاد ایشان به تشیع گرویده و از علمای شیعه می‌شوند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه تصریح کرد: بزرگان دین با روش و زحمت‌های طاقت‌فرسا، با افکار دواعش زمانه، مکتب شیعه را پیش بردند؛ در شامات، سوریه، لبنان، هندوستان در منطقه حجاز، آفریقا، تاریخ از تلاش سلف‌ صالح ما برای بسط تفکر تشیع و رفع مظلومیت و مجهولیت از مکتب تشیع، پر است.

وی ابراز داشت: همت‌های بلندی که بزرگان ما داشته‌اند نیاز به ذکر ندارد؛ علامه فاضل و نخبه مرحوم علامه امینی در کتاب «الغدیر» نوشته است سلفیه بارها گروه‌هایی تشکیل داده که ردّیه بنویسند بعد نتیجه می‌گیرند که نزدیک کتاب نشوند. چون اگر به آن کتاب نزدیک شوند موجب تبلیغ این کتاب و نشر تشیع می‌شود.

این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه گفت: علامه امینی(ره) می‌فرماید برای نوشتن کتاب ۱۰ هزار جلد کتاب را به طور کامل خواندم و به ۱۰۰ هزار کتاب مراجعه کردم. سلف صالح ما اینگونه بودند که سبب شد تا تشیع در برابر همه توطئه‌ها درخشیده و نفوذ فکری خود را گسترش دهد.

وی خاطر نشان کرد: امروز بار این مسئولیت به عهده ما است و فرصت بزرگی به خاطر انقلاب اسلامی نصیب ما شده است، ما باید از این فرصت استفاده کنیم.

مروی اظهار داشت: اعضای جامعه مدرسین خواهان رابطه متعامل فکری با علمای غیر ایرانی هستند، به نحوی که هم از منشورات و مکتوبات علمای غیر ایرانی استفاده نمایند و هم آثار اعضای جامعه مدرسین به دست آنها برسد.

وی افزود: در این جلسات چون مشکلات سایر بلاد مطرح می‌شود، موجب آگاهی شده و می‌توان آن را به مسئولان مربوطه گزارش داده و پیگیری کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *