آیت الله حسینی بوشهری در دیدار مسئولان بنیاد شیخ انصاری وابسته به دفتر امور نخبگان حوزه‌های علمیه:

تبلیغ؛ از جمله مسائلی است که باید توسط نخبگان مورد بررسی و همفکری قرار گیرد

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با یادآوری تأکیدات مقام معظم رهبری -مد ظله العالی- نسبت به مسئله تبلیغ، در دیدار طلاب و مبلغین با ایشان، گفت: از جمله مسائلی که مربوط به حوزه علمیه است و باید توسط نخبگان مورد بررسی و همفکری قرار گیرد، بحث تبلیغ است که مقام معظم رهبری -مد ظله العالی- نسبت به آن تأکید کردند. باید عرصه تبلیغ را به گونه‌ای رقم بزنیم که رضایت ایشان در این مسئله تأمین شود.
دیدار اساتید و مدیران اجرایی بنیاد شیخ انصاری (وابسته به مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه) با آیت الله حسینی بوشهری

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اساتید و مدیران اجرایی بنیاد شیخ انصاری وابسته به دفتر امور نخبگان حوزه‌های علمیه با آیت الله حسینی بوشهری دیدار کردند.

رئیس جامعه مدرسین بعد از شنیدن بخشی از فعالیت‌های این بنیاد در راستای شناسایی، تربیت و به کار گیری استعدادهای برتر حوزوی، ابراز داشت: حلقه مفقوده در تحقیق‌ها و پژوهش‌های علمی، عدم وجود بستر مناسب برای حل مسائل خارجی و تحقق خروجی این تحقیق‌هاست. باید ارتباط وثیقی میان پژوهش‌ها و دستگاه‌های حاکمیتی ایجاد شود تا این پژوهش‌ها در خارج به کار برده شوند.

وی خطاب به مسئولین بنیاد شیخ انصاری ادامه داد: نتیجه کار شما باید در حل مسائل مربوط به نظام، حاکمیت، جامعه، فرهنگ و حتی مسائلی که مربوط به خود حوزه علمیه است، نمود پیدا کند.

وی افزود: از جمله مسائلی که مربوط به حوزه علمیه است و باید توسط نخبگان مورد بررسی و همفکری قرار گیرد، بحث تبلیغ است که مقام معظم رهبری -مد ظله العالی- نسبت به آن تأکید کردند. باید عرصه تبلیغ را به گونه‌ای رقم بزنیم که رضایت ایشان در این مسئله تأمین شود.

وی با اشاره به روش بزرگان حوزه علمیه در حل مسائل مختلف زمان خود، ابراز داشت: باید از میان کلمات بزرگان، اسلوب و روش مطلوب در حل مسئله استخراج شود و چارچوبی بر این اساس تدوین شود که شاگرد پرور باشد.

 

هدف حوزه، تربیت طلاب و نخبگان به منظور پاسخگویی به نیازهای جامعه و نظام است

وی تربیت طلاب و نخبگان حوزوی به منظور حل مسئله و پاسخگویی به نیازهای مختلف جامعه و نظام را به عنوان هدف حوزه علمیه ترسیم کرد و اظهار داشت: امروزه ده‌ها نیروی خلاق و خوش فکر در حوزه علمیه وجود دارد متأسفانه شناخته شده نیستند؛ بر خلاف گذشته که تنها تعداد محدودی وجود داشتند.

وی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای فعالان در بنیاد شیخ انصاری، تصریح کرد: بنده به عنوان فرد کوچکی در حوزه علمیه، کار شما را تحسین می‌کنم و امیدوارم بتوانیم پشتیبان محکمی برای عزیزانی باشیم که امیدهای آینده حوزه هستند. حقیقتا از طرح‌ها و نگاه‌های نویی که در این جلسه مطرح شد احساس لذت کردم و برای تک تک شما آرزوی موفقیت دارم.

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام و المسلمین بهاری، مدیر دفتر نخبگان حوزه‌های علمیه، هدف مرکز نخبگان را تعالی جامعه نخبگانی حوزه عنوان کرد و تاریخچه‌ای از شکل گیری بنیاد شیخ انصاری ارائه نمود.

در ادامه جلسه نیز گزارش ویدیویی از فعالیت‌های بنیاد شیخ انصاری پخش شد و پس از آن، تعدادی از اساتید، مسئولان و مشارکت کنندگان در این طرح، توضیحاتی در خصوص حیطه فعالیت‌های این بنیاد ارائه کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *