نشست دورهای ائمه جمعه و جماعات مساجد پردیسان با معاونت جامعه و مردم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۴/۱۰/۲۱ با هدف بحث و بررسی وضعیت فرهنگی شهر و شهرک پردیسان در محل دفتر امام جمعه پردیسان برگزار شد.
در ابتدای این نشست حجهالاسلام والمسلمین قوامی ضمن خیرمقدم به شرکتکنندگان هدف از برگزاری این نشست را تشریح و اظهار امیدواری کرد این جلسه زمینهساز کاهش معضلات فرهنگی منطقه پردیسان باشد.
امام جمعه پردیسان با تشریح بخشهایی از طرح امامت و امارت گزارشی از مراحل اجرایی این طرح در پردیسان ارائه و به دستآوردهای آن اشاره نمود و پیشبینی کرد با اجرای مراحل باقی مانده تحولات عمیقی در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی و رفاهی منطقه محقق شود.
در ادامه جلسه مسئول دفتر معاونت جامعه و مردم ضمن تشکر از امام جمعه پردیسان و ائمه جماعات حاضر در جلسه گزارش کوتاهی از ساختار جامعه مدرسین و برنامههای در دست اجرای معاونت جامعه و مردم ارائه و دیدار با ائمه جمعه و جماعات و روحانیون بخشهای قم و بررسی وضعیت فرهنگی بخشها را از اقدامات صورت گرفته برشمرد و گفت: مباحث مطرح شده در این جلسات جمعبندی و در حد مقدور به مسئولین ذیربط منتقل و پیگیری خواهد شد.
آقای حسینی از حاضران خواست در بررسی و تحلیل مسائل هر دو جنبه مثبت و منفی را مدنظر قرار داده و ظرفیتهای فرهنگی از جمله حضور روحانیون ساکن در منطقه پردیسان و مساجد را مورد توجه قرار دهند.
در ادامه جلسه ائمه جماعات مساجد به بیان دیدگاههای خود پرداختند که اهم آن به شرح زیر است:
۱) لزوم توجه جدی به وضعیت فرهنگی پردیسان با توجه به موارد زیر:
۱-۱) ۱۲۵ هزار نفر جمعیت ساکن
۱-۲) ۱۲ هزار خانواده روحانیون
۱-۳) تردد ۳۰ هزار دانشجو
۱-۴) جوان بودن ساکنین
۱-۵) نونهال و نوجوان بودن اغلب فرزندان خانوادهها
۲) توجه به مسائل پردیسان
۲-۱) تکمیل مساجد نیمه کاره
۲-۲) حمایت از برنامههای مساجد
۲-۳) توجه به وضعیت معیشتی ائمه جماعات مساجد
۲-۴) حمایت از ساخت مسجد جامع امیرالمؤمنین علیهالسّلام و مراکز اقماری آن
۳) حمایت از طرح امامت و امارت
۴) حضور بیشتر اعضاء جامعه مدرسین در مساجد
۵) مقابله جدی با ماهوارهها
۶) مقابله با اراذل و مزاحمین نوامیس به ویژه مزاحمین مدارس دخترانه
۷) تأسیس حوزه علمیه با ظرفیت متناسب با جمعیت
۸) امکان تحصیل علوم حوزوی برای ساکنین در جهت جلوگیری از هدر رفت وقت و انرژی در خصوص ایاب و ذهاب به قم جهت شرکت در دروس حوزوی
۹) لزوم ایجاد امکانات رفاهی، تفریحی و ورزشی
۱۰) تقویت و حمایت از نیروی انتظامی با هدف توانمندسازی جهت مقابله با معضلات